Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Put the telecontrol down, μπορείς ;;;



22 Ιανουαρίου λέει το τρέιλερ του ALPHA -δηλαδή σήμερα -, το οποίο βλέπουμε μέσω ΡΙΚ, ότι επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος με το τσαντίρι του, αλλά δεν μπαίνει το ίδρυμα στον κόπο να εκφωνήσει αυτό που είναι γραμμένο με μικρά γράμματα στο τέλος του τρέιλερ, ότι δηλαδή στην Κύπρο θα το δούμε από το ΡΙΚ1 την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου !!
→ όχι μόνο δεν μας ακούτε που σας λέμε ότι θέλουμε τον Λάκη να τον βλέπουμε σε απευθείας μετάδοση από τον alpha, αλλά ‘γράφετε’ και την εκπομπή κανονικά. Ούτε στην Γκεστάπο – Χαραλαμπίδου δεν κάνετε τέτοιο ‘σαμποτάζ’, ο Λάκης τι σας έφταιξε;;;

χθες το Ειρηνάκι, δεν ξέρω αν είδατε, θυμήθηκε τα ‘χάλια’ της εκπαίδευσής μας και έκανε που λέτε μία εκπομπή με καλεσμένους στο στούντιο καθηγητές, μαθητές και λειτουργούς του υπουργείου παιδείας. Έχει ρε παιδί μου αυτή η Ειρήνη μία τάση ισοπεδωτική στη διατύπωση των ερωτήσεών της και κάνει όλα τα θέματα που αγγίζει σε αυτήν την εκπομπή να φαίνονται τραγικά....., αλλά άλλο ήταν το καλύτερο χθες· πάνω σε μία διαμάχη ανάμεσα σε δύο καλεσμένους της, πήρε στάση Χιτλερική και με υπόδειξη μάλιστα με το χέρι της είπε το εξής στους καλεσμένους: Κύριοι, θα σας στείλω στη Σιβηρία, όπως έκαναν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ στο παιδί χθες.........
Και εμείς Ειρήνη μου αναρωτιώμαστε πότε οι Ρικάδες θα ακολουθήσουν επιτέλους το παράδειγμα του προτύπου σου και να σε στείλουν .............ε, να μην πούμε και σένα στη Ρωσία, μία Αμερική, Αλάσκα ας πούμε πώς θα σου φαινόταν;;;

τις επιθυμίες πέντε τηλεθεατών είπε ότι θα πραγματοποιούσε η Ελίτα, αλλά μάλλον τη δική της επιθυμία πραγματοποιεί μέσα από αυτές· πέντε επιθυμίες αποτέλεσαν το υλικό για καμιά δεκαπενταριά εκπομπές της Ελίτας και ακόμα πού είστε· το Ελιτάκι μας υποσχέθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμίες των τηλεθεατών που έστειλαν γράμμα στην εκπομπή, καθώς ήδη υπάρχει σχέδιο από το SIGMA. Όλη η διαδικασία της εκπλήρωσης των επιθυμιών κύλησε κάπως έτσι: αρχικά μας ανακοίνωσαν τους νικητές και ποιές επιθυμίες τους θα πραγματοποιούσε η εκπομπή, μετά μας έδειξαν σε κάμποσες εκπομπές και από ένα ρεπορτάζ για τον κάθε νικητή, χθες μας έδειξαν ξανά τα ρεπορτάζ (έλεος), μας έδειξαν και τα σχετικά γράμματα προς την εκπομπή – λίγη προσοχή όμως δεν βλάπτει, δεν μπορούσαν να καλύψουν τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των ανθρώπων ;;; - και παρέδωσαν ζωντανά στο στούντιο τα δώρα σε κάποιους από αυτούς, οπότε, ξέρετε, θα υπάρξει και συνέχεια !!
→ όπως καταλαβαίνουμε, η εκπομπή μπήκε μάλλον στον 3ο της κύκλο. Έτσι μετά το ‘τολμώ’ και το ‘με αγάπη’, που είναι ο τίτλος της εκπομπής τώρα, προτείνουμε έναν νέο τίτλο, αυτόν που χαρακτηρίζει την εκπομπή από εδώ και στο εξής: ‘ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑ !!!’
(όσο για την επιθυμία κάποιων υπέρβαρων γυναικών να αδυνατίσουν με τη βοήθεια διατροφολόγων της εκπομπής, που είδαμε την Παρασκευή, την πραγματοποίησε με επιτυχία το ‘πρότυπο – φάντασμα’ της Ελίτας, η Τατιάνα Στεφανίδου, πέρσι, αλλά όχι έτσι καιρό....τυχαίο;;)


γιατί 'πρότυπο - φάντασμα' η Τατιάνα;;;
-> ε, μα έτσι όπως την εξαφανίσε ο ΑΝΤ1 από την απογευματινή ζώνη......


Για δείξτε μας κάτι πιο CLEVER…….

κάτι ήξερε ο ΑΝΤ1 Κύπρου που χωρίς να υπάρξει κάποιο τρέιλερ προηγουμένως, έδειξε το πρώτο επεισόδιο του νέου τηλεπαιχνιδιού του αδελφού σταθμού ‘Clever’ στις 9.00 το βράδυ του Σαββάτου. Το παιχνίδι, που παρουσιάζει η ανερχόμενη στο είδος Ματθίλδη Μαγγίρα, δεν καταφέρνει να σου προκαλέσει ούτε στο ελάχιστο το ενδιαφέρον· γιατί δηλαδή να θεωρηθεί έξυπνος ο παίχτης που βρήκε ότι η μπανάνα είναι αυτή που γίνεται σφυρί αν την βάλεις μέσα στο άζωτο ;;; Και τι μας κόφτει εμάς αν η μπανάνα μπορεί να γίνει και σφυρί με τον τρόπο αυτό ;;; σάμπως και θα κάτσει κανένας να κάνει τα πειράματα αυτά;;;
πιο clever θα είναι ο ΑΝΤ1 αν σταματήσει την εκπομπή αυτή παρά ο εκάστοτε παίχτης που κερδίζει στην εκπομπή !!!

Επειδή πάει πολύ καλά το ‘ζωή ποδήλατο’ από νούμερα, για να πάει ακόμη καλύτερα, όπως μας είπαν οι του ΣΙΓΜΑ την Παρασκευή στη Μελανιά, σκέφτηκαν να τονώσουν τη σειρά με την παρουσία του ηθοποιού και πρώην μοντέλου Γιάννη Σπαλιάρα –γνωστός από τη σειρά του ΑΝΤ1 ΕΡΩΤΑΣ - που, κρατηθείτε, ο σεναριογράφος είχε την φαεινή ιδέα να τον ονομάσει Γιάννη Σφαλιάρα........
‘όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ’ λέει ένα ρητό που στην περίπτωσή μας πάει γάντι· αφού δεν μπορούν οι ΣΙΓΜΑ-τικοί να έχουν σειρά σαν τον ‘Έρωτα’ και κατασκευάζουν αδιάφορες σειρές τύπου ΄μίλα μου’, άρχισαν να μας κουβαλούν ηθοποιούς από τη σειρά του ΑΝΤ1 στις σειρές τους μπας και κερδίσουν το χαμένο έδαφος. Μόνο που οι σπασμωδικές κινήσεις δύσκολα θα τους οδηγήσουν στην κορυφή του βουνού........

επιτέλους βρήκαμε και εμείς μία σειρά να την περιμένουμε πως και πως κάθε βδομάδα, για αυτήν τη τηλεοπτική χρονιά τουλάχιστον και ο τίτλος αυτής ‘μαύρα μεσάνυχτα’, η οποία έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη βδομάδα από το μεγάλο κανάλι. Το ενδιαφέρον σενάριο μαζί με την εκπληκτική σκηνοθεσία του Κοκκινόπουλου φτιάχνουν μία μαύρη κωμωδία στην οποία δύσκολα μπορεί να αντισταθεί κανείς· μία δολοφονία ενός ανθρώπου της νύχτας, μία διαθήκη, δύο κληρονόμοι, η μία η φιλενάδα του νεκρού, που ονειρεύεται καριέρα στο τραγούδι και ο άλλος ο αδελφός του θύματος, αρχηγός μίας τυπικής ελληνικής οικογένειας που κάνει μαύρα μεσάνυχτα για τη νυχτερινή ζωή......η συνέχεια στις οθόνες μας !!!
‘βρήκα ζωή στα μαύρα τα μεσάνυχτα’ δε λέει στους τίτλους αρχής της σειράς ;;; Αυτό ακριβώς βρήκαμε και εμείς φέτος στην τηλεόραση !!!!

και μετά......... ήρθε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων !!!

και εκεί που νομίζαμε ότι η Πάολα Χαντζηλαμπρή πήρε ναι μεν το πράσινο φως για την παρουσίαση δελτίου ειδήσων, αυτό που δεν περίμεναμε με τίποτα ήταν να την δούμε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων λίγες μόλις μέρες μετά την παρθενική της εμφάνιση σε μικρό δελτίο του σταθμού το μεσημέρι της Κυριακής.
→ πολύ καλά τα κατάφερε η ιέρεια της μικρής μας οθόνης, αν σκεφτούμε ότι και στις δύο περιπτώσεις είχε να αντιμετωπίσει τη διακοπή του δελτίου για τηλεφωνικές παρεμβάσεις από τους ανταποκριτές του σταθμού. Ειδικά το πρώτο της κεντρικό δελτίο ήταν εκφώνηση είδησης και τηλέφωνο. Θα’ χει να θυμάται η Πάολα τους δύο αστυνομικούς που έκαναν τις παρανομίες τους στα κατεχόμενα για πολύ καιρό....Εμείς κρατάμε την πολύ καλή της άρθρωση, που λείπει από τους περισσότερους Κύπριους παρουσιαστές ειδήσεων καθώς και το ωραίο παρουσιαστικό της, που μας κάνει να ξεχνάμε που έχουμε αφήσει το τηλεκοντρόλ !



αρχίζει την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στην Αμερική ο 4ος κύκλος της διάσημης σειράς μυστηρίου ' L O S T ' και η αγωνία των εκατομμύριων φανατικών τηλεθεατών της σειράς έχει φθάσει στο ζενίθ, αφού πλέον μας χωρίζουν πολύ λίγες μέρες από τη μεγάλη πρεμιέρα. Το πρώτο επεισόδιο του 4ου κύκλου έχει τίτλο ‘the beginning of the end’ !!
→ ποιός είναι ο Jacob, ποιός είναι στο φέρετρο στο flash-forward του Jack , πώς θα αντιμετωπίσουν οι losties μας την επιστροφή του Michael, ποιοί είναι οι τύποι στο πλοίο της Ναόμι, πού θα οδηγήσει η διαμάχη Jack και Lock, ποιοί από τους losties θα σωθούν και θα φύγουν από το νησί, τι ακριβώς συμβολίζουν οι αριθμοί, πού ακριβώς είναι το νησί και γιατί οι ‘Άλλοι’ κάνουν τα πάντα να μην είναι ορατό στον υπόλοιπο κόσμο, με ποιόν θα καταλήξει η Kate, είναι έγκυος ή όχι....... αυτά τα ερωτήματα από τους προηγούμενους κύκλους θα τα ξαναβρούμε μπροστά μας στον 4ο κύκλο, ο οποίος, γνωρίζοντας τη σειρά, πιο πιθανόν είναι ότι θα μας δημιουργήσει άλλες μεγαλύτερες σπαζοκεφαλιές παρά να μας λύσει τις ήδη υπάρχουσες.......

απορίες του τηλεθεατή:

- οι ‘Γοργόνες’ γιατί πήγαν Πέμπτη;;; νομίζω δε θα είναι mega-λη η ψαριά για εκείνη τη μέρα......
- οι δημοσιογράφοι του mega, στις συνεντεύξεις με τους υποψηφίους προέδρους, βαριούνται ή είναι η ιδέα μου;
- το ‘Καλημέρα’ χωρίς την ‘εθνική μαγείρισσα’ έπιασε πάτο ή είναι πάλι η ιδέα μου;
- έτριξαν τα κόκκαλα του μακαρίτη του Φρέντυ Γερμανού με το ‘ραντεβού στα τυφλά’ που κάνει το Ναταλάκι ή ακόμα;;
- τον Μάριο Ματσάκη να τον δούμε στο ‘ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ’ σήμερα (12.00 sigma) ή να μετανιώσουμε;
-γιατί μας λένε 'ραντεβού την Τετάρτη' οι Χριστιάνες στο σημερινό τρέιλερ;;; σήμερα δεν θα έχει εκπομπή;;

(αύριο θα μιλήσουμε ....'περί ανέμων και υδάτων')
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α