Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - ΕΒΔΟΜΑΔΑ 22/12/2008 - 28/12/2008

Merry Γρίσμας με την "Αίγια Φούξια"!


Για άλλη μια εβδομάδα η "Αίγια Φούξια" γράφει εντυπωσιακά νούμερα. Οι 3 πρώτες θέσεις ανήκουν στην σειρά με το εκπληκτικό 48% την ημέρα των Χριστουγέννων στο εορταστικό επεισόδιο, ενώ και η επανάληψη του συγκεκριμένου επεισοδίου βρίσκεται στην 19η θέση, καθώς και ακόμα μια επανάληψη της σειράς στην 16η. Η σειρά εδραιώθηκε πλέον και τίποτα δεν φαίνεται να την σταματά. Εκτός του εορταστικού επεισοδίου, και τα άλλα 2 που είχαν το "Μίλα Μου" απέναντι έγραψαν 35.9% καθώς και 34.0%, ποσοστά ψηλότερα από την προ-προηγούμενη εβδομάδα. Άργησε αλλά η σειρά τα κατάφερε να ανέβει εκεί που της αρμόζει. Έχω την αίσθηση οτι όταν τελειώσει και το "Μίλα μου" η σειρά θα ανέβει περισσότερο. Επίσης θα τελειώσει και το "Χ-Factor" άρα θα έχει σίγουρη την πρωτιά πλέον.


Η απουσία του ζωντανού "X-Factor" και η προβολή της μέχρι τώρα πορείας των παικτών στο σόου, στοίχισε στην εκπομπή 22 θέσεις. Βέβαια είναι το φαβορί για την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Με μόλις 25.6% βρέθηκε στην 23η θέση την προηγούμενη εβδομάδα.


Με ικανοποιητικά, υπό άλλες συνθήκες, αλλά απογοητευτικά για την στιγμή, νούμερα το "Μίλα Μου" μπαίνει στα τελευταία του επεισόδια. Σε αντίθεση με τις περισσότερες σειρές, τα νούμερα των οποιών ανεβαίνουν όταν πλησιάζει το τέλος, το "Μίλα Μου" δεν μπορεί να ανέβει άλλο. Το τρέιλερ για τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας ίσως τραβήξει το ενδιαφέρον περισσότερων τηλεθεατών, αν και όπως φάνηκε το πολύ κλάμα κούρασε. Τα επεισόδια της Δευτέρας και της Τρίτης ήταν ψηλότερα από τα αντίστοιχα της προ-προηγούμενης εβδομάδας. Ήταν 31.0% και 30.1% αντίστοιχα, παίρνοντας έτσι Ούτε που πλησιάζουν όμως την "Αίγια Φούξια".


Αστάθεια παρουσιάζει η σειρά "Σε Φόντο Κόκκινο". Το ένα επεισόδιο, της Δευτέρας, βρέθηκε στην 4η θέση, με ποσοστό 33.5%, ενώ το επόμενο επεισόδιο, της Τρίτης, βρέθηκε στην 11η θέση με ποσοστό 25.2%. Σε αντίθεση σταθερά αλλά χαμηλά τα νούμερα της σειράς "Για την Αγάπη σου". Σταθερά γύρω στο 25% τα νούμερα εξακολουθούν να απογοητεύουν, ενώ πτώση σημειώνεται απο την ώρα που παίζει απέναντι το "Φόντο Κόκκινο". Την προηγούμενη εβδομάδα κατέλαβε τις θέσεις 8,12,15 και 22 με ψηλότερο ποσοστό 25.4%. Αξιοσημείωτο ότι η επανάληψη του επεισοδίου της Δευτέρας, μπήκε στον πίνακα, στην 18ή θέση και μάλιστα με το ψηλότερο ποσοστό για τη σειρά την προηγούμενη εβδομάδα, ένα 26.2%. Χμμ..


Από όλες τις Χριστουγεννιάτικες ταινίες που προβλήθηκαν - το γέριμο το MEGA ακόμα δείχνει μας - μόνο μια κατάφερε να μπει στον πίνακα. Ο λόγος για το "Home Alone" που προβλήθηκε από το ΣΙΓΜΑ παραμονή Χριστουγέννων. Βρέθηκε στην 7η θέση με ποσοστό 28.3%. Δεν σας κρύβω ότι την είδα εκείνη την μέρα την ταινία. Όσες φορές και να τη δω δεν κουράζομαι! Δηλώνω φαν!


Χτύπησε "Η Στιγμή της Αλήθειας" και στην Κύπρο! Η εκπομπή βρέθηκε στην 9η θέση με το επεισόδιο των Χριστουγέννων ενώ και η επανάληψη του κατέλαβε την 17η θέση. Στα υπόλοιπα, η "Μαρίνα" έκλεισε τον κύκλο της. Με τα 2 τελευταία επεισόδια κατέλαβε την 20η και 21η θέση, καθαρά νικημένη από τη "Λόλα", που δείχνει να έχει άνοδο, αφού την προηγούμενη εβδομάδα κατέλαβε την 10η, 13η, 14η και 24η θέση. Είναι καιρός να μπουν και άλλες Ελληνικές παραγωγές στην 25άδα.


Έκπληξη σίγουρα η απουσία του "Πάμε Πακέτο" απο τη 25άδα. Το επεισόδιο που προβλήθηκε τα Χριστούγεννα με καλεσμένη την Κατερίνα Κούκα, δεν βρέθηκε στην 25άδα. Τους έφαγε όλους η "Αίγια Φόυξια"!!!


Από την μία έκπληξη στην άλλη! Οι "Καραόλοι α λα κρέμ" για άλλη μια βδομάδα στις πρώτες 25 εκπομπές!!!! Βρίσκονται στην 25η θέση με μόλις 20.8%. Κρίμααααα...


Αυτά για αυτή την εβδομάδα. Σύντομα θα βρώ νέο τρόπο να αναλύω τα στοιχεία για να είναι πιο ενδιαφέρον παρα να λέω τα ίδια και τα ίδια κάθε εβδομάδα. Εύχομαι ξανά Χρόνια Πολλά σε όλους και θα τα πούμε με το νέο χρόνο. Θα υπάρχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνουν οι εορταστικές εκπομπές και πως θα πάει το "Χ-Factor" μετά απο μια εβδομάδα απουσίας....
Τα λέμε!

tv_maniac


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α