Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: επιστρέφουν με μοιραίες αποκαλύψεις


 Πολλά μπορεί κανείς να καταλογίσει στην καθημερινή «σαπουνόπερα» του ΡΙΚ (ερμηνείες δύο ταχυτήτων: είτε πολύ καλές είτε διεκπεραιωτικές, τυποποιημένες ή ακόμη και πολύ επιτηδευμένες, «γλωσσική πανδαισία» στους διαλόγους με ανάμεικτη χρήση κοινής νεολληνικής και κυπριακής διαλέκτου, κοινοί τόποι της σαπουνόπερας -υιοθεσίες, καλά κρυμμένα μυστικά-), δεν παύει όμως να αποτελεί  σταθερά την πιο προσεγμένη σκηνοθετικά καθημερινή δραματική κυπριακή σειρά της ζώνης των 7.30 (χάριν στους Κλείτο Κλείτου και Σάιμον Φαρμακά), η οποία μπορεί να μην διαθέτει, όπως οι "αντίπαλοί" της, αναγνωρίσιμες καταστάσεις και χαρακτήρες που προσελκύουν αμέσως το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, έχει όμως τη σταθερή αξία "Ανδρούλλα Ηρακλέους", τη δική μας αγαπημένη Ζωή Κυπριανού, έναν εκπληκτικό Δημήτρη Βερύκιο και αρκετές εξελίξεις και ανατροπές, ώστε να σε κρατάνε καθηλωμένο στην οθόνη του ημικρατικού.

Μετά από μικρή παύση για τις μέρες των εορτών, τα «Μοιραία Φεγγάρια» επιστρέφουν  με νέα επεισόδια σήμερα Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στις 7.25 με ραγδαίες εξελίξεις που θα κλείσουν έναν κύκλο και θα ανοίξουν έναν άλλο. Τζένη (Έλενα Δημητρίου) και Ραφαέλλα (Μαρία Φιλίππου) είναι ένα βήμα πριν τη μεγάλη αποκάλυψη της ζωής τους, η πρώτη της ταυτότητας του πατέρα της, Αλέξανδρου Παπάζογλου (Δημήτρης Βερύκιος), η δεύτερη του παιδιού της, η Χριστίνα (Αντρούλλα Ηρακλέους) βρίσκεται μία ανάσα μακριά από τη συνάντησή της με τον Αλέξανδρο, ενώ η δίψα της εκδίκησης θα οδηγήσει σε μια δολοφονία που θα ταράξει τις ισορροπίες.

 Δείτε το αποκαλυπτικό trailer

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α