Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ελίτα: Με σημαία της μια... κυπριακή παραδοσιακή φορεσιά


Χωρίς πεταλούδες στα γραφικά - βρήκαν την έξοδο κινδύνου και «την έκαναν με ελαφρά» για το στούντιο της πιο ανάλαφρης Γαβριέλας -, με πιο girly διάθεση στα χρώματα του σκηνικού και φορώντας την κυπριακή παραδοσιακή φορεσιά έκανε πρεμιέρα χθες και η Ελίτα Μιχαηλίδου στο ΡΙΚ και για την τελευταία επιλογή της -που όπως μας προειδοποίησε θα την επαναλάβει– μπορούμε να υποθέσουμε τα εξής –αφού δεν μας έπεισε η εξήγηση που έδωσε η παρουσιάστρια-:

 
 
α. ή το ΡΙΚ απέλυσε τους ενδυματολόγους του στο πλαίσιο του οικονομικού συμμαζέματος και των περικοπών

β. ή πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμού – άλλη επιλογή ήταν μια μικρή αλλαγή χρώματος της κόμης της, αλλά την πρόλαβε η Τατιάνα -γ. ή  η κ. Ελίτα μας ήρθε κατ’ ευθείαν από γύρισμα του ΠΟΥ ΣΟΥ ΝΕΦΚΩ ή του ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΥΠΡΙΑΚΑ για celebrities
δ. ή της έμεινε κουσούρι από το πρόσφατο τεύχος του περιοδικού του m-elita.com.cy με τους Κύπριους διασήμους με τις κυπριακές παραδοσιακές στολές .

 
 Στο δια ταύτα τώρα...

Μετά από είκοσι περίπου λεπτά μιας αδιάφορης, γενικόλογης συζήτησης περί νομικών με τον κύριο Γενικό –ο οποίος ομολογουμένως ήταν και ο πιο ενδιαφέρων καλεσμένος της χθεσινής «πρώτης» της απογευματινής ζώνης – έφθασαν επιτέλους στο «ψητό»: νόμιμη η ερευνητική επιτροπή για το οικονομικό έγκλημα; ρώτησε η κ. Ελίτα μας για να λάβει απαντήσεις παραπλήσιες της Πυθίας που είχαν ως αποτέλεσμα:
 
α) η παρουσιάστρια να τις ερμηνεύσει όπως ήθελε
β) να κοιμίσουν μέχρι και τα παιδιά στο κοντρόλ, γι’ αυτό και οι τίτλοι στα crawls έφθαναν στην οθόνη μας με σημαντική χρονοκαθυστέρηση –απόδειξη του πόσο καλά περνούσαν...-.
γ) να μην πετύχει η Ελίτα μας ούτε μια θέση στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Κενεβέζου!

 
Άσε που ο κ. Κληρίδης «την είπε» και στην παρουσιάστρια λέγοντας ότι «ασχολούνται με μη σοβαρά θέματα». Συγγνώμη κύριε Γενικέ μου αλλά υποτίθεται η παρουσία σας ήταν και η πιο σοβαρή στη χθεσινή απογευματινή ζώνη. Αν και εσεις ασχολείστε με μη σοβαρά θέματα, τότε τι είναι πιο σημαντικό; Η νέα σύνθεση του πάνελ της Χρισταλένης; Μα τί ατυχία και αυτή για την Ελίτα μας! Μα να θέλεις να 'σαι σοβαρή -κατά το να αγιάσεις...- και να μη σ' αφήνουν;

Συμπεράσματα μετά το πέρας της εκπομπής
1.

 
2.
Από τούδε και στο εξής, κάθε φορά που ο Καρεκλάς ή άλλος δημοσιογράφος στο ΡΙΚ ή αλλού θα αγγίζουν την "καυτή πατάτα" που λέγεται κυπριακό, ας δοκιμάσουν να βγαίνουν και με τη βράκα. Πού ξέρετε. Ίσως κι αυτό, μετά από δέκα χρόνια, αποκτήσει και πάλι κάποιο ενδιαφέρον. Μπρος στο δρόμο που χάραξε η Ελίτα λοιπόν...
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α