Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Ο Γιώρκας, η Αραδίπου, και ο Ευαγγελάτος του νησιού


Είδαμε και τον πολυ διαφημιζόμενο τελικό του Χ-Factor, και αρκετοί ήταν αυτοί που ξαφνιάστηκαν με το τελικό αποτέλεσμα. Ο "σκαλιώτης" Λούκας Γιώρκας ήταν ο νικητής του διαγωνισμού, που άφησε στην δεύτερη θέση τον Νικόλα Μεταξά, στην τρίτη θέση τους "Τριμητόνιο", και στην τέταρτη θέση (και πολύ τους ήταν) το γκρουπ κόκκινα(μαύρα) χαλιά (χάλια). Το γεγονός οτι στις 3 πρώτες θέσεις ήτανε Κύπριοι δεν νομίζω να χρειάζεται σχολιασμό.
Αφού είδαμε ταμπέλες στους δρόμους να διαφημίζουν τους πιό πάνω, λες και πηγαίνανε για βουλευτικές εκλογές, μάθαμε οτι οι υποστηρικτές του Λούκα Γιώρκα μαζεύτηκαν στο χωριό του (άντε κωμόπολη) την Αραδίπου (δεν ήξερα πόσα "π" να βάλω) στην επαρχία Λάρνακας, και παρακολούθησαν όλοι μαζί τον τελικό του X-Factor σε θέατρο, και με την ανακοίνωση του αποτελέσματος ξεκίνησαν και τα πανηγύρια.
Έτσι στα γρήγορα, να πούμε οτι ο Λούκας Γιώρκας, είναι 22 ετών, Ζυγός, σπουδάζει Βιολογία, έχει σπουδάσει κιθάρα και παρακολούθησε για 5 χρόνια μαθήματα βυζαντινής μουσικής. Παίζει ντραμς και τρομπόνι, και επίσης κέρδισε τον 12 διαγωνισμό σύνθεσης κυπριακού τραγουδιού που διοργάνωσε το ΡΙΚ. Εμείς δεν έχουμε παρα να του ευχηθούμε οτι καλύτερο και εδώ θα είμαστε για να σας ενημερώνουμε για τα βήματα του.



Το ακούσαμε και αυτό και πως να το αφήσω ασχολίαστο; Ο Μάρκος Κωμοδρόμος, ο συμπαρουσιαστής της Μελενεγάκης μας, όπως ο ίδιος δήλωσε, όταν ήτανε σε νεαρή ηλικία, είχε για γείτονα του τον Τσουρούλλη άλλως Ευαγγελάτος του νησιού, και μάλιστα πηγαίνανε μαζί σε μαθήματα καράτε. Τώρα για το τι ζώνη είχε ο Χρύσανθος; Μάλλον κάποιας επώνυμης φίρμας μην φανταστείτε τίποτε άλλο.

Και η ερώτηση της ημέρας:
Αν ήσουνα άτομο τον media, και διάβαζες κάπου να σχολιάζουνε την δουλειά σου, και δεν σου άρεσε. Τί θα έκανες;
Επιλογές:
α) Θα έλεγες "εν με κόφτει"
β) Θα έλεγες έχουνε δίκαιο, και θα ανάγκαζες τον εαυτό σου για τιμωρία να δει 10 επεισόδια τους "Καραόλους" σε μιά μέρα!
γ) Θα έλεγες οτι είσαι τάχα η Μαρίτσα που την Κλήρου, και θα έβριζες εκείνον που το έγραψε.


Άντε αυτά για την ώρα και...ήρεμα παιδιά!

ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

Αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας, ένα νέο, κάτι που χρίζει σχολιασμού και μας έχει διαφύγει, τότε επικοινωνήστε στο tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α