Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ!

Αν και στην τηλεόραση και σε «γυναικεία» ζώνη,
 ο Παναγιώτης Δημόπουλος ξέρει να παίζει μπάλα και τα απογεύματα

 

Ο Παναγιώτης Δημόπουλος είναι ο χαμαιλέοντας της κυπριακής τηλεόρασης· ανάλογα με τη ζώνη που βρίσκεται, ξέρει να αλλάζει και να προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες της «ώρας» που καλείται να υπηρετήσει, γι’ αυτό και θεωρούμε σωστή την κίνηση του SIGMA να τον μεταφέρει στην απογευματινή ζώνη, παρόλο που αυτή είναι καθαρά -αυτή τη στιγμή- γυναικοκρατούμενη.

Οι πιθανότητες να αποτελέσει ο Δημόπουλος άξιο και ισότιμο «αντίπαλο» των κυριών που κάνουν παιχνίδι – μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά απέναντί του - είναι αυξημένες, καθότι είναι ο μόνος που μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις γυναίκες, όπως μαρτυρούν και οι παλαιότερες τηλεοπτικές του δουλειές (ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ) όπου τον είδαμε να πλαισιώνεται από όμορφες γυναικείες παρουσίες. Είναι ίσως ο μόνος παρουσιαστής στην κυπριακή τηλεόραση που μπορεί να επιτύχει το ακατόρθωτο: να μιλά ακόμα και για θέματα ομορφιάς και το ένθετο να έχει εξίσου ενδιαφέρον, μπορεί και μεγαλύτερο, με αυτό που θα παρουσιάζε μια γυναίκα. Και όχι μόνο. Ο Δημόπουλος ξέρει με το δικό του αντρίκιο τρόπο να παίξει με τους γυναικείους όρους του τηλεοπτικού απογεύματος. Θέλετε αποδείξεις;

 
    1. Έχει πάνελ -άρτι αφιχθέν από τα ραδιόφωνα (βλ. Μάρκος Κωμοδρόμος, Μάρια Κάνθερ) - με θεματολογία που όλως τυχαίως συμπίπτει με αυτήν της κύριας αντιπάλου του
 
 
2. Τσιμπάει   περσινούς δημοφιλείς καλεσμένους της κύριας αντιπάλου του (βλ. Κώστας Μαυρίδης)
 
 
Αν και η εκπομπή δεν αποτελεί κάποιου είδους πρωτοτυπία, αντίθετα κινείται σε ύφος μεταξύ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ και της μεσημβρινής εκπομπής που έκανε η Ελίτα Μιχαηλίδου για μικρό χρονικό διάστημα στο MEGA, εντούτοις η αμεσότητα, το επικοινωνιακό χάρισμα και το χιούμορ του παρουσιαστή είναι ισχυροί άσσοι στο μανίκι του, που αν τους εκμεταλλευτεί σωστά και σε συνδυασμό με την επικαιροποίηση των θεμάτων και των καλεσμένων του – κάτι που το κάνει με επιτυχία η Χρισταλένη -, θα μπορέσει όχι μόνο να κοιτάξει στα μάτια τις δύο κυρίες απέναντί του, αλλά και να τις κατεβάσει από το γυναικωνίτη τους. Κάτσε να δεις δηλαδή..

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α