Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - ΕΒΔΟΜΑΔΑ 01/12/2008 - 07/12/2008

- ΑΙΓΙΑ ΦΟΥΞΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙΣ;

- ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ!

Η λίστα με τις 25 δημοφιλέστερες εκπομπές της προηγούμενης εβδομάδας (κάντε κλίκ για μεγέθυνση):



Ενδιαφέρον τα στοιχεία της προηγούμενης εβδομάδας. Στην πρώτη θέση η σειρά "Αίγια Φούξια" ενώ αρκετά πεσμένα τα μεγαθήρια "Μίλα Μου" και "X-Factor Live". Η Αίγια φούξια με ποσοστό 34.9% βρέθηκε τη Δευτέρα στην πρώτη θέση, νικώντας το "Μίλα Μου" που έγραψε την ίδια μέρα 27.8%. Άρα εδώ έχουμε 2 σενάρια: Αυτό το πολύ χαμηλό ποσοστό στο "Μίλα μου" είναι ή εξαιτίας της αλλαγής της ώρας ή εξαιτίας του αντίπαλου, δλδ της "Αίγιας Φούξια". Με μια πιο προσεκτική ματιά στον πίνακα με τις εκπομπές βλέπουμε ότι μέρα με την μέρα το "Μίλα μου" αύξανε τα ποσοστά του με ψηλότερο ποσοστό την Πέμπτη 36.2%. Την Τρίτη κέρδισε την αίγια. Άρα κλίνουμε προς το πρώτο σενάριο. Ότι δηλαδή οι τηλεθεατές που ήθελαν να δουν "Μίλα Μου" μάλλον δεν ήξεραν την αλλαγή της ώρας ενώ μέρα με την μέρα περισσότεροι το έβλεπαν. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την Αίγια Λάσσυ. Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε εκεί που της αρμόζει! Το γενικό ποσοστό Δευτέρας και Τρίτης, όταν δηλαδή οι 2 σειρές έπαιζαν μαζί δείχνει:


Γενικό ποσοστό Δευτέρας + Τρίτης, ώρα 21:30

Ξεκάθαρη νίκη της αίγιας, παρόλα αυτά πρέπει να περιμένουμε καθώς τα ποσοστά του "Μίλα μου" ανέβηκαν δραματικά Τετάρτη και Πέμπτη.


Ενδιαφέρον και στην πτώση του "X-Factor Live". Ναι το 41% είναι ψηλό, το ψηλότερο ποσοστό σε εκπομπή της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά υπάρχουν ερωτηματικά γι' αυτή την πτώση. Πιθανή αιτία για την πτώση είναι η αποχώρηση των Jukebox στο live πριν από αυτό της Παρασκευής, μεταξύ των οποιών υπήρχαν και 2 Κύπριοι τραγουδιστές. Τώρα θα φανεί η πραγματική αξία του show, όπως πολύ σωστά επισήμαναν κάποιοι απο εσάς την προηγούμενη εβδομάδα.


Στην άλλη κόντρα μεταξύ Κυπριακών παραγωγών, η σειρά "Για την Αγάπη σου", παρόλο που πήρε την 4η θέση με το επεισόδιο της Τετάρτης, έχασε από το "Σε Φόντο Κόκκινο" όπως δείχνει το γενικό ποσοστό των επεισοδίων Δευτέρας - Πέμπτης:

Γενικό ποσοστό Δευτέρας - Πέμπτης , ώρα 19:30


Επιτέλους! Επιτέλους φάνηκε και η "Λόλα" στον πίνακα με τις δημοφιλέστερες εκπομπές! Και μάλιστα μπαίνει δυναμικά! Την προηγούμενη εβδομάδα το επεισόδιο της Τρίτης, ξεπέρασε την αντίπαλη "Μαρίνα". Η Βίκυ Χατζηβασιλείου συνεχίζει να παίρνει πακέτο στο ΡΙΚ, παρά το πεσμένο ποσοστό της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ φάνηκαν και "Οι γενιές της Σιωπής" έστω στην 24η θέση. Ελπίζουμε σε βελτίωση.

Ποσοστό Τρίτης, ώρα 18:30


Αυτά και γι'αυτή την εβδομάδα. Την επόμενη βδομάδα θα δούμε αν η πτώση του "Μίλα Μου" ήταν εξαιτίας της "Αίγιας Φούξια" ή της αλλαγής της ώρας.



tv_maniac



Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α