Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

"ΠΡΟΒΑ ΓΑΜΟΥ": Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ MEGA ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΤΟΥ ALPHA "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ"

Την ώρα που στα ελλαδικά κανάλια ο χωρισμός της Μενεγάκη συνεχίζει να μονοπωλεί και να τροφοδοτεί με αρκετό υλικό τις κουτσομπολίστικες εκπομπές, κάποιοι στην Κύπρο επιμένουν παραδοσιακά και έχουν βαλθεί να μας παντρέψουν!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΣΤΟ "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ"!!!!!!!
Ο κ. Χουλιάρας, μετά το talent show "get on stage", κατάφερε και πάλι να μας εντυπωσιάσει με τις πρωτότυπες ιδέες του! Τι ιδέα του μπήκε τώρα στο κεφάλι; Αφήνει τα μαλακά -talent shows- και μας ρίχνει στο σκληρό -τρόπος του λέγειν- ριάλιτι. Το νέο λοιπόν πρωτότυπο ριάλιτι του MEGA Κύπρου λέγεται "Πρόβα γάμου" - το νυφικού δυστυχώς είναι πιασμένο προ πολλού- και έχει σκοπό να προετοιμάσει το γάμο νεαρών ζευγαριών που ετοιμάζονται ν' ανεβούν τα σκαλία της εκκλησίας στο άμεσο μέλλον. Οι μελλόνυμφοι που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα περάσουν από διάφορες ευχάριστες δοκιμασίες σε ένα ζωντανό πρόγραμμα που θα προβάλλεται από το κανάλι μια φορά την εβδομάδα και στο οποίο δεν θα υπάρχει κάποιος εγκλεισμός ή παρακολούθηση των συμμετοχόντων από κρυφές κάμερες στις προσωπικές τους στιγμές!

Δικαιώμα συμμετοχής στο νέο ριάλιτι έχουν ζευγάρια που είναι άνω των 18 και μένουν στην Κύπρο καθώς και ζευγάρια αλλοδαπών/μικτά που είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου. Από τα ζευγάρια αυτά μόνο 8-10 ζευγάρια θα περάσουν στον τελικό μετά από την επιλογή που θα κάνει κριτική επιτροπή που θα ορίσει η παραγωγή.

Το έπαθλο του μεγάλου νικητή είναι ένα πλήρες πακέτου γάμου, αξίας 35.000 ευρώ (!!!!!), το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει νυφικό, κοστούμι, βέρες, δεξίωση, ταξίδι του μέλιτος, στολισμός, μουσική, φωτογράφιση/κινηματογράφηση, κεραστικά.
ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ ΤΟ "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ", ΕΤΣΙ;;;;;

Πολύ καλό μας ακούγεται, όχι σαν τηλεοπτικό προϊόν, αλλά ως μια πολύ καλή οικονομική λύση στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας!!!
Πάντως έτσι, παντρεύομαι και γω. Που λέει ο λόγος δηλαδή....

***για περισσότερες πληροφορίες, επισκεπτείτε την ιστοσελίδα του "ΠΡΟΒΑ ΓΑΜΟΥ" ΕΔΩ
τι, ακόμη εδώ είστε; σκέφτεστε να παντρευτείτε, το σκέφτεστε και το αναβάλλετε; Μη σκέπτεστε, απλώς πατήστε κλικ!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α