Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

Μετά το SIGMA, τώρα και ο ALPHA ρωτά: "Τι θα φάμε σήμερα μαμά;"

Από αλλού το περιμέναμε (βλ. "Βαλς με δώδεκα θεούς") και από αλλού μας ήλθε. Ο λόγος για την πρώτη εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης που θα προβληθεί σε ελλαδικό κανάλι και δεν είναι άλλη από τη δημοφιλή εκπομπή μαγειρικής του SIGMA "Τι θα φάμε σήμερα μαμά" που παρουσιάζει η "γκουρού στην Ελλληνική κουζίνα και υγιεινή διατροφή", όπως την αποκαλεί το κανάλι, Νταϊάν Κόχυλας.  Τα δικαίωματα της εν λόγω παραγωγής πουλήθηκαν στον ALPHA Ελλάδος, ο οποίος ξαναμπαίνει στην κουζίνα της μαμάς, όπως μας προειδοποιεί με τα σχετικά του trailers, από 15 Δεκεμβρίου αυτή τη φορά, όχι με τον Ευτύχη και την κιθάρα του, αλλά με μία παραδοσιακή μαμά που μαγειρεύει απλά, φθηνά και σπιτικά σε μία εκπομπή που, εκτός των άλλων, είναι και σκηνοθετικά προσεγμένη. Να σημειώσουμε ότι η παραγωγή της εκπομπής ανήκει στην εταιρεία εξωτερικών παραγωγών Green olive films και είναι γυρισμένη στην Αθήνα. Να υποθέσουμε ότι μετά από την Νταϊάν, θα δούμε στον ALPHA και την εκπομπή του Αλέξανδρου Παπανδρέου που ξεκινά σήμερα το απόγευμα στο SIGMA; Αν ανοίξει η όρεξή τους με το καλό φαγητό και τα "καλά" λεφτά που θα αποφέρει στο κανάλι η Νταϊάν, είναι κάτι πολύ πιθανόν!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α