Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

put the telecontrol down -THE GAME 2- by Voustrwnios


Ως νικητής του put the telecontrol down -THE GAME προβαίνω στο πιο κάτω έκτακτο δελτίο ξεπουπουλιάσματος της κυπριακής σόουμπιζ, τηλεόρασης κλπ

Ζήτω η Εθνική μας Μαγείρισσα

Ως πρόεδρος του επίσημου Fan club της Εθνικής μας Μαγείρισσας κας. Έλενας Στασινού θα ήθελα να ευχαριστήσω και εκ μέρους της ιδίας, όλους όσοι έλαβαν μέρος στη ψηφοφορία στο ιστολόγιο αυτό και την ανέδειξαν πρώτη και με μεγάλη διαφορά από τους συνυποψηφίους της, τοποθετώντας την ανάμεσα στα μεγαθήρια παρουσιαστών κεντρικού δελτίου ειδήσεων(βλέπε Σκορδέλενα κλπ), Δυστυχώς το Σίγμα ενοχλήθηκε από αυτήν την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της Έλενας και αντί να λάβει σοβαρά υπ’όψιν τη δημοσκόπηση αυτή και την απαίτηση των θαυμαστών/στριών της Εθνικής μας Μαγείρισσας για την τοποθέτηση της στο δελτίο, προχώρησε στην αντικατάσταση της. Με τις εξελίξεις αυτές το φαν κλαπ της Έλενας και με τη συναίνεση της ιδίας, θα προβεί σε δραστικά μέτρα στην αδικία αυτή που επιτελέστηκε. Ανάμεσα στα μέτρα που θα πάρουμε είναι και τα εξής:

*Καθημερινές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα αλλά και συμπαράστασης έξω από το βασίλειο της Έλενας.

*Δικαστικά Μέτρα εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα για τη μη σωστή εκμετάλλευση του δυναμικού του και την αδιαφορία του για τις αποφάσεις του λαού.

*Μήνυση στην κα Μέλανη Στέλιου γνωστή πλέον ως Σούπες Σταρ, για τα τσιλιμπουρδήματά της στην κουζίνα της Έλενας κατά τη διάρκεια του ενθέτου Μαγειρικής, και την προσπάθειά της να προβληθεί μέσω της Εθνικής μας Μαγείρισσας.

*Δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία η Έλενα Στασινού θα μιλήσει για όλους και για όλα:τους λόγους της αντικατάστασής της, την κατάσταση που επικρατούσε στο πλατό με τη λύξισσα Μέλανη κα. Η ημερομηνία της διάσκεψης αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα εντός των επόμενων ημερών.

*Πιθανή Υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας (μετά από πρόταση που είχαμε βεβαίως)με το Ραδιοφωνικό ίδρυμα Κύπρου -ΡΙΚ ύψους £15.οοο αλλιώς €8779.11, το μήνα. Η κυρία Έλενα Στασινού συμφωνήθηκε ν’ αναλάβει καθημερινή απογευματινή εκπομπή μαγειρικής στο ΡΙΚ με τον τίτλο ‘Στο βασίλειο της Έλενας’ .Ακόμη ο μέχρι προσφάτως παρουσιαστής μαγειρικής στην εκπομπή Επτά-Δέκα Χρίστος θα αρκεστεί στη θέση του συμπαρουσιαστή της Έλενας αφού η ίδια θα αναλάβει τα ηνία του ενθέτου μαγειρικής. Το ρικ με τις αλλαγές αυτές θέτει ως στόχο του την πρωτιά στην πρωινή και απογευματινή ζώνη που μέχρι προσφάτως είχε το σίγμα λόγω βεβαίως της Έλενας Στασινού. Εντός των ημερών αναμένονται οι τελικές αποφάσεις της Έλενας Στασινού.

Τέλος να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εθνική μας Μαγείρισσα που καταδέκτηκε να μας υποδεκτεί στο μικρό της βασίλειο. Για του λόγου το αληθές δείτε το πιο κάτω βίντεο.



Συνεχίζουμε……………………………….


Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στις Γενιές της Σιωπής.Αν κρίνουμε από το καλομονταρισμένο τρέιλερ
του Κλείτου κλείτου στα επόμενα επεισόδια
αναμένεται να δούμε την Κυριακού να
αυτοκτονεί για χάρην του σκ*τονεστορή.
Τζιερκέζενα παρακαλούμε εσύ που ζεις από κοντά τα γεγονότα να μας ενημερώσεις για τη συνέχεια.

Την επιθυμία να επανέλθουν οι γριούλες Πόπη και Άντζελα μέσα από τη συχνότητα του ρικ εξέφρασαν οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τους αντίστοιχους ρόλους Αντρέας Αργυρίδης και Κωστάκης Κωνσταντίνου. Η από κοινού τους επανεμφάνιση στο Καλύτερα Μαζί απογείωσαν την συγκεκριμένη εκπομπή σημειώνοντας νούμερα τηλεθέασης που μόνο στα όνειρά τους τα έβλεπαν οι δύο παρουσιάστριες.

Κέντρο Κυπρίων επωνύμων τείνει να καταστεί το νέο εμπορικό κέντρο Λευκωσίας (ονόματα δε λέμε).Ανάμεσα στα άτομα που είδαμε είναι και τα εξής: Χριστίνα Παυλίδου, Μάριος Δημητρίου, Λώρης Λοιζίδης, Παναγιώτης Δημόπουλος, Μικαέλλα Κουτουμάνου, Δημήτρης Τοκαρής, Μαρίνος Βασιλείου. Αν επιθυμείτε να δείτε τους αγαπημένους σας tv stars τώρα ξέρετε που θα τους βρείτε.

Προς Γιώργο Τσιάκκα:

Κύριε Τσιάκκα αφού δεν τραβά άλλο τι το παρατραβάτε και το ζαλίζετε? Δώστε ένα τέλος επιτέλους στην ‘Βεντέτα’. Οι ήρωες σας εφκάλαν τζιαι το σσιηνίν τζιαι το παλλούτζιν. Περιοριστείτε στο ‘Μίλα μου’ που ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να φτάσει στο τέλος του. Σταματήστε επιτέλους να γράφετε σενάρια για σειρές στην τηλεόραση. Το θέατρο έχει μείνει πίσω. Είναι απαράδεκτο να έρχονται θεατρικές παραστάσεις από την Ελλάδα επειδή εμείς δεν έχουμε να παρουσιάσουμε κάτι το αξιόλογο. Πώς γίνεται ένα μικρό θεατράκι "η Ανεμωνα" να βάζει γυαλιά στο Θεατρικό οργανισμό Κύπρου;

Προσωπική συμβουλή: Επειδή όλοι αναγνωρίζουμε το συγγραφικό σας ταλέντο προτείνουμε θεατρική επιθεώρηση με πρωταγωνίστρια την μετρ της κωμωδίας Δώρα Κακουράτου που χαραμίζεται στις φτηνές σειρές της τηλεόρασης τόσο σε επίπεδο συγγραφικό όσο και σε επίπεδο παραγωγής και παίζοντας πολλές φορές δεύτερους ρόλους. Εκτίμηση δική μου είναι ότι μόνο εσείς μπορείτε να την απογειώσετε .Για την κα Κακουράτου παραθέτουμε απόσπασμα από άρθρο του Φιλελευθέρου : Η κ. Κακουράτου διαθέτει αστείρευτο χιούμορ, λατρεύει το θέατρο κι ακόμη περισσότερο, την επιθεώρηση. Μπορεί όμως το είδος της επιθεώρηση που αγάπησε η μεγάλη μας ηθοποιός, να μην υπάρχει πια αλλά αν αποφάσιζε να ξαναβγεί στη σκηνή, αν έπαιρνε την απόφαση να ξανανοίξει τον θίασο «Κακουράτου», σίγουρα πολλοί θα ήταν αυτοί που θα έσπευδαν να την απολαύσουν αλλά και να την χειροκροτήσουν για την επαναφορά του δυσκολότερου αυτού θεατρικού είδους. Δώρα Κακουράτου: Η καλύτερη ίσως Κύπρια ηθοποιός, της κυπριακής επιθεώρησης.»

Από τη σκηνή της Γιουροβίζιον στην παρουσίαση ειδήσεων στο ΡΙΚ

Θα συμφωνείτε ότι είναι εμφανής η ομοιότητα της παρουσιάστριας ειδήσεων στην αγγλική (ρικ2) με τη Sertab (Eurovision 2003)

Τηλεοπτικά Βραβεία Πρωινής Ζώνης 2007
Καλύτερη Μαγείρισσα Πρωινής ζώνης:
Έλενα Στασινού (Εθνική Μαγείρισσα)

Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη πρωινής ζώνης: Έλενα Στασινού

Καλύτερη ατάκα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή: Μ’αυτήν την ψαρόσουπα μεγάλωσαν τα παιδιά μου. Έλενα Στασινού(Εθνική Μαγείρισσα), εκπομπή Καλημέρα

Καλύτερες πρωινές ευχές και συμβουλές: Έλενα Στασινού

Καλύτερο πρωινό-χαρούμενο τηλεοπτικό ζευγάρι χρονιάς(βλέπε photo) Μέλανη και Χρύσανθος


Καλύτερο πρωινό μαγκαζίνο: Kαλημέρα(Σίγμα)


Χειρότερο πρωινό τηλεοπτικό ζευγάρι χρονιάς καθώς και χειρότερη πρωινή εκπομπή: Σταύρος και Γαβριέλλα /Επτά Δέκα



Ειδικά Βραβεία

Τηλεοπτικό Πρόσωπο Χρονιάς :
Έλενα Στασινού

Καλύτερο ανέκδοτο χρονιάς από τηλεοπτικό πρόσωπο: Τι είναι άσπρο μέσα στη νύχτα που εξαφανίζεται σιγά σιγά;Ο κουραμπιές της Έλενας. Έλενα Στασινού

Καλύτερη ατάκα σε εξώφυλλο περιοδικού: Πίσω από τις κάμερες είμαι η Έμιλυ. Αιμιλία Κενεβέζου


Καλύτερη fwto by photoshop:Ελίτα-μπεθ(tv μανία)




Οι νικητές καλούνται να επικοινωνήσουν με το blog για να παραλάβουν τα βραβεία τους. Κάθε νικητής παίρνει σαν βραβείο μία χρυσή κουτάλα


Για τους κακεντρεχείς να θυμίσουμε ότι Φύλλο και φτερό ονομαζόταν και εκπομπή της ΚΑτιάνας Στεφανίδου της άλλοτε Εθνική μας κουτσομπόλα. Μου άρεσε ως τίτλος και για αυτό τον χρησμοποίησα.

Ελπίζουμε το Σίγμα να μην έχει παράπονο αφού σάρωσε στα τηλεοπτικά βραβεία πρωινής ζώνης. Η Έλενα Στασινού παίρνοντας 6 συνολικά βραβεία αποδείχτηκε το γερό χαρτί του καναλιού ασχέτως αν το κανάλι Σίγμα προχώρησε στην αντικατάστασή της. Ευελπιστούμε πως του χρόνου τα βραβεία αυτά θα μοιραστεί πλέον με την Έλενα και το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Καλή χρονιά σε όλους


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α