Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

put the telecontrol down, μπορείς ;;;

put the telecontrol down, μπορείς 1/2 ;;;;

‘ θα ήθελα να πω στο τηλεκοντρόλ να γράφει λιγότερα στο ‘put the telecontrol down’, γιατί βαριέμε να τα διαβάζω όλα ’- ........@.......gr -

‘ ποιοί είστε εσείς να κρίνετε την τηλεόραση, ρε ;;; ’ - ανώνυμος -



αθέατο plus !!

Τρίτη βράδυ και στο plus TV ο Κώστας Χαρδαβέλλας παρουσιάζει τον ‘αθέατο κόσμο’, εκπομπή που το κανάλι προβάλλει απευθείας από το alter στις 11. 20, μέχρι που η εικόνα ‘τα παίζει’ και μαγγώνει για άλλη μία φορά, πριν καν αρχίσει να ξετυλίγεται το θέμα της εκπομπής.
→ η εικόνα παρέμεινε στο ίδιο σημείο για περισσότερο από είκοσι λεπτά και δεν ξέρω για πόσο ακόμη. Αθέατος κόσμος όντως.......

Όταν το sigma γίνεται plus………….
τις νέες κινηματογραφικές ταινίες, που έκαναν πρεμίερα την Παρασκευή στις κυπριακές αίθουσες, θέλησε να μας παρουσιάσει η Μέλανη στο ‘Καλημέρα’, αλλά οι συνεργάτες της είχαν φαίνεται άλλη άποψη. Έτσι, αντί να βλέπουμε το τρέιλερ της ταινίας LIONS FOR LAMBS, το πλάνο κόλλησε σε μία εικόνα από το EL GRECO, ενώ στο επόμενο τρέιλερ, που ήταν αυτό του EL GRECO, μπορεί να βλέπαμε και εικόνα και ήχο, αλλά παράλληλα ακούγαμε και τους διαλόγους κάποιας από τις μεταγλωττισμένες σειρές του καναλιού.....
→ ε, όχι και PLUS με την καλημέρα, ρε παιδιά, όχι και PLUS !!!


το είπαν και το ξαναείπαν οι ΡΙΚάδες στα δελτία ειδήσεών τους ότι ο Λάκης Λαζόπουλος στην Ελλάδα κάνει εβδομηντάρια· μετά την Σταυριανή, μας το ξαναείπε και η Αιμιλία, αυτή τη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Πέμπτης, για να προσθέσει ότι το ΡΙΚ θα προβάλει το πρόγραμμα της Τετάρτης και σε επανάληψη το Σάββατο.
→ Εμείς το ξέρουμε ότι κάνει εβδομηντάρια, για εσάς δεν ξέρω. Επίσης, εμείς ξέρουμε ότι ο Λάκης παίζει μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, αλλά για εσάς πάλι δεν ξέρω, μόνο εσείς το ξέρετε, αλλά να είναι καλά τα δελτία σας........


διαβάσαμε σε συνέντευξη του Χρήστου Λούλη στο madame Figaro Δεκεμβρίου....:


σε ερώτηση της δημοσιογράφου Βαρβάρας Γεωργιάδου για το εάν η συμμετοχή του σε κυπριακή σειρά έβλαψε την εικόνα του, ο Λούλης είπε:
ούτε ψώνιο είμαι ούτε στο Χόλιγουντ παίζω. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν τελείωσα απ’ τα γυρίσματα του Lost και ήρθα να παίξω στην Κύπρο. Ούτε στιγμή δεν σκέφτηκα πως ξεπέφτω....’
→ ένα δίκαιο το έχει ο Χρήστος μας· δεν ήρθε ντε και από τα γυρίσματα του LOST- κλαίει και θέλει -, ήρθε από τα γυρίσματα του ‘δύο μέρες μόνο’ για να παρακαλά να του μιλήσουν στο ‘μίλα μου’.
Από το κακό στο χειρότερο δηλαδή.......



απέλπιδες προσπάθειες να πιάσουν νούμερα κάνουν η Μελέτη και ο Αρναούτογλου· η πρώτη άρχισε από τώρα να ασχολείται με τη γιουροβίζιον – με σαχλές ψηφοφορίες στο δρόμο, όπως ‘ θέλετε να μας εκπροσωπήσει γνωστός ή άγνωστος στη γιουροβίζιον;’ και με φανφάρες τύπου ‘ο πρωϊνός καφές ξέρει την γιουροβίζιον καλύτερα απ’ όλους’-, ενώ ο δεύτερος θυμήθηκε παλιούς παίχτες από τα ριάλιτι του mega – την Πέμπτη βρήκε μία από το ‘survivor’, ενώ τη Δευτέρα από την ‘Φάρμα’ - !!
→ ό, τι θυμούνται χαίρονται δηλαδή. Ας μην έχουν όμως παράπονο που τους ξέχασαν οι τηλεθεατές....

συνεχίζεται......
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α