Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

put the telecontrol down, μπορείς ;;;

η συνέχεια........

μας μπέρδεψε προχθές το ‘εντέχνως’ με την Αλεξία Καρακάννα και τον Κώστα Σωτηρόπουλο· από τη μία, η Αλεξία ντυμένη χειμωνιάτικα και από την άλλη η καλεσμένη Πόπη Αβραάμ ήταν στο κλίμα του ‘θα ναι σα να μπαίνει η Άνοιξη, θα ναι ουρανού κατάνοιξη’ !!!
→ ευτυχώς που η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τη θεατρική παράσταση ‘το κουτί με τις σκιές’, στο οποίο οποίο συμμετέχουν η Πόπη Αβραάμ και ο Σταύρος Λούρας, που ήταν εκεί στο στούντιο, διαφορετικά θα νόμιζα ότι έβλεπα το ‘που πάμε’ με την ενδυμασία της Αβραάμ..............

...........................όμως αυτοί εκεί έχουν ήδη προχωρήσει· την περασμένη Παρασκευή, το number 1 σε προβολή ‘νούμερο’ της εκπομπής, η τραγουδίστρια Γαβριέλλα, βρισκόταν στο στούντιο του καναλιού στην Αθήνα με τα πόδια της να προσπαθούν να αγγίξουν το ταβάνι !!
→ δεν ξέρω τί νομίζατε ότι θα κερδίζατε με αυτό, αλλά εμείς την κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια.....

αν και δυσκολεύονται να μπουν σε ένα πιο κουλτουριάρικο και πολιτιστικό κλίμα εκεί στο ‘εντέχνως’ (βλ. πιο πάνω), τελικά το κατάφεραν και την Τετάρτη μας εξέπληξαν ευχάριστα με το αφιέρωμα που ετοίμασαν για το κυριακάτικο ένθετο της εφημερίδας ‘Φιλελεύθερος’ ‘Υστερόγραφο’ !!
→ και βέβαια η συζήτηση είχε πολύ μεγαλύτερη σημασία από ένα μικρό υστερόγραφο....ένα μπράβο τους αξίζει !!!!

είπε η Ρούλα Γεωργιάδου στον Ζαχαρία στο ράδιο πρώτο τη Δευτέρα: ‘ δεν ξέρεις ποιά είναι η Ντούβλη; τζείνη που ξύπνησε μία μέρα τζαι έγινε παρουσιάστρια τζαι θέλει να κάτσει στη θέση της Μενεγάκη τζαι η Μαλιωτάκη εντζείνη που έδωκε ένα τούβλο ως δώρο στην Ντούβλη.....
→ δεν μας τα λες καλά Ρούλα μας, δεν μας τα λες καθόλου καλά !!! Ντούβλη είναι και αυτή που την βγάλατε από το στούντιο στην Αθήνα για να τσακωθεί με την Μαλιωτάκη on air, για να το παίξετε και εσείς για άλλη μία φορά alter ego TV και star channel !! Δεν ξέρω αν θυμάσαι, αλλά καθόσουν και εσύ δίπλα από την εν λόγω κυρία......και την παραμύθιαζες με ωραία λογάκια. Προσέχετε λοιπόν τι λέτε γιατί αυτοί που βλέπουν τηλεόραση, ακούν αμα λάχει και ραδιόφωνο....

και τώρα που είπαμε για ραδιόφωνο, πάει και η Λουίζα Αναστασίου από το ράδιο πρώτο του sigma· από τη Δευτέρα ομορφαίνει τα απογεύματά μας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 !!
→ Καλή επιτυχία να της ευχηθούμε !!!

όχι πως μας νοιάζει και πολύ, αλλά..........

ωραία η συνέντευξη της Μάρας Ζαχαρέα στην Τατιάνα την περασμένη βδομάδα
→ σε λίγο καιρό να δείτε που η Ελίτα θα πάρει συνέντευξη από τη Μαίρη Χαρίτωνος ή την Κατερίνα Χριστοφίδου......

σωστή η κίνηση του mega με την επαναπροβολή του ‘είσαι το ταίρι μου’ κάθε μεσημέρι μετά το ‘με μία ματιά’ της Γωγούς.
→ από τις σειρές που δύσκολα τους αντιστέκεσαι.....

υπερπαραγωγή ο διαγωνισμός ερμηνείας τραγουδιού που διοργάνωσε ο όμιλος τερψιχορίας του Πανεπιστημίου Κύπρου· με οθόνες στην αίθουσα, συνδέσεις με τα παρασκήνια για δηλώσεις των διαγωνιζομένων, γκάλοπ και με καλεσμένο τον Γιώργο Παπαδόπουλο !!!!
→ υπερπαραγωγή σας λέω οι φοιτητές, τύφλα να έχει το ‘flash stars’ του plus TV !!!

και μιας και μιλήσαμε για Γιώργο Παπαδόπουλο, πολύ καλό και σεμνό παιδί απ’ ότι μου είπαν· να πούμε και αυτό που μάθαμε ότι του έγινε από το ΡΙΚ πρόταση να μας εκπροσωπήσει στη γιουροβίζιον, αλλά αυτός και ο μάναντζέρ του Νικόλας Νικολάου την απέρριψαν ευγενικά, για δικούς τους λόγους. Από την άλλη, ο Νικόλας στάθηκε γενικά άτυχος, αφού ο ίδιος, μαζί με τον Ελλαδίτη συνθέτη Ανδρέα Λάμπρου, είχαν ετοιμάσει ένα ποπ ρυθμικό τραγούδι με τον πρωτότυπο κυπριακό τίτλο ‘αγαπώ σε’ και με ερμηνεύτρια την Σαμπρίνα, αλλά το τραγούδι έμεινε εκτός διαγωνισμού, αφού ο συνθέτης δεν είναι κυπριακής καταγωγής !!
→ με τους δέκα που πέρασαν στην τελική φάση του διαγωνισμού, δεν πάμε καλύτερα στο ‘που πάμε’, πού να τρέχουμε τώρα στο Βελιγράδι;;;

το ΡΙΚ-αυτό εμπιστεύεται ο κόσμος- ακούσαμε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ τη Δευτέρα !! έρευνα – δυστυχώς δεν πρόλαβα να ακούσω ποιός την διενήργησε – κατέδειξε ότι το ΡΙΚ βρίσκεται πρώτο στην προτίμηση του κόσμου και ακολουθούν το sigma, o ANT1 και το mega, ενώ για τα ραδιόφωνα πρώτο αναδείχθηκε το ‘τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ’ και ακολουθούν το ‘πρώτο πρόγραμμα του ΡΙΚ’, το ‘souper’, το ‘ράδιο πρώτο’, το ‘άστρα’ και το ‘σφαίρα’ !!
→ και ας την agb να βγάζει πρώτο σε τηλεθέαση το ‘ζωή ποδήλατο’, τις ‘Βαλεντίνες και το ‘ μίλα μου’ και να τρώγονται μεταξύ τους ο ΑΝΤ1 και το sigma για την πρωτιά....ΡΙΚ λαλώ σου !!!!!

δύο δύο αυτή τη βδομάδα τα επεισόδια του αγαπημένου μας ‘LOST’
→ μπράβο οι ΡΙΚάδες......!!!!

πού είναι το ‘λατρεμένοι μου γείτονες’, οεεεοοοοο;;;;; δεν μας έκαναν τη χάρη να προβάλουν χθες βράδυ το επεισόδιο της βδομάδας οι megαλοι !!
→ τουλάχιστον θα μας κάνουν τη χάρη προβάλλοντας απόψε τις ‘γοργόνες’. Κάτι είναι και αυτό.....

η πρόταση του telecontrol :

-'LOST'..............επεισόδια 19 και 20 (του 2ου κύκλου), 10.45, απόψε στο ΡΙΚ2
-'Γοργόνες' ..................απόψε, 9.20, mega
-Πατάτες Αντιναχτές λαλώ σου......Παρασκευή, 9.15, ΡΙΚ1
-μη ξεχάσετε το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου: junior eurovision, ΡΙΚ1, 9.15 – εμείς με ποιό τραγούδι είπαμε ότι συμμετέχουμε;;;; -

ανακοινώσεις:

1. ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας, όπως για παράδειγμα τα πιο κάτω. Για τον πρώτο επισκέπτη/τρια κάτι κάνω, όπως βλέπετε, με τον δεύτερο δυσκολεύομαι λίγο.....αλλά όλοι έχουμε κρίση και όλοι πρέπει να κρίνουμε και όχι μόνο την τηλεόραση......
2. η στήλη ‘tv persona non grata’ έχει μάλλον ολοκληρώσει τον κύκλο της στα δύο άρθρα. Ζητώ συγγνώμη από κάποιους που ίσως την αγάπησαν, αλλά κάποια πράγματα δεν κυλούν όπως θα ήθελα και είμαι αναγκασμένη να σταματήσω τη δημοσίευσή της.
3. σήμερα ξεφύγαμε και λίγο από την τηλεόραση, ζητώ και πάλι συγγνώμη, αν σε κάποιους δεν άρεσε αυτό.

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α