Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Ξανά με το ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ και όποιον πάρει...

Και ξεκινάμε με μια ευχάριστη είδηση. Οι Καραόλοι επιτέλους κατέληξαν σε αυτό που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό. Μετά και απο την προσπάθεια που έκαναν οι υπεύθυνοι, να σώσουν την σειρά, με τον ερχομό του Μάρκου Σεφερλή, έγινε το αναπάντεχο. Η αυλαία πέφτει σε μια ακόμη αποτυχημένη απόπειρα του Σίγμα για κωμωδία, μετά και την "Βεντέτα". Και μια και είπαμε για τον Μάρκο Σεφερλή, μαθαίνουμε οτι ετοιμάζει μια σειρά απο dvd με την γνωστή σάτιρα του και ταινία για τον κινηματογράφο. Μετά τους βαρυστόμαχους "Καράολους" , και το πήγαινε έλα στην Κύπρο, προσπαθεί να το ξεπεράσει ο άνθρωπος.
Το "Η ζωή είναι ωραία" ελπίζουμε να πάρει και αυτό τον ίδιο δρόμο αφου μας ψιλοκούρασε. Ξεκινάνε ωραία πράγματα στον Αντ1 Ελλάδος και είμαστε σίγουροι οτι δεν θα τα αφήσουνε ανεκμετάλλευτα οι υπεύθυνοι εδώ στην Κύπρο.


Πλησιάζει και το τέλος του Χ Factor και τα μηχανάκια της AGB αποτι φαίνεται θα συνεχίσουν να το φλερτάρουν μέχρι και το φινάλε, αφού στο παιχνίδι ακόμα υπάρχουν Κύπριοι, που μάλιστα είναι και φαβορί για την νίκη. Στον τελικό, που θα γίνει εκτος απροόπτου στις 30 Ιανουαρίου, θα είναι και ο Λούης, ο αλλος Κύπριος που αποχώρησε, για να τραγουδήσει κάτι απο την νέα του δισκογραφική δουλειά που είδη ετοιμάζει. Πάντως ο Αντ1 φαίνεται σκληρό καρύδι στον αγώνα της τηλεθέασης αφού μπήκε για τα καλά στο χορό και φαίνεται οτι ξέρει να χορεύει. Οι άλλοι θυμήθηκαν να μας πουν οτι ήτανε πρώτοι στο σύνολο, σε όλο το χρόνο. Το επόμενο που έμεινε είναι να βγάλουν τηλεθέαση δεκαετίας!


Σε εμπόλεμη κατάσταση ήτανε την Τρίτη η Ελίτα μας αφού ασχολήθηκε με τους Παλαιστίνιους και τους Ισραηλινούς. Στο πάνελ καλεσμένος ακόμη ένας Παπανελίστας, που ακόμα δεν καταλάβαμε που κολλούσε στην όλη υπόθεση. Βαδίζει σε σωστό δρόμο όμως η Ελίτα μας, αν και νιώθει έντονα την μοναξιά στην ζωή της τον τελευταίο καιρό, μετά και την φυγή της κόρης της για σπουδές στο εξωτερικό.


Α τα μάθατε; Ξεκίνησε νέα εκπομπή και ο Αντρέας Μικρούτσικος στο κανάλι του "Σταρ" και ελπίζουμε το κανάλι του Παρισινού να μας δώσει και εμάς μια μικρή γεύση απο το "Παρέα με τον Αντρέα". Η πρώτη εκπομπή του πήγε αρκετά καλά, αφού έκανε και τον μονόλογο του, απευθυνόμενος στην πρώην γυναίκα του Δήμητρα Ρουμπέση, ζητώντας της να τον συγχωρέσει. Το μόνο που έμεινε να δούμε ήταν σε απευθείας σύνδεση την Δήμητρα να αποδέχεται ή όχι την συγνώμη του. Πάντως το "Σταρ", και όλη η φιλοσοφία του καναλιού, φαίνεται να του πηγαίνει του Μικρούτσικου.


Πότε ήρθε και πότε έφυγε. Ο λόγος για τον ηθοποιό Κωστάκη Κωνσταντίνου ο οποίος κόπηκε και κανένας δεν το πήρε χαμπάρι. Αυτά παθαίνεις οταν κάνεις πρόχειρες δουλειές, σε ένα κανάλι που δεν φημίζεται για τις τοπικές παραγωγές του. Μερικά πράγματα όσο και να τα θέλουμε δεν μας βγαίνουν. Όπως τότε που ο Κωστάκης μας προσπαθούσε να πείσει τους υπεύθυνους καναλιού για δημιουργία σειράς, με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τους δίδυμους γιους του.. (σε αυτή την περίπτωση δεν του βγήκε του Κωστάκη. Κάτι που δεν έγινε και με τον φίλο μας τον Τσιάκκα, που απο την κόρη του, γυναίκα του, πεθερά του, κουνιάδα του κτλ είμαστε σίγουροι οτι αν υπήρχε τρόπος θα έβαζε και την σριλανκέζα του να παίξει στο Μίλα μου, για να φέρνει παγωτό στην μικρή Ιωάννα απο το περίπτερο).


Οι γιορτές περάσανε, είδαμε οτι είδαμε και σίγουρα δεν μείναμε και πολύ ευχαριστημένοι. Πάντως το 1988, στο τότε "Ευχάριστο Σαββατόβραδο" έκαναν και αυτοί την δική τους παραμονή πρωτοχρονιάς. Ο Αντρέας Μουσουλιώτης και ο Κώστας Δημητρίου,(που εμφανίζονται στο πιό κάτω απόσπασμα) αλλα και οι τόσοι άλλοι παλιοί ηθοποιοί, ακόμα προσπαθούν κι ας πέρασαν απο δύσκολους καιρούς. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα, αφού ο καθένας φέρνει καμιά δεκαριά ηθοποιούς απο την Ελλάδα, τους χρυσοπληρώνει, ενώ οι κύπριοι ηθοποιοί, περιμένουν στο ακουστικό. Και μετά σου λένε για οικονομική κρίση. Πάρτε μια γεύση...(μην ξεχάσετε στο τέλος του βίντεο να δείτε για πολύ λίγο την ηθοποιό Έλενα Παπαδοπούλου σε ρόλο παρουσιάστριας).




ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ


Αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας, ένα νέο, κάτι που χρίζει σχολιασμού και μας έχει διαφύγει, τότε επικοινωνήστε στο tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α