Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

put the telecontrol down, μπορείς ;;;

Put the telecontrol down, μπορείς ;;;

Πτου, πτου, πτου, είσαι μία soupes star !!!!

χαμήλωσε το βλέμμα και έκανε και πως ντράπηκε η Μελανίνη – επιβεβαιώνοντας την cook- maker της εκπομπής Έλενα Στασινού για τα χαμηλοβλε-πούστικα, πούστικα, πούστικα (θυμάστε το βίντεο του minustv) - μπροστά στα κομπλιμέντα της κυρίας Ελένης – ξέρετε αυτή που βγαίνει κάθε βδομάδα και λέει στην Μέλανη πολλά πτου, πτου, πτου, που ποτέ δεν πιάνουν -, το πρωί της Πέμπτης στο ‘Καλημέρα’ του sigma. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η κ. Ελένη μας, είπε στην Μέλανη πως τώρα τελευταία έχει γίνει μία σούπερ σταρ !!!
→ πολύ την ‘πάω’ την κ. Ελένη, αλλά, δυστυχώς για τους sigma-τικούς, δεν κρυβόμαστε εμείς πίσω από αυτό το ξέσπασμα θαυμασμού προς το πρόσωπο της διασημότητας του sigma. Διότι άλλο το souper star και άλλο το soupe-s star. Όσο να’ ναι, πάντα ένα (s)igma την κάνει τη διαφορά.....

Extra, extra …. Plus, το plus!!!!!


κατά το μεσημεράκι της Πέμπτης θυμήθηκαν εκεί στο plus να μαγειρέψουν με την Σταματίνα ‘στην κουζίνα’, όχι μόνοι τους φυσικά, αλλά παρέα με ακόμα δύο κανάλια· τι και αν έβαλαν αμέσως διαφημιστικό διάλειμμα, για να σώσουν την κατάσταση, εμείς το είδαμε και αυτό: φάτσα φόρα στην οθόνη βλέπαμε το λογότυπο του plus, από πίσω τον συνήθη ύποπτο, δηλαδή το λογότυπο του alter και από κάτω το λογότυπο του.....Extra της Λεμεσού – ήμαρτον!! Παίρνουν το πρόγραμμα του alter μέσω extra ;;;; -!!!!!
πολυκαναλικό το plus, τρία σε ένα !!! Να δείτε που τους έχει πιάσει κρίση ταυτότητας και δεν ξέρουν τι να πρωτοδηλώσουν:
α) συνδρομητική τηλεόραση ;;; (με το πακέτο τρία σε ένα είναι σα να λέμε nova, mi vision και βάλε )
β) τοπικό κανάλι ;;;; (όπως λέμε extra Λεμεσού που έγινε όμως extra, extra plus !!! )
γ) ή κανάλι εκτός τόπου και χρόνου;; ( κάτι σαν U.F.O δηλαδή, σα να λέμε ‘ Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Κανάλι’ )
............ότι και αν διαλέξουν οι του plus, μια φορά κανάλι παγκύπριας εμβέλειας δε λένε να γίνουν !!!!

εμείς όμως προτείνουμε το extra, extra plus tv, αφού αυτό έχει πέραση· βλέπετε τις προάλλες βγήκε ο μάναντζερ των νουμέρων, πού αλλού, στο ‘πού πάμε’ και δήλωσε πως βλέπει τη Βάσια Λόη από ένα κανάλι της Λεμεσού που λέγεται plus TV !!!!

και να’ ταν μόνο το plus, που αντιμετωπίζει τώρα τελευταία κρίση ταυτότητας ;;; οι άλλοι U.F.O, από τον Δία αυτοί, πάσχουν εδώ και καιρό από τέτοιου είδους κρίσεις, αλλά τώρα το διαφημίζουν κιόλας· τώρα κάθε Κυριακή βράδυ ψάχνουν να βρουν την ταυτότητά τους με την βοήθεια του Μίλτου Μακρίδη........
→ για χριστουγεννιάτικο επεισόδιο προτείνουμε να πάει ως παίχτης ο Χαντζηκωστής και να ψάχνει να βρεί το sigma ανάμεσα στα κανάλια Alter TV Κύπρου, plus TV Ελλάδος, soupes star TV , Α.Κ.ΕΛΑνορθωτικό Κ ανάλι ΕΛίτας – TV, Alter ego TV, S-kase TV , numeral planet κ.α. Δύσκολο το έργο του ομολογουμένως......

με τα τόσα U.F.O που κυκλοφορούν, θα αρχίσω να φοβάμαι, μα τον Χαρδαβέλλα μου !!! Και μιας και γίναμε αυτή τη φορά ‘πύλες του Ανεξήγητου’, δεν μπορώ να προσπεράσω την ατάκα του Κώστα Χαρδαβέλλα που είχε ως στόχο τον Πιστολέρο της εφημερίδας ‘σημερινή’· ‘ας έρθει να με αγγίξει, εκείνος ξέρει γιατί’ είπε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην εκπομπή του ο Χαρδαβέλλας, την οποία, παρακολουθούμε απευθείας από το alter, μέσω plus –εκτός βέβαια από τις περιπτώσεις που μένουμε να κοιτάμε την οθόνη που έχει μαγγώσει! -. Βλέπετε ο Πιστολέρο μπέρδεψε το Πανεπιστήμιο της Δευτέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, στο οποίο ο Χαρδαβέλλας θα έρθει να μιλήσει για τους εξωγήινους, με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο οποίο μάλιστα έπιασε και τηλέφωνο για να μάθει αν θα έρθει ο γνωστός δημοσιογράφος, για να του πουν φυσικά οι άνθρωποι ότι δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο !!!!!!
→τουλάχιστον ο κ. Χαρδαβέλλας, πριν ξεπέσει, όπως πολλοί θεωρούν, με τις ‘πύλες του Ανεξήγητου', ασχολήθηκε με πολλά πράγματα στην ελληνική τηλεόραση και έχει μία άξια λόγου πορεία στο μέσο αυτό –βλ. ‘ρεπορτάζ στην ομίχλη’ κ.λ.π -, σε αντίθεση με τη δική σας Ελίτα Μιχαηλίδου, για παράδειγμα, του αδελφικού σας sigma, η οποία εμφανίστηκε από το πουθενά και βάλθηκε σε μία εκπομπή που λέγεται ‘με αγαπη’ να μας πείσει ότι μιλάει με όντα κάθε είδους !!! Άντε, πηγαίνετε να αγγίξετε την Ελίτα σας κύριε Πιστολέρο μας που πέφτει και κοντά και δείτε αν είναι εξωγήινος ή όχι και μετά αγγίζετε και τον Χαρδαβέλλα....... (αύριο είναι ευκαιρία, αφού θέμα της εκπομπής της Ελίτας θα είναι για άλλη μία φορά η μετενσάρκωση !!!)

η συνέχεια αύριο, μαζί με λεπτομέρειες για το 'put the telecontrol down-the game'
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α