Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 15/02/2010 - 21/02/2010


Γεια σας και πάλι. Πέρασε άλλη μια εβδομάδα και έχουμε τον πίνακα με τις 20 πρώτες εκπομπές της. Τα χρώματα φού
ξια και κόκκινο συνεχίζουν να κυριαρχούν με τις σειρές "Αίγια Fuxia" και "Σε Φόντο Κόκκινο" να καταλαμβάνουν τις 6 πρώτες θέσεις και πολλές άλλες στην 100αδα με επαναλήψεις τους. Πρεμιέρα είχαμε την περασμένη εβδομάδα για το "Wipeout" του ΑΝΤ1, που δεν ήταν μια τρύπα στο νερό αλλά κατέγραψε εκπληκτικά ποσοστά και κατέλαβε την 7η θέση! Μπήκε για τα καλά στην πρώτη 20αδα η "Ζωή της Άλλης" που κατέλαβε 3 θέσεις, ενώ ο τελικός του "Next Top Model" κατέλαβε την 13η θέση. Πέντε θέσεις κατέλαβε η ξένη σειρά "Cuidado Con El Angel" και από μία θέση η "Πανσέληνος", τα "Ρόδα της οργής" και η "Ονειροπαγίδα". Αναλυτικά οι πρώτες 20 εκπομπές και τα ποσοστά που κατέγραψαν:

ΕΚΤΟΣ 20ΑΔΑΣ...

- Στην 23η θέση τερμάτισαν οι "Πατάτες Αντιναχτές" με ΤΜΛ 8% και μερίδιο τηλεθέασης 22.4%.

- Μια θέση πιο κάτω, στην 24η θέση τερμάτισε το "Allan Dallon", χάνοντας αυτή τη φορά απο τις "Πατάτες" με διαφορά στην ΤΜΛ 0.2%, (ΤΜΛ 7.8%) και κατέγραψε μερίδιο τηλεθέασης 20.5%.

- Η 25η θέση ήταν η ψηλότερη για επεισόδιο της σειράς "Μυστικά της Εδέμ" με ΤΜΛ 7.8% και μερίδιο 19%.

- Στην 26η θέση τερμάτισε το "Σπίτι απ'την αρχή" της περασμένης Παρασκευής, με ΤΜΛ 7.8% και μερίδιο 21.7%.

- Μια θέση πιο κάτω, στην 27η θέση βρίσκουμε το "Αλ Τσαντίρι Νιούζ" με ΤΜΛ 7.6% και μερίδιο 29.1%.

- Η 29η θέση ήταν η ψηλότερη θέση που κατέγραψε μια απο τις πολλές προβολές του "Πάμε Πακέτο", με ΤΜΛ 7.5% και μερίδιο 21%.

- Η ψηλότερη θέση επεισοδίου του "Love Bites" ήταν η 37η θέση. Το επεισόδιο αυτό κατέγραψε ΤΜΛ 6.8% και μερίδιο 24.2%.

- Η σειρά "Επικίνδυνη ζώνη" κατέλαβε την 38η θέση. Αυτή ήταν η ψηλότερη θέση της σειράς την περασμένη εβδομάδα, με ΤΜΛ 6.8% και μερίδιο 17.6%.

- Μια θέση πιο κάτω, στην 39η θέση, βρίσκουμε την σειρά "Κάρμα" με ΤΜΛ 6.8% και μερίδιο 16.9%.

- Στην 41η θέση κάθισαν "Ο Κύριος και η Κυρία Πέλς" με ΤΜΛ 6.7% και μερίδιο 17.9%.

- Η 45η θέση ήταν η ψηλότερη απο τις πολλές θέσεις που κατέλαβε το "Fatus Olus", με ΤΜΛ 6.5% και μερίδιο 19.1%.

- Ακριβώς στην μέση του πίνακα, στην 50η θέση, τερμάτισε το δεύτερο "Περνάμε Καλά" της Χριστιάνας και του MEGA, με ΤΜΛ 6% και μερίδιο 18.2%.

- Στην 53η θέση βρίσκουμε τον "Εφιάλτη στην κουζίνα" με ΤΜΛ 5.8% και μερίδιο 18.1%.

- Πρεμίερα είχαμε και για την εκπομπή "Παταγονία". Το επεισόδιο της Κυριακής κατέλαβε την 60η θέση με ΤΜΛ 5.3% και μερίδιο 14.3%.

- Στην 61η θέση βρίσκουμε την σειρά "Η Πολυκατοικία" και στην 66η θέση την σειρά "Η οικογένεια βλάπτει". Οι δύο σειρές κατέγραψαν ΤΜΛ 5.3% και 5% αντίστοιχα.

Σύντομα θα ανεβάσω και τα νούμερα των σταθμών αλλά και μια μικρή ανάρτηση με τις πρώτες εκπομπές στην Ελλάδα.


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α