Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010

Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗ EUROVISION ΤΟΥ 2010

Επιλέγηκε πριν από λίγο το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή EUROVISION, που θα διεξαχθεί στο Όσλο της Νορβηγίας. Είναι το Life looks better in spring σε μουσική Νάσου Λαμπριανίδη και Μελή Κωνσταντίνου και στίχους Νάσου Λαμπριανίδη.

Ερμηνεία:Jon Lilygreen& the Islanders

Λένε ότι σε μια ιστορία που μόλις ξεκίνησε, μπορείς να γράψεις άπειρες φορές το τέλος. Σε μια ιστορία όμως που έχει τελειώσει, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις... Θυμάστε εκείνη την στιγμή που καταλάβατε πως όλα έχουν τελειώσει; Θυμάστε πως νιώσατε; Πόσος καιρός χρειάστηκε για να το ξεπεράσετε; Το έχετε ξεπεράσει; Πάνω σε αυτή την ιστορία βασίζεται το «Life looks better in spring».

Πρόκειται για μια απλή μπαλάντα, που αφηγείται τα συναισθήματα που έχουμε όλοι νιώσει σε κάποια στιγμή της ζωής μας - την στιγμή της απόρριψης, την στιγμή του τέλους, της προδοσίας, της απέραντης μοναξιάς.

Ο Jon Lilygreen, που ερημνεύει το κομμάτι, είναι 22 χρονών και κατάγεται από την Ουαλία. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ταλαντούχο νέο καλλιτέχνη, με χαρισματική φωνή. Ο Jon oλοκλήρωσε τις μουσικές του σπουδές στο κολλέγιο Colleg Gwent της Ουαλίας το καλοκαίρι του 2009. Aσχολείται τόσο με το τραγούδι, όσο και με την κιθάρα και τη σύνθεση.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του τραγουδιού: http://www.lifeinspring.com/ και φυσικά ο λόγος τώρα στην ιστοσελίδα http://www.eurovisionclub.com/!!!

Νάσο, συγχαρητήρια!!!!

Όσο για τη βραδιά; Αδιάφορη και το νικητήριο τραγούδι δε δυσκολεύτηκε να πάρει το εισιτήριο για το Όσλο αν σκεφτούμε και το ότι η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής συμφωνούσε με αυτήν του κοινού.

Ωστόσο ο Ανδρέας Γεωργίου τα κατάφερε πολύ καλά στην παρουσίαση -και μπράβο του, ευτυχώς που τουλάχιστον αυτός ήταν κεφάτος και γλυτώσαμε το ζάπινγκ-, αλλά μας τα χάλασε όλα ο Κυριάκος Παστίδης με τα άνοστα αστειάκια και σχόλιά του στα πολύ πρόχειρα videos που προηγούνταν των τραγουδιών! Έλεος! Μέχρι και τα κολάζ που κάνουν στο σχολείο θυμήθηκε. Για να μην πούμε και για τα κυπριακά που του ξέφυγαν σε κάποια σημεία...... Χάθηκε καλέ μου να ζητήσει το ΡΙΚ βοήθεια από τους ειδικούς, τουτέστιν Δρακούνα και Dr Psychia; Πάντως τα περί Παστίδη σχολίασε μέχρι και το troktiko αφού η εκπομπή μεταδιδόταν ζωντανά και από το πρώτο πρόγραμμα της Ελληνικής Τηλεόρασης. Ξεχάσαμε κάτι; Α ναι, την σκηνοθεσία. Αν υπήρχε, θα σας μιλούσαμε. Την επόμενη φορά.....


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α