Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 09/02/2009 - 15/02/2009

ΑΙΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ!

Γεια σε όλους και καλή εβδομάδα! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Να' μαι και πάλι με τα καινούρια στοιχεία της AGB, για την εβδομάδα 09/02/2009 - 15/02/2009. Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, τα πράγματα είναι περίπου τα ίδια, με εξαίρεση το "Πάμε Πακέτο" που χτύπησε κορυφή και την απουσία απο τις 25 πρώτες εκπομπές της σειράς "Χαρά Αγνοείται". Πολύ καλά για άλλη μια εβδομάδα πήγε η "Αίγια Φούξια", στα ίδια νούμερα η "Επιστροφή" και το "Σε Φόντο Κόκκινο" ενώ μεγάλη αστάθεια για το "Για την Αγάπη σου"... Αρκετά ψηλά νούμερα και για τα "Βραβεία Madame Figaro", κάτι που ήταν αναμενόμενο, μόνο που έπαιζαν απέναντι στην "Αίγια Φούξια" έτσι και εγώ όπως και πολλοί άλλοι απο εσάς χάσαμε την αρχή των βραβείων... Στην λίστα και "Γενιές της Σιωπής" και η "Στιγμή της αλήθειας" όπως και οι τέλειες "Πατάτες Αντιναχτές". Ψηλότερα νούμερα για την "Λόλα" αυτή την εβδομάδα, ενώ διάφορες επαναλήψεις γεμίζουν τις επόμενες θέσεις.



ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
Θέση: 4η - 96710 τηλεθεατές
Ένα πακέτο δώρο στο ΡΙΚ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έστειλε η AGB. 14 του μήνα και το ψηλότερο ποσοστό της ημέρας, και της εβδομάδας, 43.7%, κατέγραψε η εκπομπή "Πάμε Πακέτο". Παρόλα αυτά με Τηλεθέαση Μέσου Λεπτού 12.9% που αντιστοιχεί σε 96710 τηλεθεατές, η εκπομπή βρέθηκε στην 4η θέση. Ποσοστό 33.2% και 4η θέση στον πίνακα έπιασε η εκπομπή στην Ελλάδα.


ΒΡΑΒΕΙΑ MADAME FIGARO
Θέση: 6η - 92580 τηλεθεατές
Καλό σκηνικό, καλούς καλεσμένους, καλή παρουσίαση, όλα τα είχαν τα βραβεία και τους αξίζει το 37.8% που κατέγραψαν. Ελπίζω μόνο να μην μας φορτώσουν με επαναλήψεις της βραδιάς ή backstage... Παρόλο που έπαιζε απέναντι στην "Αίγια Φούξια", την Τρίτη η "Αίγια" κατέγραψε 43.1% με Τ.Μ.Λ. 17.9%, δηλαδή 133550 τηλεθεατές, κάτι που της έδωσε την πρώτη θέση.


ΛΟΛΑ
Θέσεις: 8,9,15,16 + 19
Ψηλότερο ποσοστό: 36.0% - 88130 τηλεθεατές
Γενικό ποσοστό εβδομάδας: 33.2%
Στην "Λόλα" θα σταθώ αυτή την εβδομάδα, αφού καταγράφει εντυπωσιακά νούμερα! Είναι η μόνη καθημερινή σειρά που έβαλε και τα 5 επεισόδια της στα top 25. Με ψηλότερο ποσοστό 36.0% την Δευτέρα βρέθηκε στην 8η θέση του πίνακα. Είναι η μόνη Ελληνική σειρά που μπήκε στην 25άδα, αφού αυτή την εβδομάδα δεν είναι στις πρώτες 25 η "Χαρά" που αγνοείται, ενώ ή μόνη άλλη εκπομπή εξ Ελλάδος (εκτός του "Πάμε Πακέτο") είναι η "Στιγμή της Αλήθειας" που έγραψε 27.8% και κατέλαβε την 17η θέση. Ούτε στην Κύπρο δεν έπιασε το "Big In Japan" το οποίο προσωπικά δεν είδα, αλλά πιστεύω θα μου άρεσε αν το έβλεπα. Αν το είδατε και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας την άποψη σας κάντε το ελεύθερα.


Τελειώνοντας, θα ρωτήσω... Πού είναι η "Τόλμη και Γοητεία" οεο; Εντύπωση μου έκανε το "Μετά από παράκληση χιλιάδων τηλεθεατών, η σειρά θα μεταδίδεται με υπότιτλους", ενώ περισσότερη εντύπωση μου έκανε η αλλαγή της ώρας. Τι να πω και εγώ ο καημένος; Σηκώνω τα χέρια ψηλά.

tv_maniac



Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α