Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Όποιος ψάχνει, βρίσκει. Εσείς ατυχήσατε να βρείτε εμάς!


 Σχολιάζουμε τις πιο πρόσφατες ενδιαφέρουσες λέξεις -κλειδιά (με το κόκκινο χρώμα) που βάλατε στη μηχανή αναζήτησης της google και σας οδήγησαν στο blog μας

 
βουγιουκλάκη κηδεία (Είπαμε, είναι μεγάλο το φωτογραφικό μας αρχείο, αλλά τόσο πίσω εν πάει. Τούτη η φωτο κάμνει σου;
 


 

βίβιαν νικολαιδου βιογραφια (Γιατί; Τι θα την κάνεις; Να δεις αν είναι πιο μικρή από την Αντωνία Χαραλάμπους (Μαρίνα, Βαλς με Δώδεκα θεούς);

 
βουράτε γειτονοι αστυνομος καττος - βουρατε γειτονοι βοηθος καττου (Μα τι κάμνετε καλέ μου; Διδακτορικό στον Τσιάκκα;)
 
η χριστιανα αριστοτελους μιμειται την ζετα (Μόνο τη Ζέτα; Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει από Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ελένη Μενεγάκη μέχρι Ζέτα και Σαρλίζ Θερόν. Απορώ ακόμη πώς και δεν ανέβηκε στο σανίδι με τόση εμπειρία -η Ζέτα πάντως το τόλμησε-.... )
 
η γοητεια της αμαρτιας ΑΝΤ1 Κύπρου (Η «Ελένη η πόρνη» της προηγούμενης δεκαετίας που κόπηκε πριν καν αμαρτήσει! Δέκα χρόνια μετά ο ΑΝΤ1 κατάλαβε τελικά ότι το πιοτό της αμαρτίας δεν είναι και τόσο πικρό... φωτό-πηγή:http://www.parisaristides.com/p/blog-page_8814.html#!/p/blog-page_8814.html )

 

 
η αυλατζια κυπριακη σειρα (Άλλη μία παλιά κυπριακή σειρά όπου οι ήρωές της συγκεντρώνονταν σε ένα καφενείο για να πουν όλα τα νέα τους και για να βγει ένα ολόκληρο επεισόδιο. Οι σειρές του Τοκαρή για παράδειγμα είναι κατάλοιπο εκείνης της τηλεοπτικής εποχής.)

 
κυπριοι ηθοποιοι γυμνοι (Ακούεις τζιαί σου γυμνοί. Έτο παν τζιαί τιτσιρώννουνται τζιαί ξημαρίζουν κάθε χρόνο καλά καλά τις προεδρικές σουίτες των ξενοδοχείων τζιαί τελικά τίποτε εν μας δείχνουν μες το περιοδικό. Εν τούτο που λαλούμε: «έμεινέν τους η τάτσα»! Δες εδώ για να καταλάβεις: http://cncminustv.blogspot.com/2010/12/down-town.html, http://cncminustv.blogspot.com/2011/12/down-town-2.html )
 
παυλοσ ασπρα μπαλόνια (Μα ακόμα γυρέφκετε τον; Εν το εχάψετε ότι επήε Αυστραλία, α;  Η αλήθκεια είναι ότι «έφαν μας» τον ο ΘΟΚ. Πώς του ήρθε του "Δία" το νέο; Κεραυνός εν αιθρία! Μάθε εδώ φίλε/η: http://cncminustv.blogspot.com/2012/10/blog-post_9.html )
 
σι εν εν τηλεοραση (Σιγά μην είμαστε και το μπι μπι σι.)

54 χρονών κύπριος ηθοποιος (Σόρρυ που σε απογοητεύσαμε, αλλά αποτάθου αλλού για όλο το παρασκήνιο της ληστείας, π.χ. στο www.showbiz.com.cy στο www.showtime-cy.blogspot.com κ.α. . Η αλήθεια είναι ότι βάλατε τόσα πολλά ονόματα και φράσεις για αναζήτηση στο google που έμαθα και γω ποιός ηταν χωρίς να ενδιαφέρομαι και ιδιαίτερα. Κοίτα να δεις!)
 
lost ερμηνεια (Ίσως η καλύτερη ανάρτηση που έχω κάνει εγώ σε αυτό το blog (τουλάχιστον η δική μου αγαπημένη), θα τη βρείτε εδώ: http://cncminustv.blogspot.com/2010/05/lost_29.html )
 
αιμιλια κενεβεζου σπουδες (Γιατί; Δεν σου γεμίζει το μάτι; Ειδικά τωρά που άλλαξε και ενδυματολόγο -λέμε τώρα-; )
 
γαβριέλλα χριστοδούλου vyzares (Μάλιστα. Αυτός τουλάχιστον ξέρει τι αναζητά!)


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α