Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ; Ένα δύο τέστ Ελίτα μας ακούς;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Σίγμα σκέφτεται πολύ σοβαρά όπως διακόψει την προβολή της αιωνόβιας σειράς "Τόλμη και γοητεία" αφού δεν φαίνεται να συγκινείται το κοινό της Κύπρου, ούτε αν είναι με υπότιτλους, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Δοκίμασαν τα πάντα, μέχρι και αλλαγή ώρας μπας και τους κάτσει αλλά τίποτα. Η σειρά λοιπόν που ήρθε με τόσες τυμπανοκρουσίες (για τον Δία βασικά επειδή δεν νομίζω να συγκινήθηκε και κανένας άλλος ιδιαίτερα) φαίνεται να τελιώνει πριν καλά καλά αρχίσει. Απλά μια απορία ας μου λύσουνε και δεν θα πω τίποτε άλλο για το θέμα. Οι "χιλιάδες τηλεθεατές", όπως ανέφεραν και στα διαφημιστικά σποτάκια, που έκαναν "παράκληση" για να μπουν υποτιτλισμένα τα επεισόδια, που είναι τώρα;


Είδαμε και την επιλογή του τραγουδιού για την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision. Είδαμε και το τραγούδι που αναμενόταν να περάσει, να παίρνει το οκ για τον διαγωνισμό. Είδαμε επίσης και τις αδερφές Μαγκίρα να κάνουν τα γνωστά αστεία και μεταμφιέσεις απο παλιές συμμετοχές στην Eurovision, και εκεί που πήγε να με πάρει ο ύπνος, μετά τα μεσάνυχτα, μαζι με τους βρυκόλακες, αποφάσισαν επιτέλους να μας δείξουν και τα τραγούδια. Άσε που 1 λεπτό πριν ανακοινώσει ο Μίμης Πλέσσας το τραγούδι που περνάει στον διαγωνισμό, ο σκηνοθέτης μας έδειξε ένα πλάνο απο πίσω του, όπου φαινόταν στο χαρτί ο νικητής και μας αποτελείωσε (όσοι το βλέπατε καταλαβαίνετε τι εννοώ).


Κατά τα άλλα η βραδιά ήτανε Μέγκα. Απο την μια ο Σάκης και απο την άλλη ο αγώνας του Ολυμπιακού Πειραιώς. Που αν δεν έχανε απο τα πρώτα λεπτά, τοτε το ενδιαφέρον θα ήτανε περισσότερο για να το παρακολουθήσει κάποιος. Με τις αλλαγές πάντως εκεί στο Μεγκαλο κανάλι, φαίνεται οτι κάτι πάει να αλλάξει.


Κατα τα άλλα έτσι σε ένα τηλεζάπινγκ που κάναμε, είδαμε την Μελενεγάκη να κάνει την γκάφα στον αέρα και να ρωτάει την τηλεθεάτρια "πόσα παιδιά έχεται;". Δεν μπορούσε φυσικά η Μέλανη να γνωρίζει οτι η γυναίκα είχε χάσει ένα παιδι, έτσι το κλάμα στον αέρα απο την τηλεθεάτρια ήταν αναπόφευκτο. Όπως αναπόφευκτη ήταν και η αμηχανία της Μελενεγάκης, που εδώ που τα λέμε, δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Επίσης κατα το απογευματάκι, ενώ βάλαμε να δούμε λίγο Ελίτα, μπας και είχε κανα θέμα της προκοπής, βλέπουμε την γριούλα να κουνάει το στόμα της αλλα ήχος πουθενά. Ακούμε μετά στον αέρα να κάνουνε δοκιμαστικά για να διορθώσουν το μικρόφωνο της καημένης της γριούλας , λες και βρισκόμασταν σε εκπομπή τοπικού σταθμού στις πρώτες του μέρες. Εκνευρισμένη η Ελίτα και με το δίκαιο της, αφού δεν είναι και το καλύτερο, ενω κάνεις εκπομπή, να ακούς τον άλλο απο το κοντρόλ να λέει "ένα δύο τεστ τεστ ένα δύο".


Και εκεί που σχεδόν είχε χαθεί το Plus TV, φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ και δεν είναι η Νικολούλη. Απλά αποφάσισαν να εμπλουτίσουν τα προγράμματα τους και με πρώτη και καλύτερη την σειρά που έρχεται τον Μάρτιο, Κωστάκης και Υιοί. Αν και δεν την βλέπω να κάνει περισσότερα νούμερα απο το "Φαινόμενο των Θερμοκυπρίων", δεν παύει να είναι μια καλή αρχή για το κανάλι. Φυσικά πρέπει πρώτα να αποποιηθεί την ταμπέλα του "κόκκινου"¨καναλιού και μετά μπορεί να κάνει και νούμερα της προκοπής.


ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

Αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας, ένα νέο, κάτι που χρίζει σχολιασμού και μας έχει διαφύγει, τότε επικοινωνήστε στο tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α