Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - ΕΒΔΟΜΑΔΑ 08/12/2008 - 14/12/2008

"Πακέτο" στον... ΑΝΤ1!


Ανατρεπτικά τα στοιχεία της προηγούμενης εβδομάδας.
Στην πρώτη θέση, μετά απο μια κακή σχετικά εβδομάδα, το "X-Factor Live", με το εντυπωσιακό 53.5% και 122000 σχεδόν τηλεθεατές. Όσο πλησιάζει το τέλος αναμένεται πως τα νούμερα θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο. Και στην Ελλάδα, η εκπομπή κατέγραψε 26.9%, σταθερά ποσοστά κάθε εβδομάδα, και η εκπομπή βρέθηκε στην 12η θέση του πίνακα με τις 25 δημοφιλέστερες εκπομπές στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά την την Παρασκευή ήταν μόλις η 4η σε τηλεθέαση εκπομπή, χάνοντας απο "Μυστικά της Εδέμ", "Ευτυχισμένοι μαζί" και "Πολυκατοικία". Στην Κύπρο, καμιά απο της παραπάνω σειρές είναι μέσα στον πίνακα...


Στη δεύτερη και τέταρτη θέση η "Αίγια Φούξια" που κέρδισε ξεκάθαρα το αντίπαλο "Μίλα μου". Η Αίγια Λάσσυ, εξακολουθεί για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα να γράφει αρκετά ψηλά νούμερα. Σε αντίθεση, το "Μίλα μου" εξακολουθεί να χάνει έδαφος. Την προηγούμενη εβδομάδα τα 3 επεισόδια που προβλήθηκαν κατέλαβαν την 8η,9η και 12η θέση με ψηλότερο ποσοστό 31.6% την Πέμπτη - προφανώς γιατι δεν έπαιζε απέναντι η Αίγια Φούξια. Απογοητευτικά τα νούμερα και απρόσμενα για το κανάλι του Παρισινού. Φαίνεται οτι η αλλαγή της ώρας ήταν εντελώς λανθασμένη κίνηση. Το γενικό ποσοστό Δευτέρας και Τρίτης για τις σειρές "Μίλα μου" και "Αίγια Φούξια" δείχνει:

Γενικό ποσοστό Δευτέρας + Τρίτης, 21:30


Στην τρίτη θέση, το
"Πάμε Πακέτο" που με το πολύ ψηλό 36.5% θα μπορούσε άνετα να ξεπεράσει και την "Αίγια Φούξια" και να πάρει τη δεύτερη θέση καθώς το ποσοστό είναι ψηλότερο. Παρόλα αυτά η τηλεθέαση μέσου λεπτού είναι αρκετά πιο μικρή. Ήταν καιρός να ανέβει και στην Κύπρο η εκπομπή. Στην Ελλάδα η εκπομπή βρέθηκε στη 2η θέση, με ποσοστό 37.6%.


Στην άλλη κόντρα μεταξύ Κυπριακών παραγωγών, η σειρά
"Για την αγάπη σου" βρέθηκε και παλι πιο ψηλά στον πίνακα απο τη σειρά "Σε Φόντο Κόκκινο" παρόλα αυτά ομώς όπως και την προηγούμενη εβδομάδα στο γενικό ποσοστό των 4 επεισοδίων Δευτέρας - Πέμπτης όταν οι σειρές πάιζουν μαζί, το "Φόντο Κόκκινο" είναι κερδισμένο. Στην 5η θέση λοιπόν του πίνακα της AGB, το επεισόδιο της Τετάρτης του "Για την αγάπη σου". Τα υπόλοιπα 4 επεισόδια πήραν την 13η,14η,16η και 20η θέση. Ενώ το "Φόντο Κόκκινο" κατέλαβε την 6η,7η,10η και 11η θέση. Το γενικό ποσοστό των επεισοδίων Δευτέρας - Πέμπτης δείχνει:

Γενικό ποσοστό Δευτέρας - Πέμπτης, ώρα 19:30


Κατα τα άλλα η "Μαρίνα" κέρδισε αυτή την εβδομάδα την "Λόλα", ενώ "Οι γενιές της σιωπής" βρέθηκαν στην 17η θέση με 27.7% πολύ ψηλότερα απο την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν στην 24η θέση με 22.4%. Μακάρι να συνεχίσουν να αναιβένουν έτσι τα νούμερα.


Θαύμα! Οι "Καραόλοι α λα κρέμ" για πρώτη φόρα στην 25αδα!!!! Όλε όλε όλε!!! Α ρε τι κάνει ο Σεφερλής. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η άνοδος (;) είναι χάρη στον μοναδικό Μάρκο Σεφερλή. Με ποσοστό 24.3% ο Μάρκος κατέλαβε την 21η θέση. Μπράβο Μάρκο.


Αυτά και για αυτή την εβδομάδα. Τα λέμε!

tv_maniac



Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α