Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Βρήκαμε το χειρότερο trailer της χρονιάς, πριν καλά καλά αρχίσει.

Και ναι, καλά το μαντέψατε.
 Το βρήκαμε, πού αλλού, στο MEGA!
 
Δεν έφτασε να ξεκινήσει καλά καλά η νέα περίοδος προγραμμάτων και το MEGA βάλθηκε από τώρα να θέσει την υποψηφιότητά του για τα ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΟΥΤΣΟΣΥΚΑ της σεζόν 2013-4 και συγκεκριμένα στην κατηγορία "XΕΙΡΟΤΕΡΟ TRAILER που για κακή μας τύχη δεν κατάπιε η μονταζιέρα".
 
 
Μιλάμε βέβαια για το αθλιότερο τηλεπαιχνίδι στα χρονικά της κυπριακής τηλεόρασης "ΠΟΥ ΣΟΥ ΝΕΦΚΩ", το οποίο συνεχίζει και στη νέα σεζόν με καινούργια -ακόμη πιο σαχλά,  φτηνιάρικα και γεμάτα από αγένεια - επεισόδια και για τους σκοπούς του trailer έχουν απομονωθεί σκηνές απείρου κάλλους... Δεν είναι άλλες από αυτές που η παρουσιάστρια του παιχνιδιού Όλγα Ποταμίτου χειροδικεί -με την άδεια και του Χουλιάρα (no comment) -  είτε σε διαγωνιζομένους είτε στους συμπαρουσιαστές της. Μάλιστα η διαφήμιση του τηλεπαιχνιδιού συνοδεύεται από τη "χειρότερη ατάκα που έγινε trailer": " το νέο ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι του MEGA με την πραγματική κυπριακή παράδοση!"
 
Για το "πραγματική κυπριακή παράδοση" δεν ξέρουμε -απορούμε μόνο- , αλλά για το "ανατρεπτικό" του όλου πράγματος συμφωνούμε: με τόσα χαστούκια που ρίχνει σε κάθε επεισόδιο η κ. Όλγα μας και με το "αβρατινί" της, πώς να μην υπάρξουν ανατροπές, όπως για παράδειγμα... ένα χαστούκι από την Nielsen για την αβελτηρία τους που... μπορεί να ανατρέψει και τα πάντα!
 
Απο μας εξαρτάται. Ένα κουμπί είναι, πατήστε το!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α