Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

Η Κύπρος ψήφισε και αποφάσισε...

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision 2008 είναι το Femme Fatale.

Tο τραγούδι είναι σύνθεση του Νίκου Ευαγγέλου με ερμηνεύτρια την Ευδοκία Καδή. Πρόκειται για μια σύνθεση με έντονο Ελληνικό χρώμα που φαίνεται πως ενθουσίασε το κοινό αφού έλαβε συνολικά 6.279 κλήσεις, αριθμός εξαιρετικά ψηλός σε σχέση με τα τηλεφωνήματα που έγιναν για τα υπόλοιπα τραγούδια.


To τραγούδι ήταν πραγματικά ξεχωριστό. Με ελληνικό στίχο -επιτέλους!- και έντονο το Ελληνικό στοιχείο.

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι από το site του ΡΙΚ ή να το κατεβάσετε από το eurovisionclub.com.
----
Κάτι έλεγε το ΡΙΚ για την καλύτερη παραγωγή ever...για την αποψινή μιλούσε;; Μάλλον όχι...

Ο παρουσιαστής ΔΕΝ ήταν παρουσιαστής ενώ είχε ξεχάσει το χαμόγελο του σπίτι. Καλύτερα να τραγουδά παρά να παρουσιάζει. Που 'σε ρε Μαρίνα όταν σε θέλουμε;;;

Τα σκηνικά ήταν ένα αίσχος. Deja Vu έπαθα. Ο κυβισμός σταθερή αξία. Μην πω για τα υπόλοιπα.

Το τραπεζάκι πάνω στο οποίο στέκονταν οι κοπέλες που έκαναν τα σατυρικά σκετς ήταν από την καφετέρια του ΡΙΚ ή το έφεραν από το σπίτι τους;;

Τα γραφικά. Ίδια και απαράλλαχτα με τα ανεκδιήγητα περσινά.

Sorry CyBCάδες αλλά είστε ο πιο αδύναμος κρίκος. Πρέπει να βελτιώσετε την αισθητική σας μέχρι την JESC που θα διοργανώσετε. Ααα και για να ξέρετε, η καλύτερη παραγωγή σας ever είναι οι Γενιές της Σιωπής.

Τουλάχιστον βγάλαμε ένα πολύ καλό τραγούδι. Καλό αλλά είναι ταυτόχρονα και μεγάλο ρίσκο, μιας και δεν είναι αυτό που λέμε "eurosong".. Ας ελπίσουμε ότι το ΡΙΚ θα προωθήσει κατάλληλα το τραγούδι και υπομονή μέχρι τον ημιτελικό.

Υ.Γ. Μην αρχίσετε να αφήνετε σχόλια του τύπου
To fetino tragoudi pou tha mas ekprosopisei einai to femme fatale. Auto to tragoudi einai mia vlakeia kai tipota allo. To polli polli na mas valei kanena 12ari i Ellada. Ston teliko en mas thoro na piennoume. Tha mas doun mono ston 1o giro tzai en na mas xortasoun. Diladi en tzain na katalavoun tzai tipote.Vevaia oute emeis katalavoume pou tes dikes tous pellares, alla ti na kamoume.Eto na pai tzai tzini pou to tragouda na xarei lio tzai na fei.Tzai mis en na aniksoume tin TV mas na doume ta xairka ta dika mas tzai tis Elladas tzai na tin vaosoume.Ti na kamoume, autos onomazetai Kipreos me kefalaio KKou!!! Auta pou sas perigrafo ine ta katorthomata tis Kiprou stin fetini Eurovisin.Xalia diladi! Tzai exoume tzai tin Xrisanthy na sou lalei PICZO. XXMAKIAXX TZAI KSERO GO TI ALLA PRAMATA POU MAS LALEI. EFERAN MAS tzai ton Korgiala na mas foutouniasei parapano. Tzai evalan mas tzai tin pareksigisi pou tin alli tzai efkalan mas ekso pou ta rouxa mas. Tzai lalei sou tzai o allos pou tin alli "En antropi" Tzai fkalli se pio ekso pou ta rouxa sou!!
Αυτά εκεί που σας παίρνει, εδώ είμαστε blog και όχι MSN.

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α