Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Η Σούπερ Στάρ Ελίτα, ο Μουτσινάς και η Ράντου

Η Ελίτα Μιχαηλίδου στο κανάλι ΣΤΑΡ Ελλάδος! Όχι δεν πρόκειται για κάποια μεταγραφή, απλά η Χριστίνα Λαμπίρη ασχολήθηκε στην εκπομπή της Δευτέρας (λογικά στην Κύπρο θα το δούμε απο το Σίγμα την Τρίτη) με την Ελίτα Μιχαηλίδου. Συγκεκριμένα έγινε αναφορά στον Γιάννη Παπαμιχαήλ (γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ) που ήτανε φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Με την Ελίτα" πριν αρκετό καιρό (φαίνεται τώρα βρήκαν το βίντεο εκεί στο Στάρ). Δημοσιεύματα θέλουν τον Γιάννη να έχει αραβωνιαστεί εδώ στο νησί μας κρυφά, και έγινε αναφορά και στα όσα είχε πεί ο Γιάννης τότε. Δεν μας έφτανε αυτό, εκτός απο την Ελίτα, είδαμε στο Σούπερ Στάρ, να φιγουράρει και το όνομα του Γιώργου Μιχαήλ (γνωστού κουτσομπόλη -αποστηθίζω απο τα περιοδικά και λέω-), απο την εκπομπή της δικιάς μας και μοναδικής Μελενεγάκης (εδώ θέλω ΌΛΕ ΌΛΕ). Να μην τα πολυλογούμε, απλά έγινε του Σίγμα!


Το ακούσαμε αυτό απο αέρος και το αναφέρουμε. Ο Νίκος Μουτσινάς (ναί ο φαλακρός στο πρωινό του Αντ1) είχε κάνει δοκιμαστικό, για τον ρόλο του ενός απο τους δύο γκέι στο σήριαλ "Η Πολυκατοικία" που προβάλλεται απο το Μέγα. Το γιατί δεν τον διαλέξανε και στην θέση του βάλανε τους Χάρη Ασημακόπουλο και και Νίκο Πουρσανίδη, ένας θεός ξέρει και ένας παραγωγός. Τώρα να πώ οτι θα τον προτιμούσα σε τέτοιο ρόλο, ψέματα θα είναι. Πάντως ηθοποιός είναι το παιδί, ασε που τον είδαμε να κάνει οτιδήποτε άλλο εκτος απο αυτό.



Τελείωσε το X-Factor, και ο Αντ1 έχει μείνει με ένα μόνο δυνατό χαρτί που δεν είναι άλλο απο την Αίγια Φούξια που πάεις. Τα δυνατά χαρτιά όμως έρχονται εξ Ελλάδος ( βλέπε Ελένη Ράντου που μέχρι και τον άντρα της Βασίλη Παπακωσταντίνου έβαλε στο σήριαλ στο ρόλο του Νευτωνα). Ελπίζουμε όμως να μην βλέπουμε τα επεισόδια αποσπασματικά απο τα πρωινάδικα, δύο εβδομάδες πριν να βγούνε στον Αντ1 Κύπρου. Εδώ σας θέλω!


Και κάτι τελευταίο. Όπως πληροφορηθήκαμε, (νάνε καλά τα μηνύματα σας) κάποιο κανάλι ετοιμάζει σατιρική εκπομπή που θα βγει σύντομα θεού θέλοντος και "μάστρου" επιτρέποντος, στον αέρα. Με τα όσα μάθαμε δεν μπορώ να πω οτι εντυπωσιαστήκαμε (ειδικά με το ντουέτο παρουσίασης) αλλά θα περιμένουμε πρώτα να δούμε το πρώτο δείγμα στον αέρα και μετά τα λέμε. Εννοείτε θα σας ενημερώσουμε σύντομα μόλις ξέρουμε περισσότερες πληροφορίες.


ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

Αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας, ένα νέο, κάτι που χρίζει σχολιασμού και μας έχει διαφύγει, τότε επικοινωνήστε στο tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α