Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - ΕΒΔΟΜΑΔΑ 08/02/2010 - 14/02/2010

Γεια σε όλους!! Πάει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε... Πολλές υποχρεώσεις μου έτυχαν τελευταίως και έτσι έλειψα για αρκετό καιρό από το blog. Σήμερα επιστρέφω, αλλά για τις επόμενες εβδομάδες οι αναρτήσεις μου θα είναι σταθερές, αλλά εμφανώς μικρότερες και λιγότερο αναλυτικές από αυτές που έκανα παλαιότερα.

Την περασμένη εβδομάδα, κυριάρχησε και πάλι η "Αίγια Fuxia" που κυριαρχούσε για όλες τις εβδομάδες συνεχόμενες ακόμη κ
αι όταν δεν έκανα αναρτήσεις. Δεν καταλάβει η "Αίγια" από τίποτα, ούτε από τον τελικό του "X-Factor II", που έμεινε στην 3η θέση με ποσοστά αρκετά καλά αλλά όχι τόσο καλά όσο πέρσι. Ολοκλήρωσε όμως τον κύκλο του με αρκετή επιτυχία τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Πολύ ανεβασμένο στα ποσοστά, αλλά και με αρκετές εξελίξεις στο σενάριο, συνεχίζει το "Σε Φόντο Κόκκινο" του ΣΙΓΜΑ, που όλες αυτές τις εβδομάδες δεν σταμάτησε να είναι ψηλά στον πίνακα με τις πρώτες εκπομπές. Ανεβασμένη επίσης η σειρά "Πανσέληνος" αλλά και "Η ζωή της άλλης" και η ξένη σειρά του ΑΝΤ1 "Cuidado Con El Angel". Μαζί αυτές οι 3 σειρές κατέλαβαν 8 θέσεις στην πρώτη 20αδα για την περασμένη εβδομάδα. Πολύ καλή θέση κατέλαβε η εκπομπή "Σπίτι απ'την αρχή" του Alpha Ελλάδος, που βλέπουμε μέσα απο το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο, συγκεκριμένα την 13η. Μια εβδομάδα πρίν τον τελικό, το "Next Top Model" κατέλαβε την 18η θέση ενώ το "Πάμε Πακέτο" κατέλαβε την 19η θέση. Ο πίνακας με τις 20 πρώτες εκπομπές για την περασμένη εβδομάδα με τα ποσοστά που κατέγραψαν είναι ο πιο κάτω:

Εκτός 20αδας...

- Στην 22η θέση βρίσκουμε το επεισόδιο της σειράς "Ονειροπαγίδα" που προβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη. Κατέγραψε ΤΜΛ 8.5% και μερίδιο τηλεθέασης 22.9%.

- Στην 26η θέση βρίσκουμε τα "Ρόδα της Οργής" της περασμένης Κυριακής. Κατέγραψαν ΤΜΛ 7.8% και μερίδιο τηλεθέασης 23.2%.

- Στην κόντρα μεταξύ "Allan Dallon" και "Πατάτες Αντιναχτές", τουλάχιστον στα νούμερα την περασμένη εβδομάδα, κερδισμένο βγήκε το "Allan Dallon" που με ΤΜΛ 7.6% και μερίδιο τηλεθέασης 21.1% κατέλαβε την 30η θέση, ενώ οι "Πατάτες" κατέγραψαν ΤΜΛ 7.5% και μερίδιο 20.9%.

- Η 33η ήταν η ψηλότερη θέση που κατέλαβε την περασμένη εβδομάδα το "Love Bites" με ΤΜΛ 7.3% και μερίδιο 24.7%.

- Μια θέση πιο κάτω, στην 34η θέση, τερμάτισε το "Περνάμε Καλά" της Χριστιάνας Αριστοτέλους, που στην πρεμιέρα του κατέγραψε ΤΜΛ 7.2% και μερίδιο τηλεθέασης 21.8%, ποσοστά αρκετά καλά.

- Η 38η θέση ήταν η ψηλότερη θέση που κατέλαβε επεισόδιο της σειράς "Κάρμα", με ΤΜΛ 6.5% και μερίδιο 15.4%.

- Στην 41η θέση βρίσκουμε τη σειρά "Κος και Κα Πέλς" με ΤΜΛ 6.2% και μερίδιο 17.6%.

- Η 43η θέση ήταν η ψηλότερη για τη σειρά "Επικίνδυνη ζώνη" του ΡΙΚ1. Κατέγραψε ΤΜΛ 6.1% και μερίδιο 16.5%.

- Στην 46η θέση τερμάτισε ο "Εφιάλτης στην Κουζίνα" με ΤΜΛ 5.9% και μερίδιο 18.3%.

- Ανήμερα των Καρναβαλιών και της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου, δεν ήταν πολλοί αυτοί που κάθησαν να δουν το "Chart Show - Your Countdown" που με ΤΜΛ 5.8% και μερίδιο 25.3% τερμάτισε στην 49η θέση.

- Τέλος, στην 57η θέση τερμάτισε η παρέλαση, που προβλήθηκε απο το ΡΙΚ1, με ΤΜΛ 5.2% και μέριδιο 33.4%.


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α