Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - ΕΒΔΟΜΑΔΑ 02/02/2009 - 08/02/2009

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΑΙΓΙΑ!

Γεια σε όλους και καλή σας εβδομάδα! Εδώ είμαι και σήμερα με τα στοιχεία της AGB για την προηγούμενη εβδομάδα (02/02 - 08/02). Η είδηση της εβδομάδας είναι η είσοδος στην 25αδααπό το MEGA, της σειράς "Χαρά Αγνοείται"!!!!! Από τότε που ξεκίνησα εγώ να σχολιάζω εδώ, είναι η πρώτη φορά και ελπίζω να μην είναι και η τελευταία! Κατά τα άλλα, συνεχίζει να ανεβαίνει η "Αίγια Φούξια" ενώ η εκπομπή "Ένα τραγούδι για την Ευρώπη" όπως αναμενόταν έγραψε αρκετά ψηλό ποσοστό. Ανεβασμένη η σειρά "Επιστροφή" ενώ το "Σε Φόντο Κόκκινο" χτυπά και με τις επαναλήψεις του! Στον πίνακα επίσης "Για την Αγάπη σου", "Μίλα Μου: Πίσω από τις κάμερες" και "Γενιές της σιωπής" ενώ σταθερά νούμερα και για την "Λόλα".




ΑΙΓΙΑ ΦΟΥΞΙΑ
Θέσεις: 1, 2 + 6 (Ε)
Ψηλότερο ποσοστό: 47.9% - 140090 τηλεθεατές
Γενικό ποσοστό Δευτέρας + Τρίτης: 43.5%

Ακόμα πιο ψηλό το ψηλότερο ποσοστό αυτής της εβδομάδας που πέρασε! Πριν από 2 εβδομάδες, το ψηλότερο ποσοστό ήταν 46.1% ενώ ψηλότερο κατά 1.8% το ψηλότερο ποσοστό της προηγούμενης εβδομάδας! Όσο για το 2ο επεισόδιο της εβδομάδας, για κάποιο λόγο ήταν "πεσμένη" η τηλεθέαση, αλλά ακόμα σε πολύ ψηλά επίπεδα. Πεσμένο κατά 2% το γενικό ποσοστό σε σύγκριση με πριν 2 εβδομάδες, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου ανησυχητικό.


ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Θέση: 3η - 49.9% - 114780 τηλεθεατές
Ένα τραγούδι για την Ευρώπη επέλεξαν 114780 τηλεθεατές, κάτι που αναλογεί σε Τηλεθέαση Μέσου Λεπτού 15.4% και γενικό ποσοστό 49.9%, το ψηλότερο από εκπομπή για την προηγούμενη εβδομάδα. Ένα αδιάφορο, κατ' εμένα, σόου, που προτίμησα να μην παρακολουθήσω και πήγα έξω με φίλους αντιθέτως.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Θέσεις: 4,7 + 12
Ψηλότερο ποσοστό: 30.8% - 90250 τηλεθεατές
Γενικό ποσοστό Δευτέρα - Τετάρτη: 27.8%

Λίγο ανεβασμένα σχετικά με άλλες φορές τα νούμερα, ενώ ενθαρρυντικό,μάλλον, για την σειρά το γεγονός ότι τα νούμερα ανέβαιναν μέρα με την μέρα, ξεκινώντας με 25.7% την Δευτέρα, λίγο πιο πάνω την Τρίτη, και 30.8% την Τετάρτη. Η πολυσυζητημένη επιστροφή του Γιώργου στην Κύπρο (που τες φορές που το άκουσα επαπαγάλισα το!), φαίνεται να άρχισε να γράφει νούμερα.


ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
Θέσεις: 5,9,15,16,18,22 + 23
Ψηλότερο ποσοστό: 34.4% (Ε) - 79480 τηλεθεατές
Γενικό ποσοστό Δευτέρα - Πέμπτη: 26.2%

Παρά το 34.4% που κατέγραψε η επανάληψη, τα νούμερα που γράφει η σειρά την ώρα προβολής της δεν είναι αρκετά ικανοποιητικά αφού δεν ξεκολλούν από το 26%, εξού και το γενικό ποσοστό 26.2%...


ΧΑΡΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ
Θέση: 13η - 30.1% - 73680 τηλεθεατές
Πολύ μου άρεσε η νέα σειρά του MEGA "Χαρά αγνοείται". Δεν ξέρω για σας αλλά ενδιαφέρουσα την βρήκα! Δεν σας κρύβω ότι θα δω και τα άλλα επεισόδια, εκτός και αν σύντομα καταντήσει κουραστικό. Και στην Ελλάδα η σειρά ξεκίνησε με ένα πρώτο επεισόδιο της τάξης του 38.8%, μετά έπεσε μεν αλλά είναι ακόμα σε ψηλά νούμερα. Θα δούμε πως θα τα πάει με τον καιρό, εξάλλου η ώρα προβολής του δεν είναι και η καλύτερη (Τετάρτη 22:20)...


Αυτά και για σήμερα. Πρεμιέρα νομίζω αυτή την εβδομάδα για το "Big In Japan" στην Κύπρο, διορθώστε με αν είμαι λάθος... Θα δούμε πως θα τα πάει και αυτό! Αν θέλετε να σχολιάσετε κάτι άλλο, σχολιάστε το ελεύθερα.
Τα λέμε την άλλη εβδομάδα!



tv_maniac


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α