Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - ΕΒΔΟΜΑΔΑ 15/12/2008 - 21/12/2008

ΜΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΙΔΙΑ...


Μια απ'τα ίδια και την προηγούμενη εβδομάδα... H Κατερίνα Γκαγκάκη με τα αγόρια της, ο Γιώργος Λεβέντης με την Ιωάννα του, ο Γιώργος Θεοφάνους με τα συγκροτήματά του και ο Νίκος Μουρατίδης με τους άνω των 25 στρογγυλοκάθισαν για άλλη μια εβδομάδα στην κορυφή της AGB. Το "X-Factor Live" με γενικό ποσοστό 48.3% βρέθηκε και πάλι στην πρώτη θέση έχοντας όμως 5.2% πτώση. Αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει ζωντανό σόου, αλλά θα δούμε την παραμονή Πρωτοχρονιάς κατα πόσο θα επηρεαστούν τα νούμερα απο την απωχώρηση του Λούη. Πάντως είναι το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1 και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δίνει τεράστιο πλεονέκτημα στον ΑΝΤ1 να βγεί πρώτος την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Στην Ελλάδα η εκπομπή συνεχίζει τα 25άρια αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται 4η κάθε Παρασκευή. Την προηγούμενη εβδομάδα κατέλαβε την 17η θέση στον πίνακα της AGB, έχοντας έτσι 5 θέσεις πτώση.


Συνεχίζει να σκίζει η "Αίγια Φούξια", ενώ το "Μίλα μου" δείχνει να μην μπορεί να πλησιάσει. Η "Αίγια Φούξια" κατέλαβε και πάλι τη 2η και 3η θέση, ενώ το "Μίλα μου" αρκέστηκε στις θέσεις 5,6,7 και 9. Σημαντικό να προσέξετε ότι τα νούμερα ως προς την ώρα τηλεθέασης του "Μίλα Μου" όταν δεν έχει αντίπαλο είναι πολύ ψηλα. Την Τετάρτη έγραψε 35.7% ενώ το ψηλότερο του "Αίγια Φούξια" ήταν 33.6%. Παρόλα αυτά αυτό δείχνει την δύναμη της "Αίγιας" όταν έχει ένα αντίπαλο σαν το "Μίλα μου". Φυσικά όταν η "Αίγια" έπαιζε απέναντι το "Μίλα μου" έγραφε πολύ χαμηλά νούμερα. Το γενικό ποσοστό Δευτέρας και Τρίτης δείχνει:

Γενικό ποσοστό Δευτέρας και Τρίτης, ώρα 21:30

Πριν 2 εβδομάδες το "Μίλα Μου" είχε γράψει και πάλι 27.9% την Δευτέρα και την Τρίτη. Ενώ η "Αίγια Φούξια" παρουσιάζει περετάιρω άνοδο 1.4%. Συγχαρητήρια στον Λώρη και τη Χριστιάνα. Αλόιμονο να μην έφταναν εκεί που είναι τώρα.


Εντυπωσιακό για άλλη μια φορά. Σταθερό 37.1% και τέταρτη θέση για το "Πάμε Πακέτο". Το ΡΙΚ τρίβει τα χέρια του με τη συγκεκριμένη εκπομπή. Και στην Ελλάδα η εκπομπή πήγε πολύ καλά. Πήρε την 5η θέση στον πίνακα με τις 25 πρώτες εκπομπές, με ποσοστό περίπου 35%. Για άλλη μια φορά γράφει το 2ο πιο ψηλό ποσοστό ώς προς την ώρα προβολής της απο τις 25 εκπομπές του πίνακα στην Κύπρο.


Στην άλλη κόντρα, το "Σε Φόντο Κόκκινο" είναι φυσικά πιο ψηλά απο το "Για την Αγάπη σου". Πολύ ψηλά τα νούμερα του "Σε Φόντο Κόκκινο" σε αντίθεση με αυτά του "Για την Αγάπη Σου". Με ψηλότερο ποσοστό ώς προς την ώρα τηλεθέασης ένα 32.6% το φόντο κόκκινο κατέλαβε τις θέσεις 8,10,11 και 14 ενώ και η επανάληψη του επεισοδίου της Τρίτης πήρε την 22η θέση. Σε αντίθεση μόνο 3 απο τα 5 επεισόδια του "Για την Αγάπη σου" μπήκαν στην 25άδα με ψηλότερο ποσοστό 26.9%, ενώ και η επανάληψη του επεισοδίου της Τρίτης βρέθηκε στην 24η θέση. Καθαρά κερδισμένο το "Φόντο Κόκκινο" εκείνη την ώρα, το παμε να μην το ξαναλέμε.

Κατα τα άλλα, "Μαρίνα" και "Λόλα" γεμίζουν τις θέσεις ενώ μια "Dame Chocolate" είναι στην 25η θέση. Εχτός 25άδας, αδίκως, οι "Πατάτες Αντιναχτές" και ελληνικές σειρές όπως "Πολυκατοικία" και "Ευτυχισμένοι μαζί" ενώ εξαφανισμένοι και οι "Καραόλοι α λα κρέμ" (αυτό όχι αδίκως!!!!). Αναμενόμενο. Και η ερώτηση. Στην Ελλάδα πήρε την πρώτη θέση, με 52% και 2.6 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στην Κύπρο, που'ναι ο Λάκης οεο; Είναι δυνατόν να βρίσκονται στην 25άδα αηδίες όπως "Μαρίνα" και "Dame Chocolate" και όχι ο Λάκης; Έλεος.

Ξέρω πως σας λέω τα ίδια και τα ίδια αλλά δυστυχώς αυτά δείχνουν τα στοιχεία. Αρκετά ενδιαφέρουσα η ερχόμενη εβδομάδα με τα εορταστικά επεισόδια την ημέρα των Χριστουγέννων, την απουσιά του ζωντανού X-Factor, την αλλάγη ώρας για "Τα Μυστικά της Εδέμ"...Θα δούμε ποσο αυτά θα επηρεάσουν. Για την ώρα γεία σε όλους και τα λέμε.

tv_maniac


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α