Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - ΕΒΔΟΜΑΔΑ 26/01/2009 - 01/02/2009

ΧΑΡΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤ1


Γεια σε όλους! Ανεβάζω και σήμερα τα στοιχεία της AGB για την προηγούμενη εβδομάδα! Ενδιαφέρον και η προηγούμενη εβδομάδα, με τον μεγάλο τελικό του "X-Factor" να σκίζει στα νούμερα (ακόμα και η επανάληψη του), την εντυπωσιακή πορεία της "Αίγιας Φούξια" να γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή, με τα νούμερα να ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο επεισόδιο με επεισόδιο και το "Πάμε Πακέτο" να ψηλώνει τα νούμερα του για άλλη μια εβδομάδα. Κατά τα άλλα, από τις υπόλοιπες Κυπριακές παραγωγές, το "Μίλα μου" μίλησε και πίσω από τις κάμερες, ενώ "Σε Φόντο Κόκκινο", "Επιστροφή" και "Για την αγάπη σου" γράφουν παρόμοια νούμερα. Δύο φορές στον πίνακα και "Οι γενιές της σιωπής", ενώ η "Λόλα" συνεχίζει την σταθερή της πορεία.





THE X-FACTOR LIVE
Θέσεις: 1η + 17η (Ε)
Ψηλότερο ποσοστό: 68.7% - 183800 τηλεθεατές

Τέλος λοιπόν για το "X-Factor" με εντυπωσιακό ποσοστό, ενώ να αναφέρω ότι κατά τη διάρκεια προβολής το ποσοστό ξεπέρασε το 80%. Εντυπωσιακά νούμερα. Και στην Ελλάδα, ο τελικός κατέγραψε ένα 34.7% , ψηλότερο από κάθε άλλο ζωντανό του παιχνιδιού, και ήταν η μόνη εκπομπή του ΑΝΤ1 Ελλάδος, στις πρώτες 25 εκπομπές. Σίγουρα, εκεί στον ΑΝΤ1 τρίβουν τα χέρια τους που θα συνεχιστεί και του χρόνου η εκπομπή και θα ελπίζουν να βρουν και φέτος ένα κατεβατό Κύπριους να μπουν στο σόου! Εντυπωσιακό και το 41.0% που κατέγραψε η επανάληψη του τελικού!!


ΑΙΓΙΑ ΦΟΥΞΙΑ
Θέσεις: 2η, 3η, 25η (Ε)
Ψηλότερο ποσοστό: 46.1% - 132530 τηλεθεατές
Γενικό ποσοστό Δευτέρας + Τρίτης: 45.5%

Συνεχίζει την ανοδική πορεία της η "Αίγια Φούξια"!!! Άρχισα ήδη να αναρωτιέμαι μέχρι που θα πάει! Ευτυχώς γιατί η σειρά το αξίζει. Τέλεια τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας! Οπωσδήποτε, τώρα δεν έχει ούτε "Μίλα μου" ούτε "X-Factor", άρα είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση τις επόμενες, πολλές, εβδομάδες. Αν θυμηθείτε τα ποσοστά της προ-προηγούμενης εβδομάδας, το ψηλότερο ποσοστό ήταν 44.1%, ενώ το ποσοστό 44.8% ήταν το πιο χαμηλό της προηγούμενης εβδομάδας. Επίσης, το γενικό ποσοστό των 2 καινούριων επεισοδίων είχε επίσης άνοδο 3.5 μονάδες! Εντυπωσιακό!


ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
Θέση: 4η - 39.2% - 96430 τηλεθεατές
Πάει κυριολεκτικά χρυσό πακέτο στο ΡΙΚ κάθε εβδομάδα η Βίκυ! Με περαιτέρω άνοδο, βρέθηκε αυτή την εβδομάδα η εκπομπή στην 4η θέση, με ποσοστό ψηλότερο κατά 2.7%. Στην Ελλάδα, η εκπομπή βρέθηκε στην 5η θέση του πίνακα με ποσοστό 35.3%



Αυτά θα πω για αυτή την εβδομάδα γιατί δυστυχώς για άλλη μια φορά με πιέζει ο χρόνος... Να σας ευχηθώ επίσης καλό μήνα, αφού είναι η πρώτη μου ανάρτηση για τον Φεβρουάριο

Τα λέμε την άλλη εβδομάδα! Κλείνοντας, σας ανεβάζω ένα τρίτο πίνακα, με τις 10 πρώτες εκπομπές, σύμφωνα με το γενικό ποσοστό, για τον μήνα Ιανουάριο



tv_maniac
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α