Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Τα Madame Figaro, η Ελένη Ράντου, και ο Σάκης

Τελείωσαν και τα βραβεία Madame Figaro, και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Τόσο για την άψογη παραγωγή, αλλά και για τα ονόματα που τα τίμησαν με την παρουσία τους. Όλη η Ελληνική σόου μπίζ βρισκότανε εκεί καθώς και η Άννα Βίσση αλλά και ο Λούκας Γιώρκας. Άντε του χρόνου να εισηγηθούμε να διοργανώσει το Σίγμα την εκπομπή για την επιλογή του δικού μας τραγουδιού στην Eurovision! (καλά μια κουβέντα είπα). Πάντως δεν έλειψαν ούτε απο εκεί τα ευτράπελα, αφού όπως ακούσαμε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, δεν πήγε στην εκδήλωση επειδή δεν του έκλεισαν εισιτήριο σε "business class" θέση. Ο ίδιος φυσικά βγήκε στην Ελίτα Μιχαηλίδου να το διαψεύσει, η Λαμπίρη που ενώθηκε ζωντανά με την εκπομπή της Ελίτας έλεγε τα δικά της, και ο Γιώργος Μιχαήλ (ο κουτσομπόλης - αποστηθίζω απο τα περιοδικά και λέω- της Μελενεγάκης) έλεγε τα δικά του.


Τις προάλλες έτυχε να είμαι σε μια συγκεκριμένη καφετέρια για πρώτη φορά, και θα σας πω αυτό που είδα και μου έκανε εντύπωση. Η μουσική ήτανε δυνατά, μια τηλεόραση στο κέντρο της καφετέριας, και ο κόσμος που βρισκότανε εκεί, στον δικό του κόσμο. Σε μια στιγμή γυρίζω και τι να δω. Η μουσική να σταματάει, η τηλεόραση να παίζει την έναρξη της "Αίγια Φούξια" και οι νεαροί που βρίσκονταν εκεί, να γυρίζουνε της καρέκλες τους για να παρακολουθήσουν την σειρά. Όταν μια σειρά το καταφέρει αυτό, τότε μπορεί να θεωρείτε σίγουρα πετυχημένη.


Στο Μέγα λοιπόν θα δούμε την επιλογή του τραγουδιού της Ελλάδας για τον διαγωνισμό της Eurovision, μια και ως γνωστό, τραγουδιστής θα είναι ο Σάκης Ρουβας. Επιτέλους θα δούμε τον Σάκη να τραγουδάει. Διοτι σε παρουσιάση δεν νομίζω να τον ξαναδούμε σύντομα. Φροντίσανε κι όλας να μας το διαφημίσουνε μια εβδομάδα πρίν μπας και δεν το μαθαίναμε. Άντε με την ευχή μας, για κανένα καλό νουμεράκι. Να σπάσει λίγο η μονοτονία οχι τίποτε άλλο.


Είδαμε και την Ελένη Ράντου στην αναμενόμενη σειρά "Εργαζόμενη γυναίκα" και πολύ μας άρεσε. Η Ελένη Ράντου, πιο ώριμη, αλλα με το ίδιο πλούσιο ταλέντο, μας κέρδισε για ακόμη μια φορά. Προσωπικά πολύ θα ήθελα ακόμη μια συνεργασία Ελένης Ράντου- Χάρη Ρώμα, και η σειρά αυτή νομίζω προσφέρεται. Εκτός απο την σειρά, πολύ μας άρεσε και η μέρα και ώρα έναρξης, αφού μετά ακολουθεί ο συμπαθείς (κι ας μην σταυρώνει πρόταση) Μάριος Αβρααμίδης.


Ελλάδα έχεις ταλέντο! Σας έλειψε; Όχι; Δεν πειράζει Ετοιμαστείτε διότι σύντομα επανέρχεται στης οθόνες μας. Το μόνο που πρέπει να εύχονται οι του Αντ1 Κύπρου, είναι να δηλώσουν συμμετοχή όλο και περισσότεροι Κύπριοι, διότι ώς γνωστό, και η agb θέλει τον Κυπραίο της.


Η Τόλμη και γοητεία δεν ξέρω αν εσάς σας γοήτευσε αλλα βρε παιδιά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου να το βλέπω μεταγλωτισμένο. Μια σειρά που καθιερώθηκε με τις φωνές των πρωταγωνιστών, έρχεται τώρα μεταγλωτισμένη και ο λόγος είναι εμφανείς. Το Σίγμα πιστό στην παράδοση του όσο αφορά της τηλενουβέλες, θέλει να έχει στο τσεπάκι όλες τις γριούλες που δεν μπορούν να διαβάσουν γεννικως ή να καταλάβουν αγγλικά. Δεν λέω, σεβαστό, αλλα δεν παύει να με χαλάει το γεγονός. Ελπίζω να μην δούμε και το PRISON BREAK μεταγλωτισμένο. Λέμε τώρα.

Πολλά τα μηνύματα σας, για τις συνθήκες εργασίας και τον τρόπο που χειρίζεται συγκεκριμένο κανάλι τους εργαζόμενους του. Ελπίζω παιδιά να ξεκαθαρίσει σύντομα η κατάσταση που επικρατεί για να μην χρειαστεί να ασχοληθούμε με το θέμα. Τα emails σας όμως, είναι αντιπροσωπευτικά της κατάστασης.


Και μια συμβουλή σε συγκεκριμένο κανάλι που ετοιμάζει κάτι τηλεοπτικό σύντομα. "Παιδιά, άλλο ραδιόφωνο, και άλλο τηλεόραση!". Θα επανέλθω.



ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

Αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας, ένα νέο, κάτι που χρίζει σχολιασμού και μας έχει διαφύγει, τότε επικοινωνήστε στο tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α