Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

"Τσουρουλλίαση" χτύπησε τους ANONYMOUS!

                     Αντέγραψαν... ηθελημένα!
 
 
Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε, φτάνει να τα παραδεχόμαστε και να μαθαίνουμε από αυτά.
Ο λόγος;  Για τους ANONYMOUS του MEGA. Ήταν η σειρά τους να την «πατήσουν», αφού το «ανώνυμο» χτύπημά τους ήταν τελικά επώνυμο, σύμφωνα με την αποκάλυψη του τηλεοπτικού περιοδικού CAPUCCINO.
 Δείτε στο βίντεο που «ανέβασε το περιοδικό», ποιούς αντέγραψαν οι ANONYMOYS και πώς:

Η Χριστιάνα Αρτεμίου μίλησε στο site www.showbiz.com.cy σχετικά με την αποκάλυψη του τηλεπεριοδικού. Είπε συγκεκριμένα: " «Παρακολούθησα την συγκεκριμένη παράσταση όταν ήμουν το καλοκαίρι στην Αθήνα, μόλις άκουσα την ατάκα επιάστηκε το στομάχι μου και έμεινε αποτυπωμένη στο μυαλό μου και ηθελημένα το ένταξα στη δική μας σάτιρα. Δυστυχώς πάμε να μοιάσουμε στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα γι’ αυτό τον λόγο το προσάρμοσα στα κυπριακά δεδομένα. Ειπώθηκε τόσο πανέμορφα από τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου που δεν μπορούσα να μην το βάλω». Για ποιο λόγο όμως δεν ανέφερε την πηγή της: «Ο λόγος που δεν το ανάφερα ήταν μια παράληψη αναφοράς μου μπορούμε να πούμε» "
Δεν ξέρουμε για σας, εμάς η απάντησή της "σέξυ Γρίστιας" δεν μας κάλυψε. Μα αγαπημένη Χριστιάνα, δεν είναι επιστημονική εργασία που γράφεις, παραφράζεις τα λόγια κάποιου και ξεχνάς να παραπέμψεις στην πηγή σου. Η περίπτωσή σας δεν είναι ζήτημα παράλειψης αναφοράς της πηγής. Στην τηλεόραση η αντιγραφή δεν ανακοινώνεται (!), προλαμβάνεται (!)  με το να  παραλείψεις να πεις αυτό που είπε/έκανε κάποιος άλλος πριν από εσένα. Αν δεν την παραλείψεις και προχωρήσεις σε αυτήν "ηθελημένα", απλώς ελπίζεις να μη σε "τσακώσουν". Αν όμως την..πατήσεις, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παραδεχθείς το λάθος σου. Πάρτε για παράδειγμα τον Τσουρούλλη. Εξομολογήθηκε το λάθος του στον Νομικό και ξέγνoιασε ο άνθρωπος. Τώρα μάλλον...παίδες ήρθε η σειρά σας (και δεν είναι ούτε η "ΑΙΓΙΑ" ούτε το "την πάτησα")!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α