Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

η πρόταση του telecontrol

η πρόταση του telecontrol:

* ‘μαύρα μεσάνυχτα’ – πρεμιέρα, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, 10.30 το βράδυ στο mega -



Η γυναίκα του τον περιφρονεί, τα παιδιά του τον σνομπάρουν, όμως ο Θράσος είναι μάλλον ευχαριστημένος από τη ζωή του. Έμπορος ξηρών καρπών , καταφέρνει να επιβιώσει οικονομικά χάρη στις παραγγελίες του αδελφού του Αποστόλη, που διατηρεί κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στην Εθνική! Ο Θράσος τον ευγνωμονεί και η οικογένειά του τον θαυμάζει αγνοώντας βεβαίως ότι ο Αποστολής είναι «νονός της νύχτας» και ότι το κέντρο αποτελεί «βιτρίνα» για ξέπλυμα χρήματος. Όταν μια βόμβα ανατινάξει τον Αποστόλη, μαζί με την πολυτελή του λιμουζίνα, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και η περιουσία του Αποστόλη (νόμιμη και παράνομη) θα περάσει στα χέρια ποιου; Του Θράσου; Ελάτε καλέ… Κι όμως ο Θράσος θα εισχωρήσει δειλά-δειλά σ’ έναν κόσμο με δικούς του κανόνες και κώδικες τιμής, θα γνωρίσει αυτά που κρύβει καλά η νύχτα στα σκοτάδια της, θα μάθει τα μυστικά και τις παράνομες δοσοληψίες, θα αναμετρηθεί με φουσκωτούς, μπράβους, λουλουδούδες, αυτοφωράκηδες, τσιράκια, δικηγόρους και αστέρια της πίστας… Κι εμείς θα παρακολουθήσουμε βήμα-βήμα τη μετάλλαξη του Θράσου από «ανθρωπάκι της διπλανής πόρτας» σε κυρίαρχο του παιχνιδιού!
Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος,
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Σκηνογραφία: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολογία: Ηλιοστάλακτη Βαβούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Πάλμας
Μοντάζ: Γιάννης Μαρρής
Eκτέλεση Παραγωγής: Frenzy Films
Παίζουν: Στέλιος Μάινας (Θράσος), Μπέσυ Μάλφα (Λένα), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Έρση Μαλικέντζου (Αγγέλα), Βασίλης Ρίσβας (Λάζαρος), Γιουλίκα Σκαφιδά (Πένυ), Νίκος Νίκας (Ερρίκος), Μάκης Παπαδημητρίου (Ζαν Κλοντ), Ράνια Παπαδάκου (Τζία), Παναγιώτης Καρμάτης (Βασίλης).Στο ρόλο του Αποστόλη ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

* Εξαφάνιση’ – Πρεμιέρα, Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, στις 9.15 το βράδυ στο ΡΙΚ1 -

Ο Φίλιππος κι η Αλεξάνδρα είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι.Είναι παντρεμένοι 17 χρόνια, ακόμα ερωτευμένοι και έχουν δυο παιδιά, τη Νεφέλη και τον Πάνο. Όταν ο Φίλιππος παίρνει μια σημαντική δουλειά κάνει έκπληξη στην Αλεξάνδρα ένα ταξίδι στην Τυνησία.
Στην Τυνησία ζει και ο Μάουρο, που είναι ένας Ελληνοϊταλός γιατρός. Ζει σ΄ ένα σπίτι απομονωμένος, αφού ένα τραγικό γεγονός απ΄ το παρελθόν τον βασανίζει και δεν τον αφήνει να συνεχίσει τη ζωή του. Όταν ο Μάουρο αποφασίζει να φύγει απ΄ την Τυνησία, ο Φίλιππος με την Αλεξάνδρα φτάνουν εκεί.Ο Μάουρο βλέπει την Αλεξάνδρα στο αεροδρόμιο και αυτή η συνάντηση θα είναι η μοιραία. Οι ζωές των τριών αυτών προσώπων θ΄ αλλάξουν απ΄ τη μια στιγμή στην άλλη, σαν η μοίρα να αποφάσισε να τους παίξει ένα παράξενο, μεταφυσικό παιχνίδι.
Η Αλεξάνδρα και ο Φίλιππος ζουν στιγμές ευτυχίας στην Τυνησία. Μέχρι τη στιγμή που η Αλεξάνδρα εξαφανίζεται μυστηριωδώς σ΄ ένα παζάρι. Ο Φίλιππος την ψάχνει, πανικόβλητος προσπαθεί να την βρει σ΄ ένα ξένο μέρος, αβοήθητος, αλλά οι προσπάθειες του είναι μάταιες.
Eίδος:
Δραματική Σειρά
Ηθοποιοί:
Ναταλία Δραγούμη, Σταύρος Ζαλμάς, Νίκος Σεριανόπουλος, Μαριάννα Πολυχρονίδου - η Πελαγία του 'της αγάπης μαχαιριά'
, Νίκος Βερλέκης, Ελένη Καλλία, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου
Σκηνοθεσία:
Στράτος Μαρκίδης
Σενάριο:
Άντα Γκουρμπαλή, Τάσος Λαμπροθανάσης
(*οι περιγραφές των σειρών είναι από τις ιστοσελίδες των δύο καναλιών)
Για να δούμε τι θα δούμε...........

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α