Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

Το δελτίου του Σαββάτου

-> Άργησα και πάλι. Συγχωρέστε με, τις τελευταίες μέρες δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο.

->Debate μας έταξαν, αλλά debate δεν είδαμε. Μάλλον ένα παράξενο είδος συνέντευξης ήταν.
->Πιο πολύ ενδιαφέρον είχαν οι συζητήσεις που ακολούθησαν στα studio των καναλιών.
->Ο ΑΝΤ1 και το ΣΙΓΜΑ εκμεταλλεύτηκαν την μετάδοση της διακαναλικής έβγαλαν κάρτες ψηφοφορίας για το ποιος υποψήφιος μας έπεισε περισσότερο. Φυσικά έλειπε η επιλογή ΚΑΝΕΝΑΣ.
->Εντελώς τυχαία αυτές οι κάρτες κάλυπταν το όνομα των άλλων καναλιών.
->Ο ΑΝΤ1 για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε ότι είναι το μόνο κανάλι που δεν μπορεί να βγάλει live link με ήχο. Από την άλλη το μικρό και καημένο Plus έβγαλε live link μόνο του.
->Η κυρία Λένια που εκπροσώπησε το Plus την είδε συντονίστρια ή είναι η ιδέα μου; Θα μου πεις ήταν στα πάνω της γιατί απέναντι της είχε ένα παλιό της φίλο.

->Άσχετο: Αυτό είναι αυτό που λέμε... "Κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις";


->Ο Γιάννης Σπαλιάρας στην σειρά του ΣΙΓΜΑ "Ζωή Ποδήλατο". Που θα πάει αυτό;;; Κάθε ξεπεσμένος ελλαδίτης ηθοποιός θα πρέπει να κάνει guest σε κάθε ξεπεσμένη κυπριακή σειρά;
->Τώρα που είπαμε για "Ζωή Ποδήλατο". Τελικά είναι κωμική σειρά ή wannabe σατυρική εκπομπή. Γιατί με τόσα -ο Θεός να τα κάνει- σατυρικά φιλμάκια που πετάγονται εμβόλιμα από 'δω κι από 'κει...

->Μια εκπομπή θέλω και εγώ να βλέπω από το ΣΙΓΜΑ και την βάζουν σε ώρες βρικολάκων. Βάλτε χριστιανοί μου το ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ (ο τόνος στο πρώτο ή το δεύτερο Α??) σε λογική ώρα!

->Καιρό ήθελα να το ρωτήσω....Τι ακριβώς είναι το "ΠΟΥ ΠΑΜΕ;"
Το δελτίο τύπου τους λέει...

Ψυχαγωγική Εκπομπή με τους Αντρέα Δημητρόπουλο και Παναγιώτη Δημόπουλο

Η εκπομπή που για τέταρτη χρονιά ψάχνει να βρει το νόημα της καθημερινότητάς μας, αλλάζει και πάλι!
Επιδιώκοντας την νέα τηλεοπτική σαιζόν, αμεσότητα με τον Κύπριο τηλεθεατή, το ΠΟΥ ΠΑΜΕ, θα εκπέμπει ζωντανά από το δικό του στούντιο, σχολιάζοντας την επικαιρότητα της εβδομάδας, και όσα απίστευτα λέγονται ή γίνονται γύρω μας. Με μοναδικά απίστευτους καλεσμένους, και τη συμμετοχή τηλεθεατών με τηλεφωνικές παρεμβάσεις, τα κακά παιδιά της κυπριακής τηλεόρασης, Ανδρέας Δημητρόπουλος και Παναγιώτης Δημόπουλος, θα δώσουν χρώμα στην νύχτα σας


->Άλλαξε πάλι το "C". Το δισέλιδο Reality Bites έχει πολύ πλάκα. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα

->Επίσης πρέπει να διαβάσετε και την ανάλυση των Γενιών της Σιωπής από την Δρακούνα. Link.

->Το βράδυ σας έχω και βίντεάκια της Μέλανης!

-Έκτακτο Παράρτημα-
Η κλήρωση για το Διαγωνισμό Γιουροβίζιον 2008
Eurovision 2008 - BelgradeΠαρακολουθείστε σε απευθείας μετάδοση απο το Βελιγράδι τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008 στις 14.00-15.00 από το ΡΙΚ2 την εκδήλωση κατά την οποία θα γίνει η κλήρωση της σειράς εμφάνισης των χωρών στους δύο ημιτελικούς του διαγωνισμού ταγουδιού της Γιουροβίζιον 2008 που θα γίνουν στις 20 & 22 Μαίου 2008 στο Βελιγράδι.
Ζέλκο Γιοκσίμοβιτς Την κλήρωση θα κάνουν μέλη του χορευτικού συγκροτήματος "KOLO".
Στο καλλιτεχνικό μέρος ο δημοφιλής Σέρβος τραγουδιστής (Γιουροβίζιον 2004).
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α