Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - ΕΒΔΟΜΑΔΑ 29/12/2008 - 04/01/2009

Γεια σε όλους! Καλή χρονιά! Χρόνια Πολλά και μακάρι να είστε όλοι πάντα καλά!
Σήμερα σας ανεβάζω τα στοιχεία της AGB για την προηγούμενη εβδομάδα! Αρκετά περίεργα και ανατρεπτικά! Θα δοκιμάσω να τα αναλύσω με ένα άλλο τρόπο αυτή την εβδομάδα. Δεν τα ανέβασα χθες Τρίτη όπως κάνω κάθε Τρίτη γιατί δεν τα είχα λόγω της αργίας των Φώτων. Να λοιπόν τα στοιχεία...


ΞΑΝΑΜΙΛΑ ΜΟΥ!

(Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

ΜΙΛΑ ΜΟΥ
Να λοιπόν η πρώτη ανατροπή της εβδομάδας! Το "Μίλα μου" ξαναμιλά! Μετά από κάποιες εβδομάδες
απουσίας από την πρώτη θέση επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα στην 1η και 2η θέση ενώ κατέλαβε και την 4η θέση. Βεβαίως, δεν ξέρουμε ακόμα σε τι ευθύνεται αυτό. Είναι το ότι οι τηλεθεατές συνήθισαν την αλλαγή της ώρας; Είναι το ότι η "Αίγια Φούξια" έπαιζε τηλεταινία με τα επεισόδια ένα περίπου από την αρχή; Είναι το ότι πλησιάζει το τέλος της σειράς; Θα μάθουμε την άλλη εβδομάδα. Πάντως το βρίσκω έξυπνο το να παίζει ένα επεισόδιο την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη. Δεν θα έχει "Αίγια Φούξια" απέναντι και θα έχει πολλές πιθανότητες να χτυπά κορυφή αφού πλησιάζει και το τέλος και η αγωνία για πολλούς τηλεθεατές κορυφώνεται.


ΑΙΓΙΑ ΦΟΥΞΙΑ
Τώρα εγώ δεν ξέρω τι να πω Να μιλήσω για πτώση; Μπα.. Να δεν βρέθηκε στην κορυφή την προηγούμενη εβδομάδα, ούτε κατάφερε να νικήσει το "Μίλα μου". Αλλά, το να καταφέρει μια σειρά να βάλει σε 8 θέσεις του πίνακα τον τίτλο της είτε αυτό είναι με επεισόδιο κανονικό, επανάληψη ή και παραλειπόμενα αυτό λέει πολλά! Σίγουρα εκεί στον ΑΝΤ1 τρίβουν τα χέρια και δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνουν αφού τώρα δεν θα παίζει ούτε το μεγαθήριο "Μίλα Μου" απέναντι και μάλλον θα ανέβουν τα νούμερα.

ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Σε φόντο κόκκινο οδεύουν προς την καταστροφή. Και ας λένε στα τρέιλερ ότι
πρόκειται για μια από τις πιο ποιοτικές σειρές που έγιναν ποτέ στην Κύπρο. Εμμ.. Ναι.. Πάμε παρακάτω Τέλοσπαντων, η αλλαγή της ώρας φάνηκε καταστροφική για την σειρά. Από την πρώτη μέρα φάνηκε ότι η αλλαγή της ώρας δεν βοήθησε καθόλου τη σειρά. Την προηγούμενη εβδομάδα με 2 επεισόδια μπήκε στον πίνακα στις θέσεις 6 και 19 με τα χαμηλά - για τα συνηθισμένα της σειράς - 28.2% και 26.2% αντίστοιχα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Θα το θεωρήσω έκπληξη παρόλο που πρόκειται για μια πολύ καλή, σε σενάριο και σκηνοθεσία παραγωγή. Περίφημα τα πήγε στην πρεμιέρα του. Μια 10η θέση, για πρώτο επεισόδιο, Πρωτοχρονιά, η ώρα 22:30 είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ περίμενα να είναι κάπου στην 18η - 19η θέση. Προσωπικά το είδα το επεισόδιο. Καλό ήταν. Θα δούμε λοιπόν πόσο θα ανέβουν τα νούμερά του από εβδομάδα σε εβδομάδα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ
Σταθερά τα 24ρια της η σειρά. Και την προηγούμενη εβδομάδα με 4 επεισόδια πήρε την 11η, 16η, 18η και 22η θέση. Ψηλότερο ποσοστό την Παρασκευή με 27.2%.

ΚΑΡΑΟΛΟΙ Α ΛΑ ΚΡΕΜ
Να σχολιάσω; 25η θέση και 23.1%. Εν και πολύ τους.

ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ / ΛΟΛΑ / ΤΑΙΝΙΕΣ
Συνεχίζει να ανεβάζει νούμερα η "Λόλα". Νούμερα ψηλότερα και από το "Σε Φόντο Κόκκινο" αλλά και από "Για την αγάπη σου". 3 επεισόδια, 13η, 14η και 17η θέση. Όσο για το "Πάμε Πακέτο" επανήλθε στα top 25, στην 21η θέση όμως αλλά με το ψηλό 31.7%. Μια ταινία και την προηγούμενη εβδομάδα στες πρώτες 25 εκπομπές και συγκεκριμένα το "Mr and mrs Smith" με τους Brad Pitt και Angelina Jolie. Η ταινία πήρε την 23η θέση με ψηλό όμως ποσοστό, 35.2%!

ΤΗΕ Χ-FACTOR LIVE

Πολύ μακριά από ότι περίμενα και εγώ, και όλοι, και ο ΑΝΤ1 κατάληξε το εορταστικό "X-Factor live". Μπορεί την παραμονή Πρωτοχρονιάς να τερμάτισε πρώτο παρόλα αυτά έγραψε μόλις 33.6% και έφτασε μέχρι την 24η θέση μόνο. Βέβαια έχει σημασία και η μέρα. Σημαντικό να προσέξετε ότι στις 31/12 μόνο 2 εκπομπές βρίσκονται στον πίνακα με τις 25 εκπομπές. Άρα η τηλεθέαση ήταν γενικά μειωμένη εκείνη τη μέρα.


Σκόπευα να πω κι άλλα και να παρουσιάσω και κάτι διαφορετικό αλλά τελικά μίλησα πολύ. Προσπαθώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό για άλλες φορές. Κάτι θα βρώ. Σας αφήνω με ένα βίντεο απο το ιαπωνέζικο "Μια τρύπα στο νερό".

http://www.youtube.com/watch?v=jYXObIS5_AM

tv_maniac



Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α