Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Η μετενσάρκωση του Μικελλίδη και η οικονομική κρίση

Αίμα, δάκρυα και ιδρώτας όπως λέει και το παλιό άσμα του X Factoriti Σάκη Ρουβά, και το άγχος σε όλο του το μεγαλείο, περιγράφουν σε γενικές γραμμές το πώς ένιωσε η κατα τα άλλα αγαπητή μας Ελίτα Μιχαηλίδου στην εκπομπή της την Τετάρτη. Και πώς να μην νιώσει έτσι όταν για 20 ολόκληρα λεπτά περίμενε τον ένα και μοναδικό της καλεσμένο που είχε στην εκπομπή, αλλά αυτός άφαντος. Ποιος άλλος απο τον Γιάγκο Μικελλίδη ο οποίος άφησε την Ελίτα μας να ιδρώνει και να προσπαθεί να κρύψει την αμηχανία της, αφου για 20 λεπτά προσπαθούσε να σώσει την κατάσταση. Τελικά ο γιατρός τα κατάφερε και της έκανε το χατήρι να εμφανιστεί. Πάντως φαίνεται να έμαθε το μάθημα της αφού την επόμενη κι όλας ημέρα είχε πάρα πολλούς καλεσμένους και ένα θέμα που πουλάει όπως την μετενσάρκωση. Τώρα που είπαμε για μετενσάρκωση, ο Μικελλίδης τί λέτε να ήταν στην προηγούμενη του ζωή; Ιδού η απορία.


Και το ζάπινγκ με φέρνει στο παιχνίδι του Μέγκα "Fifty Fifty". Και ενώ περιμένω να δώ κάτι ενδιαφέρον, ακούω την χαζή ερώτηση "Ποιο είναι το μικρό όνομα του Πικάσο;" και μετά τις δύο παίκτριες να κερδίζουν 50 ευρώ μαζι. Είπαμε υπάρχει οικονομική κρίση αλλα δεν ξέραμε οτι επηρέασε και τα παιχνίδια μας. Μαλλον είναι το μόνο παιχνίδι που βρίσκεται σε τέτοιο χάλι λέω μέσα μου, και εκεί που πάω να συνέλθω πέφτω στον Αντ1 και στο Super Game. Ο καημένος ο Νίκος ο Τρυφωνόπουλος (ο γνωστός "καλαμαράς" απο την πρωινή εκπομπή της Λα Μαρίνας μας) να προσπαθεί επι 3-4 λεπτά να πεί οτι έρχεται στο μυαλό του για να καλύψει τον χρόνο που χρειάζεται για να βγεί ο επόμενος παίχτης στον αέρα. Κερδίσατε "100" ευρώ λέει στην τηλεθεάτρια και αυτή να χαίρεται λες και πήρε το τζακ ποτ. Εδώ κολλάει η γνωστή ατάκα του Βατζιελή απο την Αίγια Φούξια "Εννα πελλάνω!"


Συνεχίζει τον αγώνα της η Έλενα Σκορδέλη στο Plus TV αφού καθημερινά προσπαθεί να αποδείξει σε εμάς αλλα και σε κάποιους άλλους που την απόρριψαν για να κάνει δική της εκπομπή, οτι ακόμη μπορεί να τα καταφέρει. Και μπορεί η Έλενα μας να θέλει και να μπορεί, αλλα με τα μέσα που διαθέτει δεν μπορεί να περιμένει και πολλά. Διότι η εκπομπή της απο την αρχή μέχρι το τέλος θυμίζει φοιτητική εκπαίδευση και οχι πρωινάδικο. Όπως και να χει η Έλενα μας αρέσει, αλλα στο "ελαφρολαϊκό" πρόγραμμα. Με αλλα λόγια ας ασχοληθεί με την ψυχαγωγία και ας αφήσει τα ιατρικά θέματα. Αυτά τα έχει βάλει στο πρόγραμμα της η Μελενεγάκη μας. Και ένα μήνυμα στην Μελενεγάκη μας. Δεν είσαι παχουλή αγάπη μου! Με αυτό το κόμπλεξ με τα κιλά, μας έχει επηρεάσει και εμάς. Τώρα που το σκέφτομαι όμως προτιμώ να τρως περισσότερο και για άλλο λόγο. Διότι είναι γνωστό οτι "όταν τρώμε δεν μιλάμε". Υπάρχει ακόμη η ελπίδα!


Ακόμη δύο επεισόδια μείνανε για την σειρά "Μίλα μου" που ρίχνει και αυτή αυλαία, αλλα το κλάμα δεν σταματάει στο Σίγμα. Η νέα σειρά που έχει είδη ξεκινήσει, που παρεπιπτόντως μας άρεσε αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα, θα κινηθεί και αυτή στα ίδια πλαίσια. Όπως μάθαμε η σειρά είναι βασισμένη σε γεγονότα που έζησε ο ηθοποιός Γιώργος Ζένιος που ως γνωστό έζησε πολλά χρόνια στην Αγγλία. Με την σειρά αυτή θα ασχοληθούμε αργότερα όταν θα έχουμε μια ποιο ολοκληρωμένη εικόνα.


Πολλά τα μηνύματα σας για την ερώτηση της ημέρας που βάλαμε σε προηγούμενη καταχώρηση. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας βοηθήσω αν και πιστέψτε με πολύ θα το ήθελα.


ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ


Αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας, ένα νέο, κάτι που χρίζει σχολιασμού και μας έχει διαφύγει, τότε επικοινωνήστε στο tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α