Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008
Το δελτίου του Σαββάτου
-->Δεν υπήρχε συμβόλαιο
-->Δεν υπήρχε μισθός, παρά μόνο συμφωνία για διαφήμιση της δουλειάς της Έλενας
-->Την αντιμετώπιζαν με αδιαφορία
-->Μετά την την παραίτηση της, ο Χρύσανθος της απάντησε όχι με τον καλύτερο τρόπο
-->Δεν πήρε επίσημη απάντηση
-->Δεν υπήρχε επαφή πίσω από τις κάμερες
->Και φυσικά τα Μελανά Χρυσάνθεμα διαψεύδουν τα πάντα.
->Επιστρέφουν σήμερα οι Γενιές της Σιωπής στο ΡΙΚ1.
->Εξετάσεις δίνει το κρατικό κανάλι απόψε. Την επιλογή της κυπριακής συμμετοχής θα την παρακολουθήσει όλη η Ευρώπη (βασικά μόνο οι fans του Θεσμού) είτε από το ΡΙΚ ΣAT, είτε από το διαδίκτυο.
->Θα καθυστερήσει κι άλλο το νέο κανάλι του Λουκά Έλληνα μιας και είχε απρόσμενες δικαστικές περιπέτειες
->Φόρα πήρε ο Λουκής. ΚΑΙ ο Χατζηκυριάκος στον ΑΝΤ1. Θα το αποδεκατίσει το ΣΙΓΜΑ έτσι όπως πάει. Κρίμα δεν είναι;;
Απορία 1
->Αφού το Ζωή Ποδήλατο δεν έχει σενάριο γιατί στους τίτλους γράφουν "Σενάριο: Λίτσα Μιτέλα, Δημήτρης Τοκαρής ";;
Απορία 2
-> Από πότε έχει ο ΑΝΤ1 μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων το Σάββατο και δεν το πήρα χαμπάρι; Στο πρόγραμμα του σταθμού λέει "Καλομελέτα κι Έρχεται" και μετά "Σαρίτα είσαι (που να μην ήσουνα) η ζωή μου."
Αναγνώστες
ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER
Μανιφέστο του blogger
1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.
2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.
3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.
4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.
5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.
6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.
7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.
8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.
9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.