Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Είναι ζάχαρη και μέλι, τα καρπούζια του Βαγγέλη

Όπως καταλάβατε διανύουμε μια περίοδο αλλαγών, αφού νέες σειρές μπαίνουν στην ζωή μας, και κάποιες άλλες που φεύγουν δεν θα θέλαμε ούτε εμείς αλλά ούτε και οι συντελεστές τους να θυμόμαστε για πολύ ακόμα. Ο Αντ1 όπως και το Σίγμα ετοιμάζονται να μας καταπλήξουν και πάλι και ας ελπίσουμε αυτή την φορά ευχάριστα.


Εκπομπή με θέμα το "λέιζερ" και τις επιδράσεις που έχει στο σώμα η χρησιμοποίηση του, θα έχει στην εκπομπή του την Πέμπτη ο Τσουρούλλης μας. Και βρε Χρύσανθε πού ήσουνα πριν λίγο καιρό να ενημερώσεις την φίλη σου την Μελενεγάκη για αυτές τις επιδράσεις; Δεν την πρόλαβες! Έκανε το λέιζεράκι της η Μελενεγάκη μας και μάλιστα πετυχημένο. Δεν το προσέξατε; Εμ γι' αυτό λέμε ήτανε πετυχημένο. Άντε δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες μην το ξεφτιλίσουμε (κι άλλο).


Το τρέιλερ της εκπομπής "Εργαζόμενη γυναίκα" είδαμε να παίζει απο τον Αντ1 Κύπρου, και μπορούμε να πούμε μας χαροποίησε ιδιαίτερα μια και την αδυναμία μας στην Ελένη Ράντου δεν θα την κρύψουμε. Μια σειρά που έχει ολες τις προδιαγραφές να κάνει ψηλά νούμερα, και μετά το τέλος του X Factor, θα τους χρειαστεί εκεί αρκετά.


Τον Νικόλα Μεταξά είχε την Δευτέρα στην εκπομπή της η Ελίτα Μιχαηλίδου, και αν διερωτάστε πως έγινε αυτό, και άφησαν τον Νικόλα οι του Αντ1 να βγεί στον αέρα του Σίγμα και στην Ελίτα μας, ο λόγος είναι απλός. Η Ελίτα γνώριζε τον Νικόλα απο πιο παλιά, μιας και έχει φιλικές σχέσεις με τον πατέρα του Νικόλα, ο οποίος ήτανε και αυτός καλεσμένος στην εκπομπή της Δευτέρας. Ο Νικόλας μίλησε για την ζωή του και για πολλά άλλα. Έκαναν και την έμμεση διαφήμιση του τραγουδιού του, που είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟ για τον διαγωνισμό της Eurovision εκ μέρους της Κύπρου. Το τραγούδι έγραψε ο ίδιος και τραγουδάει η αδερφή του. Όσο και να τον συμπαθούμε τον Νικόλα, ήτανε κάπως άκομψο αυτό επειδή υπάρχουν και άλλα τραγούδια που είναι υποψήφια και δεν νομίζω να εχουν την ίδια αντιμετώπιση.


Παιδιά είναι η ιδέα μου, ή όντως ο Αρναούτογλου έχει καταντήσει πιο ανιαρός και απο τους "Καραόλους" ; Προσπαθεί αλλα μάταια να μας πείσει οτι περνάει καλά αλλα άδικος κόπος. Επειδή μπορεί να είναι καλός παρουσιαστής αλλα καλός ηθοποιός δεν είναι. Στην απελπισία του ζάπινγκ μου τον έβλεπα της προάλλες και τον λυπήθηκα να σας πω την αλήθεια. Τι με τα τηλέφωνα προσπαθεί, τί με το youtube το οποίο έχουνε ξετινάξει για τα καλά, τι κουτσομπολιά και ασυναρτησίες, καταλήγει πάλι στον ίδιο παρονομαστή. Πάντως σύμφωνα με τα Ελλαδικά μέσα, ο Γρηγόρης θεάθηκε πρόσφατα σε έξοδο του, με υψηλόβαθμο στέλεχος του Αντ1. Βρε λέτε;


Και μια και μιλάμε για πρωινάδικα και ιδιαίτερα εξ Ελλάδος, ας πάμε και στον Νίκο με την Κατερίνα, στον Αντ1. Δεν λέω μας αρέσουν τα παιδιά και πολλές φορές έχω συλλάβει τον εαυτό μου να τους παρακολουθεί και να γελάει αμήχανα, αλλα βρε παιδιά, σαν πολύ στημένο μου κάνει το όλο σκηνικό εκεί. Δεν νομίζεται; Και οταν λέω στημένο, είναι του τύπου "μας βάζουνε τραγούδι στο άσχετο; Χορεύουμε!". "Μας βάζουνε φωτογραφία στο videowall ντε και καλά, πρέπει να την σχολιάσουμε χιουμοριστικά, και αντε να βρείς κάτι να πεις όταν στην φωτογραφία δείχνουνε μια ταμπέλα που γράφει "είναι ζάχαρη και μέλι, τα καρπούζια του Βαγκέλη".


Μια παρατήρηση επειδή θα σκάσω αν δεν την πω Τι είναι αυτό το κακό με τα δελτία ειδήσεων; Την μια μας αλλάζουν τις ώρες, λίγο πάνω λίγο κάτω. Απο την άλλη τα χρώματα, την άλλη τα πλάνα με την τηλεόραση πλάσμα μέσα στο πλάνο και μάλιστα σε πλάγια θέση. (άλλο κι αυτό. Καλά μόνο εγώ το βρίσκω αντιαισθητικό να βρίσκεται μια τηλεόραση πλάσμα σε πλάγια θέση τάχατες για σκηνικό στο δελτίο;) Καλή η σκέψη αλλά στο εξωτερικό, που μάλλον απο εκεί πήρανε την ιδέα, στο φόντο έχουνε τρισδιάστατες οθόνες και κάποτε chroma key,και όχι μια τηλεόραση πλάσμα των 42 ιντζών σε πλάγια θέση.


Τελείωσε το θέμα με τον Κίτα, άλλως Αλ Καπόνε, τώρα βρήκαμε άλλο θέμα να ασχοληθούμε. Δεν μας έφτανε το θέμα με τους αστυνομικούς που τα έκαναν πλακάκια με τον Κίτα, τώρα έχουμε αντιπαραθέσεις οπαδών συγκεκριμένης ομάδας της πρωτεύουσας με την αστυνομία και μάλιστα με αρκετούς τραυματίες στο πρόσφατο αγώνα. Κάτι μου λέει οτι αυτή η ιστορία δεν θα βγει σε καλό. Το μόνο θετικό, είναι οτι βρήκανε θέμα να ασχολούνται τα δελτία.


Αυτά λοιπόν απο την ΚΥΠΡΙΑΚΗ τηλεόραση. Την τηλεόραση του ΜοντεΚρίστο, του Γιάγκο, της Ροζίτας, της σκιας της αμαρτίας, και της Βικτώριας. Βien hecho...usted lo traduce!!!


ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ


Αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας, ένα νέο, κάτι που χρίζει σχολιασμού και μας έχει διαφύγει, τότε επικοινωνήστε στο tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α