Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2008

1η Ευρώ-Ανάρτηση

Ναι, ναι..τώρα είμαστε Ευρωπαίοι και με την βούλα. Τώρα αυτό καλό είναι, κακό είναι,.. θα σας γελάσω και δεν το θέλω... Ας προσαρμοστούμε και ας ελπίσουμε ότι θα μας ωφελήσει η αλλαγή.

Ακολουθεί post ό,τι να'ναι mix (αλλά εντελώς mix).

Oρίστε ένα βίντεο από το ευρωπαϊκό ΡΙΚ


και τώρα ευχές για τα κανάλια...

->Να σταματήσουν να προβάλλουν σκουπίδια, γιατί άλλο ψυχαγωγία και άλλο ΑΛΤΕΡίαση (ή όπως θα το έλεγε ο Λάκης, μακακία)

-> Η Ελίτα να καταλάβει ότι δεν την τιμά το 97% της θεματολογίας της εκπομπής της να είναι επιπέδου Δρούζας (Ω3, Φαντάσματα κλπ)
->Ο Χρύσανθος μας να καταλάβει ότι το χιούμορ του είναι ...πως να το πω να μην ακουστεί προσβλητικό...εεεε....δεν.....είναι....Αν υπήρχες θα σε χώριζα βλέπετε;; Έτσι.
->Η Μέλανη, γνώστη ως Σούπες ΣΤΑΡ (αν και μάλλον δεν εκτιμά αυτό τον τίτλο γευσιγνωσίας που της χαρίσαμε) να κατανοήσει το " Η Σιωπή είναι χρυσός"
->Το Plus να καταλάβει ότι είμαστε στο 2008, γιατί στο 1998 που ζούνε μόνο ο Κατσουρίδης τους βλέπει.
->Να σταματήσουν να το "χτυπούν" της Κενεβέζου ότι ο αδελφός της είναι πολιτικός. Κατα την γνώμη μου δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα να την μην θεωρούν σωστή δημοσιογράφο. Ο Τάσσος πάλι έδωσε δικαιώματα για να μην τον συμπαθούν οι δημοσιογράφοι.
->Να επιστρέψει η Χριστιάνα Θεοδοσίου στα δελτία ειδήσεων. Έστω και στο Plus.
->Να θυμηθεί το MEGA ότι είναι κυπριακό κανάλι.
->Να καταλάβουν επιτέλους οι δημοσιογράφοι του TV Complex, και μόνο αυτού μην πάρουμε όλο τον ΔΙΑ στον λαιμό μας, το πρόβλημα τους, αν και είναι εγκεφαλικό είναι αναστρέψιμο. Μπήχτερ και λοιποί μην κατηγορείτε τους άλλους για εμπάθεια την στιγμή που εσείς οι ίδιοι είτε το θέλετε είτε όχι γράφετε τέρατα για τα άλλα κανάλια ενώ για το δικό σας κανάλι ούτε μια κριτική, μόνο φωτοστέφανα ξέρετε να βάζετε.

Επειδή με ρώτησαν αρκετοί γιατί διαβάζω το TV STAR (ή ΤV Complex όπως δίκαια το αποκαλώ)....Το διαβάζω και γελάω με τους γελοίους που γράφουν κακίες, συχνά ανυπόστατες και την έλλειψη εξυπνάδας και χιούμορ.

Επειδή την πρώτη φορά δεν μπήκατε στον κόπο να βοηθήσετε την καμπάνια υπέρ της Χριστίνας (και σύντομα και της Χριστιάνας) ξαναποστάρω την φώτο



Μια Ματιά στην χθεσινή εκπομπή της Γωγώς...
Η Γωγώ κάλεσε πολιτικούς στο στούντιο και εκεί που έλεγα ότι θα μας σπάσουν τα νεύρα μας πάλι η παρουσιάστρια έκανε τα μαγικά της και ξεκίνησαν να κάνουν πλάκα ο ένας στον άλλο. Η πρώτη φορά που δεν μίσησα την ώρα και την στιγμή που είδα πολιτικούς στην TV. Μας αρέσει το χαλαρό της εκπομπής, όχι σαν κάτι άλλους που βάζουν τα κλάματα ;)

Και μια απορία για το τέλος...
Είναι λογικό "Αξιωματούχος" καναλιού να είναι και τηλεκριτικός;;

Αυτή η ανάρτηση πρέπει να είναι τίγκα στα ορθογραφικά αλλά δείξτε έλεος, 4 το πρωί την έγραψα.
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α