Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΟΥΤΣΟΣΥΚΑ: Αυτοί είναι οι νικητές των τηλεοπτικών βραβείων του CNC MINUS TV!

"ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΟΥΤΣΟΣΥΚΑ"
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ
 
Για έναν ολόκληρο μήνα οι αναγνώστες του blog μας είχατε την ευκαιρία να ψηφίσετε τα "αγαπημένα" σας χειρότερα της κυπριακής tv: παρουσιαστές, ερμηνείες ηθοποιών, σειρές, τηλεπαιχνίδια, στυλιστικές επιλογές, στούντιο, ατάκες σε trailer, καλεσμένοι σε εκπομπές αφέθηκαν στην κρίση σας και τώρα ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε ποιά... "σάπια φρούτα"-παπουτσόσυκα- εντοπίσατε να κυκλοφορούν στην τηλεοπτική αγορά για την τηλεοπτική χρονιά 2012-13.
Πριν σας αφήσουμε να απολαύσετε τους νικητές και τα ειδικά βραβεία τα οποία τους απονείμαμε, να σημειώσουμε ότι θριαμβευτής των βραβείων υπήρξε το MEGA με 6 βραβεία και ακολουθούν το SIGMA με 4, το ΡΙΚ με 2 και από 1 ο ΑΝΤ1 και το PLUS TV. Το άτομο που συγκέντρωσε τα περισσότερα βραβεία ήταν -ποια άλλη; - η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία υπήρξε και εδώ πρωταγωνίστρια.... "με τα όλα της" -φεύγει με 2 βραβεία και δύο υπέροχα δώρα για να μας θυμάται-, ενώ ένα πρόσωπο της κυπριακής τηλεόρασης παραλαμβάνει από το blog μας το ειδικό βραβείο "Χρυσό παπουτσόσυκο της κυπριακής τηλεόρασης για το 2013".
 
 
 
Απολαύστε τους νικητές που εσείς αναδείξατε!
 
 
 
* στη φωτό λείπουν οι ψήφοι των νικητών, οι οποίες είναι:
1. ANONYMOYS -MEGA "ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΑΤΙΡΑ;" (39 ΨΗΦΟΙ)
2. ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ -ΡΙΚ "Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΑΝΑΗ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ" (24)


 

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α