Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΚΑΚΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΗΒΗ....

Κουτσομπολίστικη η διάθεση σήμερα στην εκπομπή "ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤΑ".

Καλεσμένη στο στούντιο ήταν η Ήβη από το "X-FACTOR" και η παρουσιάστρια θεωρώντας πως πρέπει να υποστηρίξει και να πει τα καλύτερα για την καλεσμένη της, αναφέρθηκε στ

ην "αδικία" που της έγινε από τον Γιώργο θεοφάνους, όταν αυτός δύο live πριν το μεγάλο τελικό επέλεξε να παραμείνει στο παιχνίδι η Νίνι αντί η Ήβη, με αποτέλεσμα, όπως όλοι ξέρουμε, να αρχίσει η κόντρα του με την εταιρεία SONY μέσα από μία σειρά εξωδίκων που αποστέλλει ο ένας στον άλλον.

Την κόντρα αυτή είδαμε την παρουσιάστρια να προσπαθεί να αναδείξει μέσα από βίντεο που "δανείστηκε" από την πρωϊνή εκπομπή του STAR "πρωϊνή μελέτη", μέσα από υπονοούμενα που άφησε πως ο Θεοφάνους ίσως θίχτηκε που η Ήβη δεν ηχογράφησε ένα δικό του τραγούδι - άρα, ήθελε να την εκδικηθεί να υποθέσουμε; ένα δεκαεξάχρονο; Ούτε η Μελέτη τέτοια ανάλυση της κόντρας πια...-, ενώ τέλος ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα όταν έβγαλε στο τηλέφωνο και τον κριτή του X-FACTOR Νίκο Μουρατίδη -έλεος!!!!- τον οποίο, στο όνομα της αναφερθείσας κόντρας και της εμμονής να διαφανεί η αδικία που δέχτηκε η Ήβη από τον Γιώργο Θεοφάνους, η παρουσιάστρια θεοποίησε μιλώντας γι' αυτόν με τα καλύτερα!!!!


Καλά, το γεγονός πως η Ήβη είναι η μόνη από το παιχνίδι που ηχογράφησε τραγούδι με τη SONY πριν βγει καν από το X-FACTOR, αυτό δε λέει τίποτα για το πόσο στημένο είναι το παιχνίδι και για το ποιός είναι αυτός που το "στήνει"; Ακόμα και αν ο Γιώργος Θεοφάνους κινήθηκε με βάση προσωπικά του συμφέροντα, που κι αυτό ανέντιμο είναι, στο παιχνίδι, η ενόχληση της SONY προδίδει πως και αυτή έχει καλά λερωμένη τη φωλιά της!
Σήμερα όμως ο Γιώργος Θεοφάνους παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Ελίτας ως ο κακός ο λύκος, ώστε να φανεί η Ήβη ως η αδικημένη που ο Γιώργος Θεοφάνους της στέρησε τη νίκη στο X-FACTOR! Ευτυχώς που ο κόσμος έχει νου και κρίνει....
Αυτό που είδαμε όμως είναι ότι το λιγότερο που απασχολούσε την εκπομπή είναι το αν τελικά η Ήβη έχει ταλέντο. Αν τους ένοιαζε, τουλάχιστον θα την άφηναν να πει όλο της το τραγούδι.....

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α