Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008

Το δελτίου του Σαββάτου

->Μια βδομάδα απομένει μέχρι την επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Studio 3 του ΡΙΚ (η επιλογή, όχι ο διαγωνισμός!!).

->Απορία: Οι flashstars είναι αυτοί που μεταδίδει τώρα το Plus; Με το συμπάθιο αλλά μας πήραν τ' αυτιά!!


->Άλματα κάνει το PLUS στον τεχνολογικό τομέα για να καλύψει με το σήμα του όλη την Κύπρο (έρχονται εκλογές είπαμε). Έβγαλαν και κάρτα "Αν (δεν) μας βλέπετε, τηλεφωνήστε μας". Λες να το χρησιμοποιούν ως εναλλακτική AGB, μιας και η original τους δίνει μονοψήφια; Plusτες είναι αυτοί!!!

->Σα να έχουν αρχίσει να επαναλαμβάνονται οι Χριστι(α)νες του ΡΙΚ. Πάλι για το φενκ-σούι;

->Στα δικαστήρια τρέχει η Κατερίνα Λάσπα την Ελένη Μενεγάκη . Σε αγωγή της που κατέθεσε, η Κατερίνα Λάσπα στρέφεται εναντίον της Ελένης Μενεγάκη, κάνοντας λόγο για την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου σπίλωσης της προσωπικότητάς της από την οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής Καφές με την Ελένη.

->Κύριε Τσιάκκα ειλικρινά αυτό το "ύφος" της σειράς "Μίλα Μου" μου την σπάει. Μήπως στην συνέχεια του σεναρίου η κόρη της πρωταγωνίστριας θα γίνει...Παναγία;; Ρωτώ γιατί διαπίστωσα ότι ξέρει περισσότερους εκκλησιαστικούς ύμνους παρά παιδικά τραγούδια και έχει επισκεφθεί περισσότερες φορές μοναστήρια παρά παιδότοπους. Sorry αλλά αν γίνει ακόμα πιο γελοίο το σενάριο θα γίνω άθεος. Ε, δεν αντέχεστε και πολύ! Εγώ λέω να γυρίσετε στους "Γειτόνους" που αν και σαχλοί ήταν τουλάχιστον ανώδυνοι (στην αρχή τουλάχιστον, έχετε τάσεις να ξεχειλώνετε τα σενάρια σας).

->Το καλύτερο πρόγραμμα παραμονή πρωτοχρονιάς ήταν χωρίς αμφιβολία του ΡΙΚ. Συγκινητική ήταν και η προσπάθεια του ΜEGA να κάνει κάτι δικό του, κάτι τέτοια τα εκτιμούμε, μην νομίζετε.

->Τo Plus παίζει... Πως τα σκέφτονται αυτά οι Plusτες ρε παιδί μου δεν ξέρω. Ακούσατε κανένα κανάλι να μεταδίδει σε επανάληψη ...πρωινάδικο το Σ/Κ;;

->Μια χαρά την έχουν στον ΑΝΤ1 Κύπρου όταν βρίσκουν την ευκαιρία να το παίξουν ΑΝΤ1 Ελλάδος. Ζωντανές Συνδέσεις από παντού, αμοντάριστα πλάνα, ο παρουσιαστής σε σοκ κλπ.

->Ξανά στο Plus. Ξεκίνησαν να διορθώνουν εκείνο το Casi Angels. Τώρα παίρνει σειρά το "Best OFF", ελπίζω!!

->Κάποιος να ειδοποιήσει τους MEGAλους ότι δεν ήρθε καλοκαίρι, Χριστούγεννα ήταν. Κάπου το παράκαναν με τις επαναλήψεις.

Update:
->Τι θέλουν να πουν οι Plusτες με το "Ας γνωριστούμε το αίσθημα της προσφοράς";;
Κάτι μου λέει ότι η Θεοδοσίου έγινε αρχισυντάκτης στο κανάλι της αριστεράς.
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α