Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!

Την περιμέναμε Οκτώβριο, μας ήρθε το Φεβρουάριο -και πάλι καλά, μπορούσε να ξεμείνει και σε κανένα από τα συρτάρια του Λάτσιου, ε μέσα στο "δράμα" του ο άνθρωπος....-

Φυσικά μιλάμε για την καινούργια σειρά του Κώστα Βαζάκα -"Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ" ("Το κλειδί του παραδείσου", "Γη και Ουρανός", "Απόσταση αναπνοής") που έχει θέμα της τα ζώδια και το πώς αυτά επηρεάζουν την σχέση δύο ανθρώπων. Συγκεκριμένα πρόκειται για ερωτικές κωμικές ιστορίες που θα ολοκληρώνονται σε δύο επεισόδια. Η σκηνοθεσία είναι των Χρήστου Δήμα και Σπύρου Ρασιδάκη.


Σα πολύ καιρό δε κάθησε η αγαπημένη μας Ελένη Ράντου; Ε, καιρός να κάνει και κάτι. Η "Εργαζόμενη γυναίκα" είναι εδώ με νέα επεισόδια! Επιτέλους!!!!!!!Από αυτή την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή -αντ1 επιτρέποντος- στον ΑΝΤ1 Ελλάδος και ξέρετε και σε ποιές άλλες δικές μας οθόνες.......

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α