Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ελένη Μενεγάκη βάζει σε μπελάδες το SIGMA!

Η μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη φαίνεται πως έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στους ανθρώπους του SIGMA! Για ποιό λόγο;

Μα φυσικά, μετά από την κίνηση ματ που έκανε ο ALPHA να καταργήσει την πρωϊνή ζώνη σε μια προσπάθεια συμμαζέματος των οικονομικών του, στο SIGMA δεν ξέρουν τί να κάνουν με την προβολή της δική τους μεσημβρινής ενημερωτικής εκπομπής "ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ" που παρουσιάζει ο Νικήτας Κυριάκου. Φυσικά δεν υπάρχει σκέψη για να την καταργήσουν, πράγμα όχι μόνο ορθό αλλά και λογικό μετά από την επίπονη δουλειά που είχαν κάνει την προηγούμενη χρονιά για την τηλεοπτική της καθιέρωσή της, γι'αυτό και αρχικά ο σταθμός είχε ανακοινώσει τη μετάδοση του "ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ" αμέσως μετά τη λήξη της εκπομπής του Νικητά, γύρω στις 14.10.Όσο όμως πλησιάζουν οι μέρες για την πρεμιέρα, ο προβληματισμός στο κανάλι γίνεται όλο και μεγαλύτερος, αφού στο πρώτο trailer που "έπεσε" για την εκπομπή της Μενεγάκη από την οθόνη του SIGMA, η Ελένη φέρεται να ξεκινά στις 13.30, πράγμα που σημαίνει είτε ότι ο Νικήτας θα ξεκινάει πιο νωρίς είτε ότι έχει μπει ψαλίδι και ο τηλεοπτικός χρόνος της ενημερωτικής εκπομπής έχει συρρικνωθεί.Εμείς το μόνο που ευχόμαστε είναι μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, μέρα της έναρξης του ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ, το κανάλι να έχει βρει τη χρυσή τομή και να βολέψει και τις δύο εκπομπές με τρόπο που να εξυπηρετεί και τους ίδιους αλλά και τους τηλεθεατές.Δικιά μας πρόταση είναι η εκπομπή του Νικήτα να διατηρήσει τη διάρκειά της και να μετακινηθεί νωρίτερα στις 11.30 και η Ελένη να ξεκινάει κανονικά στη 1.00 γιατί ως γνωστόν, στην εποχή που ζούμε, ό,τι μεταδίδεται έστω και ένα δευτερόλεπτο καθυστερημένα, θεωρείται πλέον μπαγιάτικο, πόσο μάλλον μια εκπομπή σαν και της Ελένης που έχει και Κύπριο θαυμαστή να ηγείται του τεράστιου fan club της. Πάλι καλά που ο Νικόλας δεν κατέβηκε μπροστά από το SIGMA με πανό για να διαμαρτυρηθεί!


υ.γ. 1: Αυτά παθαίνει κανείς όταν εξαρτάται από άλλους.
υ.γ 2: Υπομονή. Αν δεν τους "κάτσει" καλά τους Γερμανούς η νέα ώρα μετάδοσης της εκπομπής, δεν το 'χουν και σε τίποτα να φέρουν και πάλι τα πάνω κάτω...
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α