Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Γύρω γύρω πρεμιέρες και στη μέση ο Δημόπουλος!

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ένας Παναγιώτης θα μας σώσει!
κωδικός εκπομπής: Του άντρα του πολλά βαρύ, μην του μιλάτε το πρωί
Βλέποντας τον Σταύρο Κυπριανού από το χάραμα χθες το πρωϊ (μεγάλη η χάρη του, όχι δε κάναμε και το σταυρό μας...) να σε καλημερίζει με πλατύ χαμόγελο (τόση χαρά πια που αποχωρίστηκε τη Γαβριέλλα ούτε ο Γ. Αυτιάς όταν καλημέριζε τον Γ. Παπαδάκη από απέναντι στο ALTER!), να έχει στο πλευρό του μία συμπαρουσιάστρια (Αγγέλα Νικηφόρου) για τους τίτλους ειδήσεων (η «ημικρατική εκδοχή» της Νατάσας Ευριπίδου) και να εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους και σε όλες τις εκπομπές που ξεκινάνε σήμερα, ξέρεις σίγουρα τί έκανε πέρσι το καλοκαίρι: έβλεπε στο DVD player του ξανά και ξανά την περσινή πρεμιέρα του Παναγιώτη Δημόπουλου για να ενταχθεί και αυτός από φέτος στη «μεγάλη του Δημόπουλου Σχολή» αλλά φευ. Όλα τα εφήρμοσε κατά γράμμα, αλλά ξέχασε ένα, το πιο χαρακτηριστικό: το χιούμορ! Ό,τι και αν έκανε η Αγγέλα μας για να βγάλει την εύθυμη πλευρά του Σταύρου, εκείνος δεν ήταν ικανός να «συγκινηθεί» και να της κάνει το χατήρι ακόμη και όταν προβλήθηκε βίντεο (δήθεν έκπληξη) με ευχές από αγαπημένους του φίλους, για το οποίο ευχαρίστησε απλώς και άλλαξε θέμα (να δούμε τι διάλια θα είχαν πιάσει από μέσα της την Αγγέλα... που θα έλεγε " ε, καλά το χεις δει αυτό το βίντεο εκατό φορές, αλλά δείξε κάτι, τουλάχιστον ένα δάκρυ βρε αδελφέ"!). Κατά τα άλλα μάθαμε ποιά εκπομπή προτιμά το ΡΙΚ για τη δική του ενημέρωση. Μα φυσικά και αυτοί ψηφίζουν δαγκωτό Sigma και Παναγιώτη Δημόπουλο: πρώτη ενημέρωση μέσα από το στούντιο ειδήσεων με τις οθόνες από πίσω που προβάλλουν ειδήσεις από όλο τον κόσμο, τίτλοι ειδήσεων από γυναίκα συμπαρουσιάστρια, μία ματιά στα πρωτοσέλιδα, και για το τέλος....πολιτική συζήτηση και κοκορομαχίες στο στούντιο. Και στο βάθος.... ο Σταύρος και όχι ο Τσουρούλλης να μας ευχαριστεί που επιλέξαμε SIGMA για την... ενημέρωσή μας! Αν δε βλέπαμε δε και μία ζωντανή σύνδεση που έκανε τη διαφορά, θα εισηγούμασταν όπως ο Δημόπουλος παίρνει και από το ΡΙΚ ένα ακόμη μισθό για την εδώ «παρουσία» του. Σκεφτείτε μόνο ότι υπήρξε στιγμή που οι δυό παρουσιαστές όχι μόνο διάβαζαν την ίδια ώρα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αλλά κρατούσαν στα χέρια τους και την ίδια εφημερίδα! LOL!


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Ο Παναγιώτης είμαι, μην αλλάξετε κανάλι
κωδικός εκπομπής: θ' αρχίσουν οι μαράκες ρυθμό να δίνουνε, τ' άστρα θα τρεμοσβήνουνε κι όλα χορός να γίνουνε θα λες....
Το δίδυμο Δημόπουλος-Ευριπίδου επέστρεψε. Για να ακριβολογούμε μόνο η Νατάσα Ευριπίδου επέστρεψε από το γαμήλιο ταξίδι της στη Κούβα και μας ζάλισε τον έρωτα. (αντί να ζαλιστεί εκείνη από αυτόν...) Και τί δε μας είπε: τι για το ότι οι Κουβανοί στέλλουν χαιρετίσματα στον Παναγιώτη, τι για το πως τους έμαθε πώς να βρουν το SIGMA και να δουν την πρεμιέρα, τι στα ισπανικά τους...καληνύχτησε (!) (σίγουρα πήγε για ταξίδι του μέλιτος ή βρισκόταν σε μυστική αποστολή της εκπομπής;) τι μαράκες κουβάλησε στο στούντιο και άρχισαν να τις "βαρούν" από κοινού με τον Παναγιώτη. Προφανώς ήταν η στιγμή που το MEGA καταράστηκε την ώρα και τη στιγμή που δεν σκέφτηκε αυτούς τους δύο για να ενισχύσει την ομάδα του «DAN-SING 4 YOU». Ήταν μία καλά ενορχηστρωμένη –κυριολεκτικά- προσπάθεια της Νατάσας μας, η οποία το πήρε όλο πάνω της, για να κερδίσουν οι δύο τις εντυπώσεις, αλλά δυστυχώς το «χαμογέλάτε» δεν είναι τελικά μεταδοτικό! Χρειαζόταν παίδες πιο πολλή προσπάθεια: ίσως κάτι να γινόταν αν επιδίδονταν σε πιο «extreme sports», όπως αν η Νατάσσα ντυνόταν Βραζιλιάνα με το σομπρέρος της και χόρευε με το Δημόπουλο ντυμένος αυτός χαβανέζος! Απογοήτευσις, αλλά γενικά ο τελευταίος το 'χει ρε παιδί μου και όταν δεν είναι πιεσμένος και έχει κάποιον δίπλα του να κάνει «παιχνίδι» (όχι πάντως την Ευριπίδου) και να ανταλλάζει "πάσες", μπορεί να βγάλει αβίαστα γέλιο (άκου την εκπομπή που κάνει στο ραδιόφωνο με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη...). Next time...


ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΣ, ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ –ΜΑΘΕΙΣ!
κωδικός εκπομπής: Στο βάθος κήπος και η Βίκυ Καγιά ή Σσι ις α σταρ!
Για τη Βουγιουκλομελενεγάκη του ιδρύματος ξέρουμε όχι μόνο τι έκανε πέρσι το καλοκαίρι, αλλά όλα τα χρόνια που προηγήθηκαν: ζούσε μόνο για τη χθεσινή μέρα όπου θα κατέβαινε τις σκάλες για να μπει στο ροζ στούντιό της, φορώντας το μπλε της φόρεμα (ροζ και μπλε. Μόνο σε μένα αυτό θυμίζει κάτι;) και να μας καλημερίσει στην ολοκαίνουργια, ολόδικη της εκπομπή, την ολόδικη της κυπροβ(ύ)ζιον! Μεταξύ μας η Γαβριέλλα δεν είναι εντελώς μόνη της: ψιτ, το καινούριο της σπίτι είναι στοιχειωμένο, αλλά μην της το πείτε και της χαλάσετε τη διάθεση: Το στούντιό της που έχει θέα όλο το... θεσσαλικό κάμπο αποτελεί προέκταση του «σπιτιού» του Δημόπουλου, ενώ σίγουρα κάπου εκεί τριγύρω βρίσκεται και το φάντασμα της Βίκυ Καγιά που ξεχειλίζει από "αγάπη και σεβασμό" προς τους τηλεθεατές ανά το παγκόσμιο, τους οποίους και καλημερίζει με πολλά χαμόγελα μέσα στο ολοπράσινο λουλουδάτο πλατό της, όπως και η Γαβριέλλα μας! Εμ τι περιμένει κανείς άλλο από μία εκπομπή που φροντίζει να μας υπενθυμίσει ότι ξεκινά τη μέρα που πέθανε η μητέρα Τερέζα αν όχι να ξεχειλίζει από αγάπη; Αμ, το άλλο; Ξέρετε πόσο περήφανη έκανε την κυρία


Μέλανη Στέλιου η Γαβριέλλα μας; Κερί στην "Αγιά Κατίνα" πρέπει να της ανάψει καθώς το ΡΙΚ επιτέλους κατάλαβε, όπως και η Μελενεγάκη πριν από λίγα χρόνια, ότι το ξεφύλλισμα των life style περιοδικών δεν είναι ασχολία για να περνούν την ώρα τους αυτοί που κοπροσκυλιάζουν, αλλά "τροφή για σκέψη" που δεν πρέπει να λείπει από το νέο, εγκυκλοπαιδικών γνώσεων πρωϊνάδικό τους. Έτσι χθες για παράδειγμα η παρουσιάστρια έκανε το πρώτο της μάθημα αγγλικών μαθαίνοντας να διαβάζει για τον Σάκη ότι χι ις α (αααα;;;;;) σταρ! (He’s a star!) και για «τις beautiful people»! Χαρά σε αυτούς που θα την έχουν δασκάλα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ: Live είναι η εκπομπή παιδιά και ναι, πάλι με τον Παναγιώτη!
κωδικός εκπομπής: Αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας
Όταν μία συνταγή είναι επιτυχημένη δεν την αλλάζεις. Ούτε καν που σου περνά απ’ το μυαλό να σταματήσεις να γιορτάζεις τα γενέθλια του «ράδιο πρώτο» κάθε χρόνο στην πρεμιέρα του πρωϊνάδικού σου. Το έχεις τόσο συνηθίσει αυτό το happy birthday to "ράδιο πρώτο" με τη Ρούλα Γεωργιάδου πρώτη μούρη όσο και τον Γιώργο Μιχαήλ να σου διηγείται το «αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας» που ακολουθεί της κάθε καθόδου του Σάκη Ρουβά στο νησί μας. Και φέτος όμως ψηφίζω τα κορίτσια του Δημόπουλου, Κωνσταντίνα και Δήμητρα, οι οποίες, παρά την περσινή επιτυχία, είναι ακόμη γλυκές και προσγειωμένες. Όλα τα λεφτά όμως το ρεπορτάζ της Χριστιάνας (αυτό το «φρούτο» του σταθμού γιατί μένει πάντα πίσω απ’ τις κάμερες;) για τα γενέθλια του Παναγιώτη!

ΓΙΑ ΣΕΝΑ: Έχω και εκπομπή, πάμε μία βόλτα;
κωδικός εκπομπής: Λάμπω, λάμπω ή αλλιώς I'm a barbie girl, in the barbie world
Η Χρισταλένη μας πάλι μπέρδεψε το στούντιο με το δωμάτιο της Αιμιλίας Κενεβέζου στην κλινική λίγο μετά την έλευση του μπέμπη της και το γέμισε με τα... «Χίλια πολύχρωμα μπαλόνια» μετά από ειδική άδεια που εξασφάλισε από τον Ανδρέα Γεωργίου.



Η Χρισταλένη μας που λέτε έκανε πρεμιέρα με το περσινό σήμα έναρξης, στο ίδιο περσινό «μπάρμπι» πλατό, με «μπάρμπι» ροζ φόρεμα, με φωτογράφους και φλας να αστράφτουν πάνω της (απωθεώστε με!!!), με σπάσιμο ενός μπαλονιού και... «με τα όλα» της, όπως συνηθίζει να λέει και να μου σπάει τα νεύρα και η ίδια. Η «δημοφιλής παρουσιάστρια» που λένε και τα life style περιοδικά, υποδέχθηκε με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα τους συνεργάτες της -που για κακή της τύχη είναι οι ίδιοι με τους περσινούς. Ούτε καν σε διαφορετική θέση και τραπέζι δεν κάθησαν, έτσι για αλλαγή- (σου λέει δεν κάνει να επαναλαμβάνομαι, γι' αυτό φέτος ας κάνουν οι άλλοι θριαμβευτική είσοδο) και καλωσόρισε τους τηλεθεατές τόσο μεγαλοπρεπώς λες και είχαμε να τη δούμε χίλια χρόνια. Τι δεν ήταν ίδιο; Η πολύχρωμη πολυθρόνα της που αντικατέστησε την περσινή άβολη καρέκλα με τα μαξιλαράκια της γιαγιάς Ανδριανούς, ένα ραφάκι, μια κουζίνα στην οποία έφτιαξε ψωμί με τις τηλεφωνικές συμβουλές, ναι, σωστά μαντέψατε, της γιαγιάς Ανδριανούς και μία.... καφετιέρα και.... ο καφές με τη... Χρισταλένη...τέλειος κορίτσια!!! Γενικώς με τη φόρα που πήρε το κορίτσι μας του χρόνου πρέπει να καταφθάσει στο πλατό με το πιο μεγάλο μπαλόνι του κόσμου, με αερόστατο δηλαδή, καθώς μόνο μία τέτοια λαμπρή είσοδος ταιριάζει σε ένα διάτοντα αστέρα όπως είναι του λόγου της.


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α