Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΤΗΛΕ-γράψε μου


ΤΗΛΕ-γραφήματα της τηλεοπτικής εβδομάδας που μόλις τελείωσε

DEAD in style
Ήρθε το τέλος του life style , όπως ακούσαμε και τον Σταμάτη Κραουνάκη να λέει στο TET A TET, και σε αυτό προφανώς συμφωνεί και η Χριστίνα Δημητρίου με το  πένθιμο χρώμα των καναπέδων της και το μαύρο ένδυμα με το οποίο τους έχει συνδυάσει. Τι κάνει το ΡΙΚ γι’ αυτό; Την κηδεία τους κάθε εβδομάδα!

Ανθρώπινη «Ελένη»
Η Ελένη λύνεται στα γέλια (πέφτει κάποτε ακόμη και στο πάτωμα), ξεφυλλίζει με ενδιαφέρον τις εναπομείνασες φυλλάδες του life style, αναστενάζει μυρίζοντας σαν λαγωνικό τις θεσπέσιες μυρωδιές που βγαίνουν από τις κατσαρόλες του Βασίλη και δακρύζει σχεδόν κάθε Τετάρτη που φιλοξενεί στην εκπομπή το ένθετο «ανθρώπινες ιστορίες» όπου άνθρωποι της διπλανής πόρτας αφηγούνται τις δικές τους προσωπικές ιστορίες. Με άλλα λόγια ζει κάθε ενότητα της εκπομπής της ούσα σοβαρή - και όχι σοβαροφανής- εκεί και όποτε πρέπει. Αυτήν όμως την εβδομάδα όχι μόνο δεν έκλαψε αλλά κοιτούσε, καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης, κατάματα τον καλεσμένο της Βαγγέλη, ο οποίος της διηγήθηκε πώς κατάφερε την αδυναμία της ιδιαιτερότητάς του (είναι εκ γενετής τυφλός) να την κάνει δύναμη και να δει τη ζωή με άλλα μάτια κατορθώνοντας να γίνει δικηγόρος αλλά και αντιδήμαρχος στα εικοσιτέσσερα μόλις χρόνια του.
Η Ελένη παραδίδει μαθήματα τηλεόρασης την ώρα που παραδίδει στον εαυτό της και σε όλους εμάς κάποια ακόμη πιο ουσιαστικά μαθήματα, όπως είναι αυτά της ζωής. Αν τα βλέπαμε κιόλας από το SIGMA, θα ήταν ακόμη καλύτερα, αλλά το «ψαλίδι» καλά κρατεί. Το είπαμε και στο twitter:







Μες την τρελή χαρά!
Θα περιμένατε ποτέ εσείς από μία εκπομπή που φέρει τον τίτλο «Με καλή παρέα» να κάνει αφιέρωμα - και μάλιστα καλό - στον δραγομάνο της Κύπρου Χατζηγιωργάκη Κορνέσιο; Όχι αν στην ίδια εκπομπή ακούς την παρουσιάστρια να ρωτά στο καπάκι τον ψυχιάτρο Γιάγκο Μικελλίδη αν είναι τρελός. Τελικά, όπως λένε, η τρέλα είναι πολλών λογιών και η ποιότητα των εκπομπών του ΡΙΚ επίσης.

(Από την ίδια «ασθένεια –τρέλα» πάσχει και το life style: μπορεί σε αυτό να δεις πράγματα που πρέπει να διπλοτσεκάρεις τον τίτλο της εκπομπής για να επιβεβαιωθείς πού ακριβώς τα βλέπεις)

Κρύο mou...
Ο Δάκης και η Πραξούλα με τα σακάκια στο κρύο-room του DanSing2, η Αγαπητού να «τουρτουρίζει» στην ΝΕΑ ΜΕΡΑ. Το τσαντίρι του mega μπάζει από παντού και μάλλον έτσι βρίσκουν το δρόμο και τα νούμερα που έρχονται και τους βρίσκουν...

Η ΕΡΤ "ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ" πλέον κάθε Κυριακή, το ΡΙΚ πάλι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΟΥΣΤΟ
και μάλιστα σε καθημερινή βάση


O Χρύσανθος ένα βήμα πριν την ανατροπή και μάλιστα χωρίς βοήθεια από τον Πρετεντέρη
Η σημαντικότερη στιγμή της τηλεβδομάδας ήταν η συνέντευξη του τραπεζίτη Α. Βγενόπουλου στον Χρύσανθο Τσουρούλλη και τα «60 λεπτά» του· μπορεί ο πρώτος να μην μας έπεισε –και στο mute που λέει ο λόγος να είχα την τηλεόραση, η γλώσσα του σώματός του θύμιζε το κυπριακό και πολύ σοφό ρητό: «σσιύλλο που λάσσει μεν τον φοάσαι» -  αλλά ο Τσουρούλλης, μόνο και μόνο από το γεγονός ότι κατόρθωσε να πάρει πρώτος συνέντευξη από ένα πρόσωπο του οποίου μέχρι τώρα τη γνώμη δεν είχε ρωτήσει κανείς, σημείωσε την πρώτη του επιτυχία μετά από το σάλος με τις αντιγραφές, και θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη αν είχε προηγηθεί και κάποια έρευνα σχετική για τον καλεσμένο ή κάποια τέλος πάντων εκτίμηση του δημοσιογράφου για τα όσα δήλωσε ο καλεσμένος του. Τότε όμως δεν θα μιλούσαμε για «60 λεπτά», αλλά για την «Ανατροπή» του Πρετεντέρη.


Πώς θα λέγεται το ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ χωρίς τον Αντρέα;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ
Χωρίς τον Αντρέα στο τιμόνι να διευθύνει την κατάσταση, τα κορίτσια θα ήταν πιο ασφαλή στο κουκλόσπιτο της Μπάρμπι παρά στο ροζ στούντιό της
                         ή
ΜΑΓΚΑΞΙΝΟ
Με τη Μέλανη Στέλιου πλέον στο ρόλο της αρχισυντάκτριας, θα πρέπει να φοβόμαστε μήπως στο τέλος οι γλυκές παρουσίες μάς βγουν ξινές


Γράψε λάθος: 
Η ατιμωρησία φέρνει ασυδΟσία
Και η ατιμωρησία της ανορθογραφίας το ίδιο!






Είδε το welcome από πίσω ο μικρός, 

νόμισε ότι μπήκε σε σπίτι και αφέθηκε. Το ίδιο μάλλον και ο σκηνοθέτης... 



Σκύλος όνομα και πράμα
Έχουν πολλή πλάκα εκεί στο "Καλή σας μέρα" του ΡΙΚ. Έφεραν σκύλο που ακούει στο όνομα 'Ερνέστο" να μιλήσουν για την εκπαίδευση των ζώων. Τι έκανε το σκυλί; Επαναστάτησε φυσικά αρνούμενος να υπακούσει στις οδηγίες των εκπαιδευτών του. Σκυλίσια...μέρα.

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α