Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Τον ψηφίσαμε ως τον πιο αγαπημένο Έλληνα παρουσιαστή χωρίς να βλέπουμε την εκπομπή του!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ... ΨΗΦΙΣΕ !!!


Όση σχέση έχουν οι ερασιτέχνες (συγγενείς και φίλοι των ηθοποιών και του σεναριογράφου) που παίζουν στους «7 Ουρανούς» του SIGMA με την υποκριτική και το θέατρο, τόση σχέση έχει και η κυπριακή τηλεόραση με τον Γιώργο Παπαδάκη: καμίαν απολύτως!

Δύο φορές αποπειράθηκε ο ΑΝΤ1 Κύπρου να αναθερμάνει τις σχέσεις του με την μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης, και οι δύο είχαν άδοξο τέλος· την πρώτη φορά, αφού μας πολυδιαφήμισαν καλά καλά την έναρξη της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, μετά από ένα μήνα προβολής, μην τον είδατε τον... Γιωργάκη. Η δεύτερη και... φαρμακερή προσπάθεια του ΑΝΤ1 Κύπρου να μας σερβίρει τον ενημερωτικό πρωϊνό καφέ του αγαπητού Ελλαδίτη παρουσιαστή ήταν όταν ο ΑΝΤ1 Ελλάδος προχώρησε στην ενοποίηση της ψυχαγωγικής και ενημερωτικής εκπομπής του προβάλλοντάς τις υπό τον γενικό τίτλο «Πρωϊνό ANT1». Και ενώ φάνηκε αρχικά πως οι Κύπριοι τηλεθεατές, μετά από είκοσι χρόνια παρουσίας του στην ελληνική τηλεόραση, θα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν επιτέλους τον Γιώργο Παπαδάκη, ο ΑΝΤ1 Κύπρου είχε διαφορετική γνώμη, καθώς πολύ σύντομα απέσυρε και πάλι άρον άρον το ενημερωτικό κομμάτι, για να το αντικαταστήσει και πάλι με επαναλήψεις παλιών καλών κωμικών σειρών του ΑΝΤ1 Ελλάδος.

Παρόλα αυτά το πιο δημοφιλές τηλεοπτικό περιοδικό της Κύπρου, το TV MANIA,  ξεχώρισε το ενημερωτικό κομμάτι του «ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1» και τον παρουσιαστή του και τον έθεσε στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού στα βραβεία ΤΗΛΕΦΙΛ , όπου εκεί οι τηλεθεατές-αναγνώστες του περιοδικού τον ανέδειξαν ως τον πιο αγαπημένο Ελλαδίτη παρουσιαστή στην ενημέρωση, σύμφωνα με άρθρο του newsit (διαβάστε το άρθρο εδώ)! Ναι, καλά καταλάβατε. Χωρίς να τον βλέπουν καν, με τα μάτια κλειστά,  κάποιοι, οι περισσότεροι τέλος πάντων αναγνώστες, τον ξεχώρισαν και τον ψήφισαν ως τον αγαπημένο τους! Να το θεωρήσουμε αυτό και ως μία ένδειξη για το πώς ψηφίζουμε προέδρους, μια και έρχονται και εκλογές; Θα το θεωρήσουμε, εκτός κι αν όλοι αυτοί που τον ψήφισαν, τον έμαθαν και τον αγάπησαν μία και καλή μετά τη δημόσια επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της βουλευτού του Κ.Κ.Ε. Λιάνας Κανέλλη στην εκπομπή του, που έπαιξε ουκ ολίγες φορές και μάλιστα απ’ όλα τα κανάλια, οπότε έμεινε στο μυαλό των περισσοτέρων και το αλησμόνητο  "ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ" του Γιωργάκη. Και ως γνωστόν εμείς είναι να μην ακούσουμε κάποιον να λέει«όχι»: όχι απλώς αγαπάμε, τρελαινόμαστε και ψηφίζουμε δαγκωτό !!!
 

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α