Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Τί είδαμε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς;

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και όλοι ήτανε μπροστά στις τηλεοράσεις τους, τουλάχιστον πριν τις 12 που συνηθίζεται να εξορμούν στα νυχτερινά κέντρα, για να δούν τι έχουν ετοιμάσει τα κανάλια για αυτούς. Με τα νούμερα δεν θα ασχοληθώ ποιος ήρθε πρώτος και ποιος δεύτερος αφού λίγο πολύ στο ίδιο καζάνι βράζανε όλοι, και ας έκανε και κρύο. (Τι κρύο ήταν κι αυτό βρε παιδιά εκείνο το βράδυ;)

Βρεεε ΕΛΕΟΣ! Ολο το βράδυ με τον Κασκαούνια. Λες και τελείωσαν οι ηθοποιοί εκεί στο Σίγμα. Ο Κασκαούνιας καλεσμένος, ο Κασκαούνιας στα σκετσάκια, ο Κασκαούνιας στον αόρατο φακό. Μέχρι και στις διαφημίσεις υπήρχε ο αθεόφοβος για να διαφημίσουν τους "Καραόλους".

Ο Αντ1 την έκανε φέτος. Με μια δυνατή παραγωγή, και λέμε δυνατή απο άποψη νούμερον, επειδή απο άποψη θεάματος δεν είδαμε και τίποτα το ιδιαίτερο. Αν εξαιρέσουμε τους τραγουδιστές που ήρθανε να τραγουδήσουν, τα μεγάλα ονόματα όπως έλεγαν,(τωρα αν ο Λιανός είναι μεγάλο όνομα τοτε να πάω να κλειστό στο μοναστήρι με την γερόντισσα) κατα τα άλλα ήτανε ένα ακόμα X-Factor live που ο κόσμος έχει συνηθίσει να παρακολουθεί και οι συνήθειες δύσκολα κόβονται.

Α και κάτι τελευταίο, θα συμβούλευα τα παιδιά εκεί στον Αντ1 να δούνε πως θα μας ψυχαγωγούν με τα προγράμματα τους, και να αφήσουν τα blogs να εκφραστούν και αυτά με τον τρόπο τους. (συγνώμη αλλά κόντευα να σκάσω)

Τρίβει τα χέρια του και το ΡΙΚ αφου η ομάδα των Πατάτων έκανε και πάλι τα δικά της και αποτι μαθαίνουμε σας άρεσε αρκετά. Αν εξαιρέσουμε φυσικά το γεγονός οτι μεγάλη μερίδα του κόσμου βλέπει ΡΙΚ την παραμονή απο συνήθεια, αφου έγινε κάτι σαν έθιμο, κατα τα άλλα μια χαρα τα πήγανε. Ακριβως οτι χρειαζόταν η βραδιά. Γέλιο και πάλι γέλιο.

Και ενω στο ΡΙΚ υπήρχε η τρελή χαρά, στο Σίγμα βγάλανε τον επαναστάτη Γιάννη Βόγλη να μας μιλήσει για τα επεισόδια που έκαναν τα παιδιά στην Αθήνα και να μας το αναλύσει εκεί με τον Ρέμο. Ακριβώς παιδιά οτι χρειαζόμασταν εκείνη την βραδιά. Φυσικά μια προσπάθεια για κάτι καλό την κάνανε, με το Χ-Τράκτορ που ήτανε κάτι διαφορετικό και το άλλο με τον Αλ Καπόνε. Αλλα ρε παιδιά, τον Βόγλη, τον Σωτηρέλλη και τους άλλους όλους τι τους θέλατε στο πάνελ; Ασε που αφήσατε τον Τσουρή και τα έτσουξε λιγάκι και νόμιζε οτι ήτανε στο πλατό της τότε "Βεντέτας".

Το Μέγα δεν ξέρω αν αξίζει το κόπο να ασχοληθώ για να γράψω κάτι αφου ήταν εντελός αδιάφορο. Ασε που λίγο πριν την αλλαγη του χρόνου έβαλε συναυλία του Αντώνη Ρέμου την ιδια στιγμή που οι άλλοι στο Σίγμα τον είχανε και τραγουδούσε όλο το βράδυ. Ωραία επιλογή. Ήθελα να ήξερα ποιος την έκανε για να μου δώσει αυτόγραφο.

Όσο για την αλλαγή του χρόνου, πρώτος την έκανε ο Αντ1 με 17 δευτερόλεπτα διαφορά απο το ΡΙΚ, την ίδια ωρα που Σίγμα και Μέγα δείχνανε ακόμα τον Ρέμο να τραγουδά, ευτυχώς οχι το ίδιο τραγούδι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ακολούθησαν και αυτοί, με το Μέγα να διακόπτη την συνέντευξη του Ρέμου (όχι άλλο Ρεμο έλεος) για να μας πεί χρόνια πολλά και να συνεχίσει μετά κανονικά. Ας το αφήσω ως εδώ μπας και θυμώσει ο Αρχιεπίσκοπος.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, χρόνια πολλά, καλή χρονιά και πάντα με το τηλεκοντρόλ στο χέρι.


ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ



Αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας, ένα νέο, κάτι που χρίζει σχολιασμού και μας έχει διαφύγει, τότε επικοινωνήστε στο tileftiari@live.com


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α