Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Πρώτη για το τηλεφτυάρι, και όποιον πάρει...

Αρχή θα κάνω και εγώ σήμερα και προσπαθήστε αυτή την φορά να είστε επιεικείς. Με το καιρό  κάτι θα γίνει. Practice makes better. (ατε είπα τζιαι το αγγλικό μου) . Και αρχίζω.

  • Έλεος και πάλι έλεος. Το Σίγμα ξεκινά νέα δραματική σειρά (“Επιστροφή” ο τίτλος). Πόσο κλάμα θεέ μου πόσο! Απο το Μίλα μου και το Φόντο Κόκκινο στην Επιστροφή. Δεν λέω μπορεί να βγει και καλό χαρτί για το κανάλι αλλά μιας και οι Καραόλοι δεν βλέπουνται, χάθηκε βρε παιδί μου ακόμη μια κωμική σειρά; σημ. Η Ocean Tankers θα κινήσει αγωγή στο κανάλι επειδή με το πολύ κλάμα, στο τέλος δεν θα χρειάζεται να φέρνουν νερό.
  • Το είπα και θα το ξαναπώ μπας και με ακούσει κανένας εκεί στον Αντ1. Πώς να κάτσω να δω την “Στιγμή της αλήθειας” όταν έχω μάθει απ' έξω και ανακατωτά το τι θα γίνει απο τις πρωινές εκπομπές; Είναι πολύ δύσκολο βρε παιδί μου να είναι την ίδια ώρα προβολής με την Ελλάδα; Το επόμενο που έμεινε να δω είναι και το Χ Factor να παίζει την Τρίτη αφού θα έχουμε μάθει όλοι ποιος αποχώρησε απο την Παρασκευή.
  • Παντελή μου; Πού είσαι Παντελή μου; Έκαμε το θαύμα της η Ανόρθωση και κατάφερε να γίνει για ακόμη μια φορά το επίκεντρο στα κανάλια. Την μια με τα αποτελέσματα της και την άλλη με τα λεφτά που λείπουν απο το ταμείο. Βρήκαν και τα κανάλια θέμα να ασχολούνται. Άσε που το ΡΙΚ πήγε να κάνει και αυτό το καημένο λίγη τηλεθέαση καλώντας τον εκπρόσωπο τύπου της Ανόρθωσης και τον “πρώην” δικηγόρο του Παντελή, αλλά ας είναι καλά η παρέμβαση του Πέτρου. Το έκοψαν στον αέρα, πήγαν σε διαφημίσεις και ούτε γάτα ούτε ζημιά ΝΙΑΟΥ!
  • Κουράστηκα και δεν αντέχω θα το πω! ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ρε κουμπάρε αν ήσουν πρώτος εσύ ή ο άλλος την τάδε ώρα με το τάδε τηλεμερίδιο κτλ. Αν θέλεις να προσελκύσεις τους διαφημιστές σου, στείλε τους το με email. Τι με νοιάζει εμένα να μου πεις οτι είσαι πρώτος με τόσες μονάδες.Άσε που όλες οι εκπομπές στην Ελλάδα (που φροντίζουμε να τις δείχνουμε σχεδόν όλες με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο) αφιερώνουν ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ώρες απο την εκπομπή τους για να σχολιάσουν τα νούμερα που έκαναν οι σειρές και όχι μόνο. (Για τις γραφικές παραστάσεις της τηλεθέασης εδώ στην Κύπρο, που είναι για τα γέλια δεν θα ασχοληθώ)
  • Σκόπευα να μην (ξανα) αναφερθώ αλλά πέστε μου πώς να αντέξω! Το ΜΕΓΑ μετά απο καιρό προσπαθεί (επιτέλους) να κάμει μία δική του παραγωγή (με την ευλογία της εκκλησίας και του ΜΕΓΑ Ελλάδος). Α-ΧΑΠΑΡ-ΟΙ TV. Τα παιδιά το λένε απο μόνοι τους με τον τίτλο που επέλεξαν. Εγώ τι άλλο να πώ. Δεν λέω, ως σκέψη καλή είναι. Αλλά τι να πει κανείς όταν βλέπεις την "εκπομπή" και η προχειρότητα της σου θυμίζει βιντεάκια που συναντάμε στο youtube;
  • Ο Σεφερλής στους “Καραόλους αλα κρέμ”. Η είδηση που φροντίζουν να μας υπενθυμίζουν κάθε λίγο και λιγάκι μπας και έμεινε κανένας που δεν το έμαθε. Καλά βρε Μάρκο, χάθηκαν οι σειρές; Επειδή όμως αποτι έμαθα ο Μάρκος ετοιμάζει και κάτι διαφορετικό θα επανέλθω σύντομα.
Αυτά για την ώρα.
Άτε τηλεφιλούθκια!

ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α