Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Γιατί μας αρέσει το DanSing 2

Ναι, μας αρέσει το DANSING2 και δεν ντρεπόμαστε να το πούμε
 
ΓΙΑΤΙ
 
1) σε αντίθεση με το πρώτο DANSING, εδώ έχουμε αρκετά και πραγματικά ταλέντα (Μπορούμε να προβλέψουμε και τους νικητές: Χριστιάνα Αρτεμίου στο τραγούδι, Κατερίνα Λούρα στο χορό. Για να δούμε...)
 
2)έχουμε πρώην υπουργό που τραγουδά (Πραξούλα Αντωνιάδου). Ούτε στα φιλανθρωπικά shows της Ελλάδας τέτοια επιτυχία. Αντίθετα στην Ελλάδα οι πρώην υπουργοί αυτοκτονούν...(Άρα εμείς είμαστε σε καλό δρόμο...)
 
3) παίρνουμε τη δόση μας και από ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ: χαμένα δίδυμα αδέλφια συναντιούνται για πρώτη φορά
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
4) ο Νίκος Μουρατίδης είναι πάντα εκεί για να μας θυμίζει πώς κάποτε υπήρξε και το X FACTOR
5) καταλάβαμε ότι όλο αυτό το show έγινε για να μάθουμε ότι η Άντρη Καραντώνη είναι καλύτερο να τραγουδά παρά να μιλά. Αν είναι να το χάσει η tv το κορίτσι, εμείς πρέπει να το στηρίξουμε!
 


6) βλέπουμε χλωμό να δούμε το ελληνικό DANCING 3, τουλάχιστον αυτή τη χρονιά!
 
 
7) τώρα που ο Γιώργος Θεοφάνους έγινε καθηγητής σε πανεπιστήμιο, τα "βέλη" του Μουρατίδη χτυπούν όποιον φτάσουν. Το ότι συνήθως βρίσκουν την παρουσιάστρια είναι πέρα για πέρα διασκεδαστικό.

 
8) γιατί από live σε live δεν προσπαθούν για το καλύτερο μόνο οι διαγωνιζόμενοι αλλά και η παρουσιάστρια -άσχετο αν διορθώνει τα παλιά λάθη και κάνει άλλα καινούργια!- που, όπως καταλαβαίνουμε, μάλλον μας διαβάζει. Ωωωω, Χρισταλένη συνέχισε να το κάνεις και δεν θα χάσεις! 

 
 
Για την ώρα ένα 8 το παίρνεις με την αξία σου

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α