Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιος είπε ότι δεν θα βλέπουμε στην Κύπρο την Ελένη; Τη βλέπουμε ήδη!


Είδαμε την πρεμιέρα της Χρισταλένης και
σχολιάζουμε μέσα από χαρακτηριστικά στιγμιότυπα

(Η παρουσιάστρια που γελάει συνεχώς, ακόμη και όταν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος! Να μας πει και μας πώς το κάνει θέλουμε και από πού το 'μαθε. Πάντως όχι από τη Μενεγάκη. Είπαμε, όλα κι όλα...)

1. Η Χρισταλένη έπεσε θύμα της οικονομικής κρίσης που χτύπησε στο MEGA. Φέτος ούτε οι μούγιες δεν άλλαξαν στο σκηνικό της.
 
   
  2. Η «σκαλέτα –μην τον είδατε τον Παναγή» που κάνει την εμφάνισή της κάθε χρόνο τέτοια μέρα, ήταν και φέτος μαζί μας, άσχετα αν η παρουσιάστρια δεν την συμβουλεύτηκε καθόλου (Μη στεναχωριέσαι κορίτσι, άχρηστα αξεσουάρ υπάρχουν παντού..)
   
3. Η «Χριστιάνα η μικρή» πήρε προαγωγή εξασφαλίζοντας μια θέση στο πάνελ της Χρισταλένης– από το λίγο που την είδαμε όμως δεν μας φάνηκε και τόσο καλή σκέψη τελικά η ζωντανή εμφάνισή της. Η συνέχεια θα δείξει...- και πήρε ρόλο.... Άλεξ: μαθαίνω στην "άσχετη" παρουσιάστρια τα καλούδια της τεχνολογίας: τάμπλετ, facebook... Μέχρι να μάθουν  twitter,  linkedin  tumblr και τα λοιπά κοινωνικά δίκτυα, θα μας πάρει χρόνια τόσο που η Χριστιάνα μας θα βρίσκεται δίπλα από μια ξυλόσομπα το χειμώνα, θα ξαπλώνει αναπαυτικά στον καναπέ της, θα σκεπάζεται με την κουβερτούλα της και θα τρέμουν τα χέρια της καθώς θα κάνει ζάπινγκ στη tv. Ήδη, από την πρώτη εκπομπή, ταμπλέτα και κοινωνικά δίκτυα ξεχάστηκαν στο λεπτό, οπότε πάει και αυτή η καινοτομία.  
 
4. Το πάνελ της παρουσιάστριας -γνωστό και ως "να σου πω"- χρόνο με το χρόνο αυξάνεται και πληθύνεται. Χμ, χριστιανικό...
 
ο στόχος όμως είναι μάλλον αυτός
 
Οκ., πλησιάζουμε...
 

  5. Η πρεμιέρα για το νέο μέλος –Τάσος Ευαγγέλου - αποδείχθηκε ξινή: ένα βίντεο ετοίμασε ο άνθρωπος και δεν το είδε ποτέ...
 
  6. Η πρεμιέρα μας επιφύλασσε την «ξαφνική» είσοδο του Βαγγέλη και ενός.. πεζουνιού. Το τελευταίο το βρήκαμε πιο ενδιαφέρον!
 
 
  7. Η ηθοποιός Μαρία Ιωάννου μίλησε για πολλοστή φορά για τα διδυμάκια της και πόσο αυτά άλλαξαν τη ζωή της. Πλήττω..... (συγγνώμη αγαπητή μου Μαρία)

 
  8. Η παρουσιάστρια ξέμεινε στην πρεμιέρα από...χρόνο, απόδειξη του ότι η συμπτωματολογία της «μενεγακίασης» δεν έχει τέλος
  9. Με διαφορά η πιο αδιάφορη και βαρετή πρεμιέρα της Χρισταλένης. Και πού να μπει ακόμη το ΓΙΑ ΣΕΝΑ στη δεύτερή του πενταετία. Και που ’ σαι  ακόμα που λένε και οι Vegas...

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α