Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

So you think we can DanSing for you?

Άλλοι αλλάζουν γκόμενες σαν τα πουκάμισα και η Χριστιάνα ρόλους! Ό,τι έχει ο καθείς: άλλη το μεσημέρι, άλλη το βράδυ. Μενεγάκη το μεσημέρι, Ζέτα το βράδυ. Το μεσημέρι στο ΓΙΑ ΣΕΝΑ ανεξέλεγκτη να λέει ό,τι της κατέβει, να κουνιέται και να λυγίζεται, να επιδίδεται σε ψεύτικα γελάκια και με το λουλουδάκι στο αφτί να το παίζει Βουγιουκλομενεγάκη. Στο βραδινό "FOR YOU" πάλι η μεταμόρφωση σε Ζέτα κράτησε όσο και αυτή της Σταχτοπούτας, δηλαδή μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα όπου και μας καληνύχτισε (την άλλη μέρα όχι, δεν έχασε το γοβάκι, αλλά μεταμορφώθηκε και πάλι σε Μενεγάκη και άργησε να μπει στο στούντιο με αποτέλεσμα να την αντικαταστήσει για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου ο Γκουντάρας, ουπς ο Ηλίας ήθελα να πω). Ο ρόλος «Ζέτα στο dancing» απαιτούσε συγκρατημένη παρουσίαση και γλυκό, ναζιάρικο ύφος. Η Χριστιάνα μας δεν δυσκολεύτηκε να εγκληματιστεί και χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Πάντως ετοιμόλογη όσο και την προκάτοχό της, να κάνει «παιχνίδι» με την κριτική επιτροπή, δεν την είδαμε και δεν ξέρουμε και αν θα τη δούμε στη συνέχεια γιατί αυτό το έχεις ή δεν το έχεις. Όπως όμως έχει αποδειχθεί, καλύτερα η Χριστιάνα να διαβάζει τις κάρτες του "DanSing" παρά στο ΓΙΑ ΣΕΝΑ να λέει ό,τι κατεβάσει ο νους της...

Τι μας έκανε εντύπωση όμως από τη χθεσινή πρεμιέρα;

Τα νέα για τον τίτλο ευγενείας της Χριστιάνας έφθασαν σαν αστραπή και στα αφτιά της πριγκίπισσας Kate, η οποία στο νέο φωτο-ρεπορτάζ που συνταράζει σήμερα το Λονδίνο ποθαυμάζει τη "Δούκισσα του Αρχαγγέλου"

Αυτό είναι το φόρεμα «πρεμιέρα». Μετά τη Φαίη Σκορδά που το έβαλε πέρσι στην πρεμιέρα του "πρωϊνό mou" και τη Λουκία Πρωτόπαπα χθες στην πρεμιέρα του DanSing, να το βάλει και η Κρίστυ Παπαδοπούλου στην ομώνυμη σειρά του ΑΝΤ1 και έκλεισαν οι Dsquared2. Πάνε γι’ άλλα...













υ.γ. Το φόρεμα φόρεσε σε βραδινή εμφάνισή της και το Ζετάκι. Τυχαίο;

Τον Ανδρέα Γεωργίου κυνηγάει η "κατάρα" της οικογένειας Βίσση. Είτε αυτή λέγεται Σοφία Καρβέλα είτε Βέρα Μπούφη, η «κακαουστιά» κυνηγάει τον Ανδρέα από πίσω εξού και η χθεσινή χλιαρή του βαθμολογία.


Το λαϊκό τραγούδι που ανατέθηκε στον Κούλη Νικολάου δεν ανέδειξε τις τεράστιες φωνητικές του ικανότητες έτσι όπως εκείνος θα ήθελε και έτσι από μόνος του πήρε την πρωτοβουλία στο green room να ρίξει και ένα «Άσπρα μπαλόνιααααααα.....». Να δεις πόσο άσπρος έγινε ο Χουλιάρας (το εκρού του νεκρού θ' απέκτησε) Κούλη μου όταν σε άκουσε. Θα καταράστηκε την ώρα και τη στιγμή που δε συμβουλεύτηκε τον μακαριότατο για την επιλογή των καλλιτεχνών.
υ.γ. 1: Με αυτό που ακούσαμε Κούλη μου, μην ανησυχείς, σίγουρα θα δούμε ΑΣΠΡΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ την Κυριακή.


υ.γ. 2: την άλλη Κυριακή μπορείς να διαφημίσεις τη σειρά που πρωταγωνιστείς κουβαλώντας λίγα άσπρα μπαλόνια στο στούντιο του DanSing, όπως έκανε σήμερα και ο Δημόπουλος. Θα στείλεις τον Χουλιάρα κατευθείαν στο χειρουργείο για εγχείρηση μπαλονάκι!



Πρέπει να είναι κανείς πολύ φιλάνθρωπος για να καθήσει να ακούσει όλη αυτή την παραφωνία και κακοφωνία του show. Είναι άλλωστε χαρακτηριστική η φωτό που δείχνει τον Άλεξ Παναγή να βγαίνει από τα ρούχα του με αυτά που ακούει.
H Εύη Δρούτσα δυστυχώς δηλώνει πως έμαθε τα κυπριακά και οι live κυπριακές βρισιές κομμένες από τούδε και στο εξής.

Ο δικός μας Τρύφωνας Σαμαράς είναι 100% θηλυκός και ακούει στο όνομα Βαλεντίνα Σοφοκλέους.



Σε ρόλο μπαλλαντέρ η Εύη Δρούτσα: μπορεί να ερμηνεύσει από Λάτσιο μέχρι Έρικα Πρεζεράκου. Βλέπετε της είπαν της γυναίκας ότι θα είναι στην επιτροπή του DANCING WITH THE STARS α λα κυπριακά, αλλά αφού είδε και απόειδε η γυναίκα και αστέρια δεν βρήκε, τα έβαλε πάνω της!




Με το που είδαν κάποιοι την Δρούτσα θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια και είπαν να τιμήσουν το παλιό της άσμα:

«ντύσου ξετσίπωτα και βγάλε το μακό σου, πες πως το μπούστο είν’ το παιδικό σου»



Είδαμε τον Αντρέα Έκτορα με τα βαμμένα μάτια και τα δερμάτινα α λα Δημήτρη Κοργιαλά και σκιαχτήκαμε. Την επόμενη βδομάδα τι ακολουθεί άραγε; Το βαμμένα κόκκινα μαλλιά;

Άντε και την άλλη Κυριακή βρε!!!!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α