Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Ο "Διάσημος" κόσμος του Facebook και τα Κυπριακά μας Celebrities.

σήμερα δημοσιεύουμε κάτι διαφορετικό, αλλά όχι και εντελώς άσχετο με τα θέματα που μας αφορούν σε αυτό το blog. Κάποιοι από τους καλούς μας αναγνώστες, μας έστειλαν αυτό το κείμενο για τους διάσημους Κύπριους που διαθέτουν δική τους σελίδα στο facebook, ανάμεσα στους οποίους και γνωστά πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης. Διαβάστε λοιπόν και μάθετε ποιοί είναι αυτοί που κάνουν δημόσιες σχέσεις μέσω διαδικτύου...
------------------------------------------------------------------------------------------------
Το φέισμπουκ το γνώρισα από μια φίλη. Η ίδια μου άνοιξε τα μάτια με τα μπλογκ και την ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Όμως, για το φέισμπουκ, δεν ξέρω αν πρέπει να την ευχαριστήσω. Ένας κόσμος στον οποίο μπορείτε να συναντήσετε πολλές γνωστές προσωπικότητες από παρουσιαστές και παρουσιάστριες, ηθοποιούς, τραγουδιστές μέχρι πολιτικούς, βουλευτές, προέδρους και απλούς "κοινούς" θνητούς σαν κι εμάς από την Κυπριακή κοινωνία μας και όχι μόνο.

Μπήκα στο φέισμπουκ και βγήκα τρέχοντας. Η δημιουργία, το δέσιμο, η άμεση επαφή, το να κάνεις φίλους και φίλες διάσημους παρουσιαστές από την κυπριακή τηλεόραση, ηθοποιούς και ό,τι είχα γνωρίσει στα μπλογκ, πήγαν περίπατο. Μπροστά μου είχα, πάλι, την επαφή μέσω του πι σι, μια βίρτουαλ ένωση με κάποια υποτιθέμενη παρέα. Αναζήτησα εκτός από φίλους και φίλες και γνωστούς Κύπριους celebrities. Βρήκα αρκετούς, είναι η αλήθεια. Κι από τότε τους κερνώ ηλεκτρονικά ποτά, καφέδες, κοκτέιλς, και μπορώ επίσης να λύσω κουίζ.



Όπως ανέφερα στο facebook είναι και πολλές προσωπικότητες από την κυπριακή τηλεόραση και όχι μόνο. Γωγώ Αλεξανδρινού, Δημήτρης Χριστόφιας, Τίμης Ευθυμίου, Μέλανη Στέλιου και Μάρκος Κωμοδρόμος (αυτοί οι 2 πάνε μαζί), Κωνσταντίνος Οδυσσέως, Γλάυκος Κληρίδης, Χάρης Κκολός, Έλενα Ευσταθίου, Ραμόνα Φιλίπ, Ονούφριος Σωκράτους, Σίμος Τσιάκκας, Ανδρέας Γιόρτσιος, Ρούλα Γεωργιάδου, Φώτης Γιωργίδης, και πολλοί άλλοι ακόμα. Ο Τίμης Ευθυμίου, Μάρκος Κωμοδρόμος και Έλενα Ευσταθίου είναι ιδιαίτερα ενεργοί, ανανεώνοντας καθημερινά το μουντ τους, τις φωτογραφίες στα άλμπουμ τους και συμμετέχουν σε διάφορες ομάδες και γκρούπς.




Υπάρχει και ένα application που σύμφωνα με πόσες φορές αγοράσεις και πουλήσεις έναν από τους "φίλους " σου, εδώ παίζει και το πόσο αρεστός είναι στον κόσμο του facebook, τόσο περισσότερο ανεβαίνει και η αξία του. Μετά από έρευνα που κάναμε, ανακαλύψαμε ότι ο πιο "περιζήτητος" είναι ο Μάρκος Κωμοδρόμος και η αξία του μέχρι αυτή την ώρα είναι $7,234,877. Όπως έγραψε και το περιοδικό TV Mania πρόσφατα, ο Μάρκος έχει ήδη 1800 μέλη στο γκρουπ του "Ακούω κι εγώ Μάρκο Κωμοδρόμο στον Σούπερ FM".

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α